- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разкажете своята история
Mmm vseki hubav sms ot nqkoi 4ovek kogoto nqkoga si obi4al natujava po nqkakuf na4in...
DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !
Ами много са sms-ите, които насълзяват очите ми всеки път когато ги погледна отново. Ще споделя няколко, защо пък не...
"Честит празник, мила! Желая ти да откриеш голямата си любов и да бъдеш много happy, защото мисля, че го заслужаваш! Пращам ти много целувки" - на един самотен Св. Валентин, пратен от бившото ми гадже, с което се бях разделила 4 месеца по-рано...
"Мррр, сега няма изобщо да излизам онлайн, но ми се иска да кажа все пак едно "Лека нощ!" и "Горе главата!" - наистина страхотен екип сте се събрали и конференцията ще се получи страшна! Сега ми се иска да бях помагал повече... и ми се иска да можех да съм сигурен, че не те събуждам със стадо SMS-и само защото ми се е приискало да ти кажа лека нощ!" - два дена преди самата конференция, когато аз като един от координаторите направо бях луднала. Прати ми го един много добър приятел, който винаги успява да окаже страхотна морална подкрепа и да ти каже, че не просто заслужаваш да си щастлив ами и ще бъдеш!
"Всичко е наред - ти си най-красивото момиче на планетата и аз много те обичам!Целувка." - от приятелят ми в един отвратително тъжен за мен ден, изпълнен с гадни проблеми...
-----
Използвайте кондоми, че паниката, а не бебетата ще ви вземат здравето!
едно неповторимо лято ,Първоначално написано от FCUK_ME
сега си ти за мойта есен ,
по тялото ти има злато ,
останало от сън небесен.
той трябва да се води за любовен смс но още като ми го пратиха ми подейства депресиращо нз що .
Sms-a s koito me zarqza gadjeto mi:"Mnogo mislix i re6ix 4e 6te e nai-dobre da sk1same za6toto taka samo se izm14vame.Nadqvam se da si ostanem priqteli''
Abe tova na kraq izre4enieto e dosta banalno i t1po-ne 4e e nevazmojno da sme priqteli,ama za6to vseki tova povtarq(ne 4e na mene mi go povtarqt-ne sa me zarqzvali dr p1t)okolo mene-iskam da b1da s toq ili onq samo pr , ili p1k''ama az go 4uvstvam kato pr''.......
~^~...тИ мИ дЕисСтФаШш кАто вОдКа ...кАто вОДдкА мЕ гОРиШш....нЯмА дЪлГо дА сАм кРоТкА ....кАк тРеПерЯ сАмО вИшШ.....~^~
"Лека нощ миличко.. Обичам те!..." тва беше един смс от момиче, което обичах, а тя се отнесе мн кофти с мен и нз може би затова ме натъжаваше, но вече го изтрих...
Не искам да пиша смс-а,защото не искам и да допускам дори и минималната възможност той да бъде прочетен от неподходящия човекСамото съобщение го изтрих преди много време и не знам дали съжалявам-от една страна-да,но от друга-така беше по-добре...а ме натъжава,защото ми напомня за многото грешки,които допуснах тогава
Всъщност той не беше нищо,което е способно да те натъжи или поне на пръв поглед за околните е така,но за мен значеше много...едно е сигурно-никога няма да забравя написанато в него и мога да го цитирам дословно дори и след толкова месеци и винаги ще го пазя в сърцето си,дори и за телефона ми отдавна да е мит
![]()
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
,,lipshvash mi ''
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
"Щастлива двойка сте - дано и аз мога някога да бъда пак щастлив с теб" - смс от бившия... явно ни е видял със сегашния ми приятел и това го е накрало да ми го пратиИначе има и много други смс-и които ме натъжават...
Почти всички смс-и от това момче ме натъжават,но този е....като се има напредвид,че вече не сме заедно...
![]()
"МилуууууУуУуУуУуу ужасно много те обичам!{P}{P}{P}{P}{P}{PP}{{P}{P}{P}{P}" ...
f@nt@zi@
Еми преди 2 години получих смс на нова година от тоговашния ми приятел които обичах ужасно многу: "Желая ти всичко най най-хубаво, много любов и много момчета макар че ти си толкова красива че ще си намериш много бързо друг..сажелявам че ти го казвам точно на н.г. но най-добре е да скъсаме..Дано намериш щастието си с някой друг!Обичам те и Ч.Н.Г." Всяка вечер го чета и рева като луда![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
за момента няма смс-и,които ме натъжават...поне..така си мисля..преди имах смс-и..които си пишехме всяка вечер с един човек...въпреки че седяхме до късно в скайп...и после карахме на смс..докато не заспим..после,когато исках за залича всичко за този човек..ги триех един по един,четейки ги..е едва ли имаше смс,за които да ме е боляло толкова много сърцето,когато съм ги трила..но сега като погледна назад..не изпитвам болка..само се дразня на себе си,че съм била такава глупачка...