.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62
    Фен
    Град
    BuRgaSsSs

Първата ЛЮБОВ ''рЪжда не хваща'' ?????

сЪгласни ли сте с твърдението че пЪрвата ЛЮБОВ ''рЪжда не хваща''??

според мен е така защото първата любов в най-искренна и силна и не би трябвало всеки човек да забрави първите истински любовни трепети

А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
    иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
    знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
    и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}

Повече от фен
    Град
    Недалеч
    при мене обаче си хвана ръждата

Мега фен
    Истинските чувства хващат ръжда, обаче пак ги има.

xva6ta opredeleno...daje ve4e ne si spomknqm kva to4no be6e purvata golqma lubov
    If YoU WaNnA Be PiQn,
    pIi TeKiLa nE aIrAn

Първата ми истинска Любов беше когато бях на 13

Повече от фен
    Ooo moqta vuob6te ne e hvanala.Ve4e 2 godini i vse o6te sme si...dosta blizki

emi spored mene purvata lubov hvashta rajda,zashtoto nikoga neznaesh kakvo shte ti podnese jivota po natatuka...moje da si bil vluben super mnoo v nqkoi chovek no sled vreme taka ili inache vruzkata vi se prekusva i ti sreshtash nov chovek s novi interesi novo povedenie suvsem razlichno prekarvate vremeto si i si vluben no v razlichen chovek i tochno tva che e razlichen te e nakaralo da se vlubish v nego a i kakto nqkoi se izrazi che purvata my lubov e bila na 13 ..na 18 naprimer shte q chyvstva po suvsem razlichen nachin zashtoto togava shte ima suvsem dr koncepciq za neshtata....i taka ti se vlubvash v razlichni hora i lubovta ti s tqh e unikalna i e samo za vas dvamata nemojesh da gi supostavqsh i ai moje bi kolkoto po zrql stavash tolkova po-silno yseshtash lubovta))

Твърдението си е доста вярно Първата, истинската любов според мен не може да хване ръжда остават си чувствата и когато видиш бившия си към който си изпитвала толкова силни чувства...незнам...нещо сякаш трепва в теб и аз не мога да го обясня точно, но остава поне привличането! Ако той след няколко години ти е безразличен и като го видиш все е едно е непознат тогава за каква толкова истинска, искрена и силна първа любов говорим

Повече от фен
    O,hva6ta hva6ta

Цитирай Първоначално написано от ExTr3m3_GiRL
    Твърдението си е доста вярно Първата, истинската любов според мен не може да хване ръжда остават си чувствата и когато видиш бившия си към който си изпитвала толкова силни чувства...незнам...нещо сякаш трепва в теб и аз не мога да го обясня точно, но остава поне привличането! Ако той след няколко години ти е безразличен и като го видиш все е едно е непознат тогава за каква толкова истинска, искрена и силна първа любов говорим
    Това е вярно

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    ne mislq 4e trepetite 6te se zabravqt no ne moje ve4no da ti4a6 po gyza na 4ovek koito ne te haresva sre6ta6 dr haresva ti i zabravq6 za minaloto
    i parvata liubov se zabravq

0biChkam SlyNcEt0 :}

Супер фен
    Не хваща...а ако хване не е била истинска Това е спомен като всеки друг.И този спомен те е научил на много неща,защото това е първото истинско чувство,което изпитваш към човек от противоположния пол.И без значение дали е била споделена или не тя със сигурност оставя своя отпечатък върху отношението ти към любовта като цяло
    Аз моята първа любов я преодолях,но определено не съм я забравила...беше толкова разтърсващо и хубаво,а същевременно толкова болезнено А в момента с въпросния човек сме мн близки ,всичко сме си казали ии абе сега ми е приятелче,но едва ли ще забравя колко мн плаках за него
    Абе с една дума...старата (първата) любов ръжда не хваща
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

и според мен е така...мисля че винаги има някакви чувсва...и при мен е така
    Когато на готин човек му е кофти, това е блуз. Когато на кофти човек му е гот, това е ЧАЛГА!!!

Супер фен
    А бе хваща!Аз вече не го харесвам/обичам!Отдавна съм го забравила и само си спомням,колко се срамувах от първата целувка беше много интересен момент,това!Но определено хваща ръжда!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    всеки човек е различен.Едни са много влюбчиви,други пък обичат истински само веднъж в живота си,за трети пък всяка следваща любов е по-силна и по-истинска.До някъде трърдението е вярно,но пък аз лично дори не трепвам когато видя първата ми любов.При мен поне е хванала голяма ръжда,незнам при останалите...

Голям фен
    "Vsqka sledvashta lubov e po-silna"

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Фен
    Град
    На гъза на географията
    Ako e bila pyrvata naistina silna i iskrena liubov....ne se zabrqva opredeleno[/list]
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Той спомена за нея си остава, но чувствата не! Аз все още си спомням първата си любов, но мога най-категорично да заявя, че много отдавна липсват каквито и да било любовни чувства.
    Левски шампион але але!

Re: Първата ЛЮБОВ ''рЪжда не хваща'' ?????

Цитирай Първоначално написано от sexy_play_baby
    сЪгласни ли сте с твърдението че пЪрвата ЛЮБОВ ''рЪжда не хваща''??

според мен е така защото първата любов в най-искренна и силна и не би трябвало всеки човек да забрави първите истински любовни трепети
    ami ne 4e ne hvashta hvashta obache kato vidq " pyrvata liubov " me pobivat nekfi trupki

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    Цитирай Първоначално написано от ExTr3m3_GiRL
    da TAKA E !

Голям фен
    Град
    София
    при мене така хубаво ръждяса, че няма и мръдне повече никога!
    да гние - не ми пука

Цитирай Първоначално написано от ^Green_Lady^
    "Vsqka sledvashta lubov e po-silna"
    Ъъъъ... на чист български - Бул Шит

The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Фен
    Град
    gaza na geografiqta
    Hva6ta hva6ta 80%
    Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.

Повече от фен
    hahaha fa6ta neemiii 4ak ne moi se vidi ot rajda... xaxa
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Vqrno e purvata lubov rujda ne hva6ta -pone za men!Purvata mi lubov be6e tolkova istinska i vulnuva6ta,nikoga nqma da q zabravq!I sujalqvam ,4e az napravih taka 4e da ne se vijdame ve4e,otkazah vsqkakva vruzka s nego za da go zabravq!I vse pak ne uspqh!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pitbullbg
    hahaha fa6ta neemiii 4ak ne moi se vidi ot rajda... xaxa
    нЕма толко ръждопреубразовател на тоя свят
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си