- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първата ЛЮБОВ ''рЪжда не хваща'' ?????
сЪгласни ли сте с твърдението че пЪрвата ЛЮБОВ ''рЪжда не хваща''??
според мен е така защото първата любов в най-искренна и силна и не би трябвало всеки човек да забрави първите истински любовни трепети
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}
при мене обаче си хвана ръждата
Истинските чувства хващат ръжда, обаче пак ги има.
xva6ta opredeleno...daje ve4e ne si spomknqm kva to4no be6e purvata golqma lubov
If YoU WaNnA Be PiQn,
pIi TeKiLa nE aIrAn
Първата ми истинска Любов беше когато бях на 13![]()
emi spored mene purvata lubov hvashta rajda,zashtoto nikoga neznaesh kakvo shte ti podnese jivota po natatuka...moje da si bil vluben super mnoo v nqkoi chovek no sled vreme taka ili inache vruzkata vi se prekusva i ti sreshtash nov chovek s novi interesi novo povedenie suvsem razlichno prekarvate vremeto si i si vluben no v razlichen chovek i tochno tva che e razlichen te e nakaralo da se vlubish v nego a i kakto nqkoi se izrazi che purvata my lubov e bila na 13 ..na 18 naprimer shte q chyvstva po suvsem razlichen nachin zashtoto togava shte ima suvsem dr koncepciq za neshtata....i taka ti se vlubvash v razlichni hora i lubovta ti s tqh e unikalna i e samo za vas dvamata nemojesh da gi supostavqsh i ai moje bi kolkoto po zrql stavash tolkova po-silno yseshtash lubovta))
Твърдението си е доста вярноПървата, истинската любов според мен не може да хване ръжда
остават си чувствата и когато видиш бившия си към който си изпитвала толкова силни чувства...незнам...нещо сякаш трепва в теб
и аз не мога да го обясня точно, но остава поне привличането! Ако той след няколко години ти е безразличен и като го видиш все е едно е непознат тогава за каква толкова истинска, искрена и силна първа любов говорим
![]()
![]()
O,hva6ta hva6ta
Това е вярноПървоначално написано от ExTr3m3_GiRL
![]()
Не хваща...а ако хване не е била истинскаТова е спомен като всеки друг.И този спомен те е научил на много неща,защото това е първото истинско чувство,което изпитваш към човек от противоположния пол.И без значение дали е била споделена или не тя със сигурност оставя своя отпечатък върху отношението ти към любовта като цяло
![]()
Аз моята първа любов я преодолях,но определено не съм я забравила...беше толкова разтърсващо и хубаво,а същевременно толкова болезненоА в момента с въпросния човек сме мн близки ,всичко сме си казали ии абе сега ми е приятелче,но едва ли ще забравя колко мн плаках за него
![]()
Абе с една дума...старата (първата) любов ръжда не хваща![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
и според мен е така...мисля че винаги има някакви чувсва...и при мен е така![]()
![]()
![]()
Когато на готин човек му е кофти, това е блуз. Когато на кофти човек му е гот, това е ЧАЛГА!!!
А бе хваща!Аз вече не го харесвам/обичам!Отдавна съм го забравила и само си спомням,колко се срамувах от първата целувка![]()
беше много интересен момент,това!Но определено хваща ръжда!
всеки човек е различен.Едни са много влюбчиви,други пък обичат истински само веднъж в живота си,за трети пък всяка следваща любов е по-силна и по-истинска.До някъде трърдението е вярно,но пък аз лично дори не трепвам когато видя първата ми любов.При мен поне е хванала голяма ръжда,незнам при останалите...![]()
Ako e bila pyrvata naistina silna i iskrena liubov....ne se zabrqva opredeleno[/list]
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
Той спомена за нея си остава, но чувствата не! Аз все още си спомням първата си любов, но мога най-категорично да заявя, че много отдавна липсват каквито и да било любовни чувства.![]()
Левски шампион але але!
ami ne 4e ne hvashta hvashta obache kato vidq " pyrvata liubov " me pobivat nekfi trupkiПървоначално написано от sexy_play_baby
da TAKA E !Първоначално написано от ExTr3m3_GiRL
при мене така хубаво ръждяса, че няма и мръдне повече никога!
да гние - не ми пука
Ъъъъ... на чист български - Бул ШитПървоначално написано от ^Green_Lady^
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Hva6ta hva6ta 80%
Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.
hahaha fa6ta neemiii 4ak ne moi se vidi ot rajda... xaxa![]()
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
Vqrno e purvata lubov rujda ne hva6ta -pone za men!Purvata mi lubov be6e tolkova istinska i vulnuva6ta,nikoga nqma da q zabravq!I sujalqvam ,4e az napravih taka 4e da ne se vijdame ve4e,otkazah vsqkakva vruzka s nego za da go zabravq!I vse pak ne uspqh!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
нЕма толко ръждопреубразовател на тоя святПървоначално написано от pitbullbg
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life