.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от penywise
    Цитирай Първоначално написано от pitbullbg
    hahaha fa6ta neemiii 4ak ne moi se vidi ot rajda... xaxa
    нЕма толко ръждопреубразовател на тоя свят
    xaxa mi moje pri men da ne e bila takava 6toto kat e parva si tap... bez opit i posle kat se zamisli6 sled kato si poumnql taka da kaja i 4ak se 4udi6 kak e stanalo pfff... ama kfotoi malko rabotata e kato pri borbata s ku4eta ama drruga tema
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    може би не първата, а първата истинска
    просто при някои хора двете съвпадат
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    ми... честито - приготви се целия ти живот да бъде изпълнен с "неистинска" любов...

а как ще определиш именно "истинската" - това май остава въпрос без отговор
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Re: Първата ЛЮБОВ ''рЪжда не хваща'' ?????

Цитирай Първоначално написано от sexy_play_baby
    според мен е така защото първата любов в най-искренна и силна и не би трябвало всеки човек да забрави първите истински любовни трепети
    Съгласен съм с теб
    Левски-Това е България!!!

hva6ta,no estestveno spomena ostava.

Re: Първата ЛЮБОВ ''рЪжда не хваща'' ?????

Цитирай Първоначално написано от sexy_play_baby
    сЪгласни ли сте с твърдението че пЪрвата ЛЮБОВ ''рЪжда не хваща''??

според мен е така защото първата любов в най-искренна и силна и не би трябвало всеки човек да забрави първите истински любовни трепети
    be.. taq moita purva lubov puk na mene mi dokarva gazove...
    I am in your fridge stealing your foodz!!

Guest
    йксдхаксдйа

Guest
    сддаса

Повече от фен
    1vata lubov hvashta rujda, gnie no ne se zali4ava (tova shte re4e 4e otslabva plamuka no malko mu trqbva da se zapali nanovo )
    I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
    I got what you need to feel the pain
    Here's my number call me when you're up for an even exchange!

Повече от фен Аватара на Danielle
    Град
    ~*i got my hair spiked.. ~*sprayed in orange.. ~*i got my teeth fixed.. ~*pressed by stylish green..
    Цитирай Първоначално написано от LyLa
    при мене обаче си хвана ръждата
    i pri mene... pomnq q purvata lubov.. qsno si q spomnqm no hich ne me valnuva... beshe ko beshe.. pak i togava beshe tupo
    Обичам те

до дъното на небето,
    до дъното на морето
    и до дъното на сърцето.

Мега фен Аватара на machoka
    хЪхЪ, а де, ми като не си спомням коя ми беше първата любов?

Тези бабини дивотии ги оставете вие, ако живота ни беше розов като приказка, повечето красиви поговорки щяха да са истина. Уви, не е така, и съм благодарен на Господ за което, защото представяте ли си каква скука щеше да бъде живота ни в този случай?

Е да, за някои е вярно твърдението - хора всякакви - примерно се женят и си живеят щастливо до края на дните си..има ги, но колко малко са те..

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Истинските чувства хващат ръжда, обаче пак ги има.
    Аз съм на същото мнение.

Град
    На тавана в кошницата-т'ва е във Варна:)
    Ами моето мнение е някъде по средата!Първата любов е една от най-запомнящите се и от нея се извличат най-много поуки.Но пък от друфа страна щом не си с този човек значи нямате чувства един към друг(е при мен не беше точно така).И все пак първата любое е историческа
    Нещо,което не те убива,те прави по-силен!

Голям фен
    Град
    S o F i A
    hva6ta rujda -horata se promeniqt i ne moje da bude tova, koeto e bilo. za vsqka lubov si ima vreme i kogato svur6i tova e kraqt za6to tolkova se fokusirav vnimanieto na 4ovek vurhu "purvata lubov" spored men vsqka sledva6ta e po-hubava ot purvata, za6toto si natrupal opit.
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от penywise
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    ми... честито - приготви се целия ти живот да бъде изпълнен с "неистинска" любов...

а как ще определиш именно "истинската" - това май остава въпрос без отговор
    може и така да е, може и да не е
    а ще мога да кажа че съм я открила чак в края на живота си - сега ще ти обясня защо

тази година по етика и право учихме един мит (не помня точно от къде е произлязъл и кой го е измислил, но ми се струва по-верен от всичко, което съм чувала до сега за любовта)

съдържанието е горе-долу такова (sorry ако има някои неточности)

в началото на земята хората са били от 1 общ пол - имали са по 2 глави, 4 крака, 4 ръце.. мъжкото и женското тяло били слети в 1 и били мн щасливи заедно.. по едно време обаче започнали а се бунтуват, защото не можели никъде да отидат без своята неразделна част, а искали да пътуват, да опознаят света, да срещнат и други хора било им омръзнало да са все заено.. накрая бог Еди-кой-си (не го помня) се ядосал и най-после разделил телата им
    всяка половинка се втурвала щастлива нанякъде, смесвала се с тълпата и изчезвала някъде... изведнъж, когато усетили липсата на другия, вече било късно - не можели да се съберат, защото са били изгубени из огромната маса от хора настъпил огромен хаус - всеки искал да си върне другата част, но не успявал.. И оттогава всички хора по света търсят неизменната част от себе си, своята перфектнодопълваща се половинка
    често се случва да я объркаш - да си помислиш, че някой е липсващото парченце от пъзела, а всъщност да не е.. разбираш, че не е в момента, в който се осъзнаеш, в момента в който изстинеш към този човек
    и тогава просто продължаваш търсенето не е задължително да откриеш човекът за теб в този живот.. може да ти отнеме няколко живота - и това е Смисълът поради който все още си тук чак
    когато настъпи краят на живота ти можеш да узнаеш със сигурност какво е станало и дали си постигнал целта си - ако още си влюбен/а в този, когото си срещнал преди 10/20/30..50 години, значи наистина е така

няма какво повече да добавя, горното обхваща всичките ми схващания относно този въпрос
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Ако е ИСТИНСКА - и да искаш, няма да хване ръжда. Ако забравиш и всичко отмине и нищо не остане... тогава просто не е била истинска твоята любов
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Голям фен
    E pri vseki e razlichno.Pri men trypkata vse oshte q ima
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Глупости,първата любов хваща ръжда.Просто винаги първата любов е някак си,как да обясня,просто все още си неопитен в това отношение,знаеш че усещаш нещо,за което си чувал че наричали любов,но тепърва започваш да осъзнаваш симптомите на любовта.
    Всяка следваща любов е по-силна.Поне при мен е така.Всеки път си казвам"този път съм влюбена истински."Да бе!
    Но мисля че най-накрай покрай тези много влюбвания,намерих човек когото да обичам!

Голям фен Аватара на tainstvenata
    emi moita ne be6e spodelena ama ... nikoga nqma da e zabravq .. nz
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Моето мнение е, че "ръжда не хваща", защото това чувство никога не е изпитвано до сега, защото е непознато за човека, които я изпитва за пръв път.Никога няма да забрави чувството, което го е сполетяло когато е видял момчето/момичето и това ще остане завинаги в сърцето му.Малко по нагоре прочетох, че "пламъка ще загасне, но малко му трябва за да пламне отново".Вярно е, моята първа любов сега е с нейния приятел вече 2-ра година, обаче сме си приятели и си говорим и няма нищо, което да ни притеснява.Общо взето е това

Guest
    Малко смазочно масло и няма да хване ръжда...

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    i az mislq 4e ne fa6ta rujda. po-skoro 4uvstvata namalqvat no ne iz4ezvat napulno.
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    i az mislq 4e ne fa6ta rujda. po-skoro 4uvstvata namalqvat no ne iz4ezvat napulno.
    Не, просто от любов чувствата се преобразуват в обич

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Има нещо вярно!!!
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Цитирай Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
    Има нещо вярно!!!
    Много вярно има даже!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми