- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първата ЛЮБОВ ''рЪжда не хваща'' ?????
xaxa mi moje pri men da ne e bila takava 6toto kat e parva si tap... bez opit i posle kat se zamisli6 sled kato si poumnql taka da kaja i 4ak se 4udi6 kak e stanalo pfff... ama kfotoiПървоначално написано от penywise
malko rabotata e kato pri borbata s ku4eta ama drruga tema
![]()
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
може би не първата, а първата истинска![]()
просто при някои хора двете съвпадат![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
ми... честито - приготви се целия ти живот да бъде изпълнен с "неистинска" любов...Първоначално написано от valantain_love
а как ще определиш именно "истинската" - това май остава въпрос без отговор
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Съгласен съм с тебПървоначално написано от sexy_play_baby
![]()
![]()
Левски-Това е България!!!
hva6ta,no estestveno spomena ostava.
be.. taq moita purva lubov puk na mene mi dokarva gazove...Първоначално написано от sexy_play_baby
![]()
I am in your fridge stealing your foodz!!
йксдхаксдйа
сддаса
1vata lubov hvashta rujda, gnie no ne se zali4ava(tova shte re4e 4e otslabva plamuka no malko mu trqbva da se zapali nanovo
)
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
i pri mene... pomnq q purvata lubov.. qsno si q spomnqm no hich ne me valnuva... beshe ko beshe.. pak i togava beshe tupoПървоначално написано от LyLa
![]()
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
Тези бабини дивотии ги оставете вие, ако живота ни беше розов като приказка, повечето красиви поговорки щяха да са истина. Уви, не е така, и съм благодарен на Господ за което, защото представяте ли си каква скука щеше да бъде живота ни в този случай?
Е да, за някои е вярно твърдението - хора всякакви - примерно се женят и си живеят щастливо до края на дните си..има ги, но колко малко са те..
Аз съм на същото мнение.Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Ами моето мнение е някъде по средата!Първата любов е една от най-запомнящите се и от нея се извличат най-много поуки.Но пък от друфа страна щом не си с този човек значи нямате чувства един към друг(е при мен не беше точно така).И все пак първата любое е историческа![]()
Нещо,което не те убива,те прави по-силен!
hva6ta rujda -horata se promeniqt i ne moje da bude tova, koeto e bilo. za vsqka lubov si ima vreme i kogato svur6i tova e kraqtza6to tolkova se fokusirav vnimanieto na 4ovek vurhu "purvata lubov" spored men vsqka sledva6ta e po-hubava ot purvata, za6toto si natrupal opit.
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
може и така да е, може и да не еПървоначално написано от penywise
а ще мога да кажа че съм я открила чак в края на живота си - сега ще ти обясня защо![]()
тази година по етика и право учихме един мит (не помня точно от къде е произлязъл и кой го е измислил, но ми се струва по-верен от всичко, което съм чувала до сега за любовта)
съдържанието е горе-долу такова (sorry ако има някои неточности)![]()
в началото на земята хората са били от 1 общ пол - имали са по 2 глави, 4 крака, 4 ръце.. мъжкото и женското тяло били слети в 1 и били мн щасливи заедно.. по едно време обаче започнали а се бунтуват, защото не можели никъде да отидат без своята неразделна част, а искали да пътуват, да опознаят света, да срещнат и други хорабило им омръзнало да са все заено.. накрая бог Еди-кой-си (не го помня
) се ядосал и най-после разделил телата им
всяка половинка се втурвала щастлива нанякъде, смесвала се с тълпата и изчезвала някъде... изведнъж, когато усетили липсата на другия, вече било късно - не можели да се съберат, защото са били изгубени из огромната маса от хоранастъпил огромен хаус - всеки искал да си върне другата част, но не успявал.. И оттогава всички хора по света търсят неизменната част от себе си, своята перфектнодопълваща се половинка
![]()
често се случва да я объркаш - да си помислиш, че някой е липсващото парченце от пъзела, а всъщност да не е.. разбираш, че не е в момента, в който се осъзнаеш, в момента в който изстинеш към този човек
и тогава просто продължаваш търсенетоне е задължително да откриеш човекът за теб в този живот.. може да ти отнеме няколко живота - и това е Смисълът поради който все още си тук
чак
когато настъпи краят на живота ти можеш да узнаеш със сигурност какво е станало и дали си постигнал целта си - ако още си влюбен/а в този, когото си срещнал преди 10/20/30..50 години, значи наистина е така![]()
няма какво повече да добавя, горното обхваща всичките ми схващания относно този въпрос
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Ако е ИСТИНСКА - и да искаш, няма да хване ръжда. Ако забравиш и всичко отмине и нищо не остане... тогава просто не е била истинска твоята любов![]()
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
E pri vseki e razlichno.Pri men trypkata vse oshte q ima![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Глупости,първата любов хваща ръжда.Просто винаги първата любов е някак си,как да обясня,просто все още си неопитен в това отношение,знаеш че усещаш нещо,за което си чувал че наричали любов,но тепърва започваш да осъзнаваш симптомите на любовта.
Всяка следваща любов е по-силна.Поне при мен е така.Всеки път си казвам"този път съм влюбена истински."Да бе!
Но мисля че най-накрай покрай тези много влюбвания,намерих човек когото да обичам!
emi moita ne be6e spodelena ama ... nikoga nqma da e zabravq .. nz
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Моето мнение е, че "ръжда не хваща", защото това чувство никога не е изпитвано до сега, защото е непознато за човека, които я изпитва за пръв път.Никога няма да забрави чувството, което го е сполетяло когато е видял момчето/момичето и това ще остане завинаги в сърцето му.Малко по нагоре прочетох, че "пламъка ще загасне, но малко му трябва за да пламне отново".Вярно е, моята първа любов сега е с нейния приятел вече 2-ра година, обаче сме си приятели и си говорим и няма нищо, което да ни притеснява.Общо взето е това![]()
Малко смазочно масло и няма да хване ръжда...![]()
Не, просто от любов чувствата се преобразуват в обичПървоначално написано от priti_kiti
![]()
Има нещо вярно!!!
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Много вярно има даже!Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A