- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първата ЛЮБОВ ''рЪжда не хваща'' ?????
Първоначално написано от LyLa
Hoy volv
Мисля, че не всички говорим за едно и също, защото има разлика между първата ти любов(в истинския смисъл на думата) и любов като първото ти гадже с което си се целунал да речем. Ако говорим за истинското чувство, то тогава е вярно, че не хваща ръжда. Може чувствата да намалеят, да се научиш да живееш с тях и времето да излекува болката, но все пак когато видиш този човек когото обичаш, нещо отвътре ти трепва. И всеки следващ път когато се влюбиш наистина е така, друг е въпроса, че някои хора рядко се влюбват, а други имат повече късмет. Ако забравяте чувствата които сте имали и дори не помните въпросния човек, то тогава със сигурност не сте го обичали истински, а говорим за поредния тийн флирт.
Ами и ако на двамата им е първа любов...де да знам ама между мене и бившият ми още има някакви искри като се видим...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Първоначално написано от sexy_play_baby
Амии .. по принцип ми харесва поговорката.Ама аз не помня дори името на пърата си любов така че ......![]()
Зависи, някои същества въобще не са способни да изпитат подобно чувство!
absoliutno suglasna sum s desorder.Nau4ava6 se da jivee6 s neq.Moje da ima nova mnogo silna liubov,koqto su6to da se formira v obi4 i tova izob6to ne e nevuzmojno,obi4ta su6to e mnogolika.Moje6 da obi4a6 silno razli4ni hora,koito si sre6tnal v ralzi4no vreme i koito sa bili ne6to osobeno vajno za teb po razli4en na4in,a ako si obi4al nqkogo istinski toi e bil prekaleno vajen za teb.
Samiqt fakt,4e spomenut go ima,4e se vru6tame kum nego s nqkakva toplota i melanholiq,(nezavisimo kak e zavur6ila tazi vruzka s 4oveka kum kogoto si izpitval tezi 4uvstva i nezavisimo,4e si sre6tnal nov,koito smqta6 4e obi4a6 bezkraino),pokazva 4e ne6to v nas tlee i sum sigurna,4e na vseki mu trqbva mnogo malko za da se razgori,ako go e imalo,drug e vuprosut koi si priznava i koi ne.Uzrqvaiki 4ovek,uzrqvat i 4uvstvata mu,stavat po-traini,po-zna4imi,po-silno,po-usmisleni,no spomenut po onova kum koeto za purvi put si napravil kra4ka i si go izjivql s cqlata mu radost i bolka suhranqva samoto 4uvstvo.I ako go e imalo,takova kakvoto si go vuzpriemal togava,kato ne6to silno,istinsko i veliko,to ne moje6 da go zali4i6,nito da go ugasi6.
Странен ми е израза "първата истинска любов", защото истинската любов е единствена, няма първа втора и т.н. А и често пъти си мислим, че сме влюбени в някой, а после се питаме как сме могли да го харесваме ...
зависи от обстоятелствата и от самия човек..аз лично мисля че не хваща![]()
abe nz az li4no sega mi e purvata lubov ,az poprincip gubq interesa si kum nqkoq za 1sedmica ako ve4e znam 4e sum q spechelil ma vslu4aq ne e taka i si li4i i tq e bila taka i dokato e hodila predi tva s nqkoi ne i e pukalo i si e pravila kvoto iska no sq neshtata sa suvsem drugi i 2ta si namerihme maistorite;0 i sq ni e gotino ma ni trqashe mn vreme za da si priznaem 4e zapo4vame da se obi4ame i daje ne sme si priznali napulno
I zapomnete ako ne rabotite nad vruzkata i zaduljitelno da q raznoobrazqvate shansa da vi e qko e 0 pulna 0 a i da q zapazite e tolkova
a i she vidite 4e kolkoto pove4e ste "vlubeni" tolkova pove4e she izpitvate fiz udovolstvie ot sexa.
При мен отдавна "хвана ръжда", може би, защото много се променихме и бяхме далеч един от друг доста дълго време...
Opredeleno ne hva6ta e i zavisi do kolko e bila lubov. Puk i dori da ne stane ni6to mejdu vas vinagi ostava edno ogromno priatelstvo koeto e bezcenno