пи сега ще ви разкажа моята си история тя е много объркана дано я разберете....пи ето...преди година срешнах момче което никога няма да забравя с него ходехме 7 или 8 месеца и един ден той просто ми се обади и всичко свърши просто ей така без смисъл дори не ми каза свясна причина.И така до лятото не си говоехме и когато се видяхме всичко започна от начало пак бяхме заедно пак се обичаме и съм сигурна че и в момента той изпитва същото към мене защо занм ми казаха!!ама всеки ден той ми обяснява как щял да ме чука се едно никога не е виждал момиче и некфи е такива неща!Преди бях супер жизнерадостно момиче много се радвах на всичко и всички ама сега не е така ето че преди месеци запалих първата си цигара не че ми се пушеше порсто бях отчаяна до болка при това и започнох да пуша..като комин просто нямаше начин сега пуша по кутийка на ден след това почнах да се срещам с некфи боклуци които дори ни харесвам просто го парвих за да го забравя.И ето че стигнах дъното на дъното вече съм за никаде не намирам смисъл в тва дето правя никой не ме разбира всички ми говорят да спра да пуша и тн тва да е началото на промяната да ама не мога просто съм слабохарактерна не мога нищо да направя страх ме е да се боря!Сега ме е страх и от любовта и от некфо силно привързване не знам как от онова сладко момиче се превърнах в кварталната курва искам старото си аз но знам то никога няма да се върне искам и староо момче което обичам до болка но съм сигурна че и той няма да се върне само дето не знам защо просто не го разбирам ала вече нямам и начмерение да го правя....сигурно след месец ще свърша в некоя канавка...здрав да е то това мойто не е живот..........