- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първата ЛЮБОВ ''рЪжда не хваща'' ?????
може и така да е, може и да не еПървоначално написано от penywise
а ще мога да кажа че съм я открила чак в края на живота си - сега ще ти обясня защо![]()
тази година по етика и право учихме един мит (не помня точно от къде е произлязъл и кой го е измислил, но ми се струва по-верен от всичко, което съм чувала до сега за любовта)
съдържанието е горе-долу такова (sorry ако има някои неточности)![]()
в началото на земята хората са били от 1 общ пол - имали са по 2 глави, 4 крака, 4 ръце.. мъжкото и женското тяло били слети в 1 и били мн щасливи заедно.. по едно време обаче започнали а се бунтуват, защото не можели никъде да отидат без своята неразделна част, а искали да пътуват, да опознаят света, да срещнат и други хорабило им омръзнало да са все заено.. накрая бог Еди-кой-си (не го помня
) се ядосал и най-после разделил телата им
всяка половинка се втурвала щастлива нанякъде, смесвала се с тълпата и изчезвала някъде... изведнъж, когато усетили липсата на другия, вече било късно - не можели да се съберат, защото са били изгубени из огромната маса от хоранастъпил огромен хаус - всеки искал да си върне другата част, но не успявал.. И оттогава всички хора по света търсят неизменната част от себе си, своята перфектнодопълваща се половинка
![]()
често се случва да я объркаш - да си помислиш, че някой е липсващото парченце от пъзела, а всъщност да не е.. разбираш, че не е в момента, в който се осъзнаеш, в момента в който изстинеш към този човек
и тогава просто продължаваш търсенетоне е задължително да откриеш човекът за теб в този живот.. може да ти отнеме няколко живота - и това е Смисълът поради който все още си тук
чак
когато настъпи краят на живота ти можеш да узнаеш със сигурност какво е станало и дали си постигнал целта си - ако още си влюбен/а в този, когото си срещнал преди 10/20/30..50 години, значи наистина е така![]()
няма какво повече да добавя, горното обхваща всичките ми схващания относно този въпрос
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.