.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    без име...
    Guest

кои да слушам..?

значи проблема ми е такъв че си харесах едно момче от 11 клас а аз съм 8 и аз не го познавам просто много го харесвам знам че някои от вас ще кажат как може да харесваш момче което дори не познаваш еми нямам си и представа но нещо страшно ме влече към него...учим в едно даскало аз съм страшно срамежлива и колкото и страмно да звучи до сега никога не съм правила 1 крачка в една връзка...може би трябва да спомена че нося бреки въпреки че не се притеснявам кои знае колко от това...днес мислех да се запозная с това момче след като го видях по коридора но не ми достигнаха силите...споделих това с моите наи добри приятелки относно влечението ми към това момче и те категорично ме отрязаха казаха че не мислят че имам шанс с него защото имал голямо самочувствие а и маи си имал гадже което страшно ме натажи очаквах поне от тях да получа подкрепа....и сега незнам какво да правя да се запозная ли с това момче въпреки че те ми казаха така...а ако наистина ме одреже и не иска дори да се запознаем това направо ще ме убие... незнам какво да правя а и незнам как да му кажа да се запознаем...какво да правя страшно се отчаях не съм спряла да плача...

Повече от фен
    Ami zapoznai se razbira se.Ni6to ne gubi6,tova trqbva da ti e qsnu.Kakvo tolkova,otiva6 i mu kazva6,4e iska6 da se zapoznaete i stava rabotata.Ako te odreje,zna4i vuob6te ne si e zaslujavalo ni6ti4ko ot tova,koeto si napravila i 4uvstva6 kum nego.Dori i da si ima gadje e dlujen ot dobro vuzpitanie i uvajenie pone da se zapoznae s tebe,zaradi smelostta ti.Opitai,ni6to nqma da izgubi6!

Re: кои да слушам..?

Цитирай Първоначално написано от без име...
    значи проблема ми е такъв че си харесах едно момче от 11 клас а аз съм 8 и аз не го познавам просто много го харесвам знам че някои от вас ще кажат как може да харесваш момче което дори не познаваш еми нямам си и представа но нещо страшно ме влече към него...учим в едно даскало аз съм страшно срамежлива и колкото и страмно да звучи до сега никога не съм правила 1 крачка в една връзка...може би трябва да спомена че нося бреки въпреки че не се притеснявам кои знае колко от това...днес мислех да се запозная с това момче след като го видях по коридора но не ми достигнаха силите...споделих това с моите наи добри приятелки относно влечението ми към това момче и те категорично ме отрязаха казаха че не мислят че имам шанс с него защото имал голямо самочувствие а и маи си имал гадже което страшно ме натажи очаквах поне от тях да получа подкрепа....и сега незнам какво да правя да се запозная ли с това момче въпреки че те ми казаха така...а ако наистина ме одреже и не иска дори да се запознаем това направо ще ме убие... незнам какво да правя а и незнам как да му кажа да се запознаем...какво да правя страшно се отчаях не съм спряла да плача...
    Такаам.... Защо си мислиш, че ще ти кажем, че не може да го харесваш мм напротив кой не е харесвал готиното момче от по-горния клас И почти винаги...да...това е несподелена любов..за жалост
    Но ти не трябва да се отчайваш, защото приятелките ти са ти казали,че нямаш шанс Преодолей срама си, събери сили и се запознай с готиния пич \/ Няма какво да се чудиш дори и да не ти обърне внимание това въобще да не те притеснява, напълно нормално е за надутите момчета на 17 год. Спри да плачеш, спри да си казваш, че ще умреш ако те отреже та ти дори не го познаваш така че да не е единствения случайно ааа горе главата и отиди да се запознаеш с него може пък и да знаеш ли го.. Ако те отреже кажи си: Не ме заслужава да не е само той и въобще не си и спомняй, че си била луда по него няма смисъл той ще е просто поредния надут, с толкова огроомно самочувствие, че чак ще се пръсне и не може да забележи колко значима си и колко си хлътнала по него УСПЕХ!!!!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Тва че той ти харесва външно не значи че има готин характер или че ще се влюбиш в него и ще тръгнете веднага.Това е просто запознанство.Той те привлича-запознай се с него,почнете да общувате.Освен тва кво като има самочувствие?Как така нямаш шанс?Още не сте се запознали и айде вече приятелките ти ти одрязаха крилете.Забави малко темпото.Като за начало за запознайте,после се опознайте и накрая може да излезе нещо.Нищо не губиш,напротив,само може да спечелиш.После може да те е яд че нищо не си предприела.Рано или късно ,независимо нали е момче или момиче,на всеки му се случва да направи първата крачка във взаимотношенията си с някой.Пък ако той не е това,което очакваш и ти разбие илюзиите,недей да се отчайваш.Поне ще знаеш че си опитала

Супер фен

Re: кои да слушам..?

Цитирай Първоначално написано от без име...
    Това въобще най-добри приятелки ли са ти щом не те подкрепят !

А относно момчето,хич да не ти пука,просто отиди до него и кажи "Ооо Здравей"!Той няма как да не ти отоговори,а ако не го направи кажи му "Хей на теб говоря,пич"!Да ти кажа запознаването,когато сте в едно у-ще е най-лесното!Повярвай ми от моето у-ще познавам почти всички,защото съм контактна!След като си казвате "Здравей",някой път го попитай какъв час имат сега,и го попитай как се казва..........и..........това е цялата философия!!!!!!

П.П. Не вярвам да ти откаже да се запознаете!СПОКО!ДЕЙСТВАЙ! СПЕХ! И КАЖИ КАКВО Е СТАНАЛО!!!!!!!!!

Това въобще най-добри приятелки ли са ти щом не те подкрепят Evil or Very Mad !
    Не е задължително винаги да подкрепяш някой и по тази причина да се наричаш най-добър приятел.

Самата ти, какво мислиш за въпросното момче. Много ли е надут, много ли е отворен.
    Да не стане така, че като отидеш да се запознаваш с него да вземе да ти се подиграва и да се прави на велик, че искаш да се запознаеш с него. Трябва сама да прецениш как би реагирал той на теб, защото в крайна сметка сте от едно училище и ако не ти провърви със запознанството ще го гледаш още година.
    За това, че има гадже... ако заформите приятелство, а после нещо повече може да скъса с нея, така че това засега не трябва да те тревожи.

Айде, GOOD LUCK, както казват англичаните.

Супер фен
    Не е задължително винаги да подкрепяш някой и по тази причина да се наричаш най-добър приятел.
    Така е,но те по много гаден начин са и го казали!Аз все пак бих и казала да пробва!Нищо не губи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си