- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кои да слушам..?
значи проблема ми е такъв че си харесах едно момче от 11 клас а аз съм 8 и аз не го познавам просто много го харесвам знам че някои от вас ще кажат как може да харесваш момче което дори не познаваш еми нямам си и представа но нещо страшно ме влече към него...учим в едно даскало аз съм страшно срамежлива и колкото и страмно да звучи до сега никога не съм правила 1 крачка в една връзка...може би трябва да спомена че нося бреки въпреки че не се притеснявам кои знае колко от това...днес мислех да се запозная с това момче след като го видях по коридора но не ми достигнаха силите...споделих това с моите наи добри приятелки относно влечението ми към това момче и те категорично ме отрязаха казаха че не мислят че имам шанс с него защото имал голямо самочувствие а и маи си имал гаджекоето страшно ме натажи очаквах поне от тях да получа подкрепа....и сега незнам какво да правя да се запозная ли с това момче въпреки че те ми казаха така...а ако наистина ме одреже и не иска дори да се запознаем това направо ще ме убие...
незнам какво да правя а и незнам как да му кажа да се запознаем...какво да правя страшно се отчаях
не съм спряла да плача...