.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Тема: Liubim sport

Повече от фен
    Град
    Vratsa

Liubim sport

Zna4i pyrvo zdraveite i dobyr ve4er na vsi4ki forumci Iskam da vi popitam sportuvali li stre neshto seriozno i profesionalno,za udovosltvie ili prosto kefite li sde na nqkakkyv opredelen sport ? I syshto taka bihte li jertvali neshto (naprimer li4ni si jivot) zaradi sporta? Obojavate li dotolkova nqkoi sport ?!?! Az li4no sym trenirala 4 godini pluvane no se otkazah zashtoto mi povliq naistina zle na zdraveto i nqmashe na4in...
    e...spodelete

^^Iva^^
    Guest
    Pluvaneto se vodi za edin ot nai-poleznite sportove,kak taka ti e povliqlo zle? Pitam 6toto i az pluvam...

Аз съм тренирала художествена гимнастика като много малка някъде около половин-една година, след това карате някъде половин година, след това плуване 1 година и накрая волейбол половин година. Но това е по-скоро от нямане какво да правя.
    Най-много обичам да играя волейбол, но не и да го гледам - безинтересен ми е. За това пък футболните мачове са ми в сърцето - обожавам да гледам футбол, да пия бира и да ям семки/пуканки, да викам все едно съм си на село.

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Спорта е моята несподелена любов...
    Като бях малка исках фигурно пързаляне- ама йок- във Варна няма пързалка
    После Тренирах доста време синхронно плуване, бях доста добре, но се разболях от синузит и ми казаха, че не трябва да тренирам повече, защото може да стане мноого лошо Сега тея с които тренирах, колкото са останали, са адски добри, има 1-2-3 момичета които ходят на международни състезания...
    Да не говорим че едва ли щях да пуша сега ако бях продължила с плуването.

ПОсле ходих на Волейбол (друг любим спорт)... Тъкмо взех да задобрявам и един контакт гръмна в ръцете ми- успеххх- 5 месеца с бинтована ръка И дотук с волейбола, просто бях безнадеждно изостанала от другите.

Сега пък ми казаха, че нищо не трябва да тренирам, защото имам мнооого плоски стъпала, без шанс за оправяне.

А аз обожавам спорта... Обичам и футбол( в махалата бях добър вратар), и волейбол, и плуване, и ски, абе 90% от всички спортове са ми любими А не мога да трнирам нищо и тлъстея ли тлъстея...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Еми...кефя се на инлайн скейт но не практикувам..както и баскетбол..Него само го разцъквам от дъжд на вятър...Харесвам фрийстайл хек...ако щете се смейте ама това сие много сериозен спорт ако се захванеш...
    Единственото,което съм тренирала и продължавам са танците..За жалост в нащамила родина няма място за изява и начин за прехранване специално с моя стил...просто на запад е друго а ние няма да го възприемем

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    haresvam figurnoto pyrzalqne.mnogo iskam edin den da zapo4na da se pyrzalqm.za jalost nqma pyrzalka v jl,ina4e dosega 6tqh da sym go napravila..ne sportuvam ni6to,osven 4e ot vreme na vreme se motaq v nqkoi fitnes
    get off.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Тренирал съм волейбол обичам да играя,но не и да го гледам.Харесват ми плуването и колоезденето.Скоро може да почна някой от двата.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

karam sk8 i snowboard ne se zanimavam profesionalno a za6toto mi haresva

predi karah mnogo kolelo no sega gnie v mazeto

basket razcykvam mnogo rqdko a futbol po4ti nikoga

v pluvaneto hi4 me nqma i za tva moje da se odavq

iskam da u4a kung-fu no nqma kak pone v smolian

em za tva se setih
    Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!

Голям фен
    Град
    София
    Тренирам тенис от 9 години. Като бях малка ходих повечеко по турнири сега само от време на време. Вече е повече за изпълване на времето
    Ходя и на баскетбол в даскало вече 2 години някъде.
    Иначе съм тренирала и всякакви други работи - гребане, бадминтон, хокей, плуване, хандбал, ски карам и футбол страшно много обичам, само на гледане за съжаление.

А за спорта - то ако жертваш нещо, жертваш не само личния си живот,а целия си живот. Трябва да тренираш цял ден, да вложиш много средства и да се надяваш да не се контузиш. Тогава имаш някакъв шанс за професионално развитие. Казала съм си че,ако си имам деца и съм добре финансово едното ще го почна от малко да става спортист професионално.

Но спортът ти дава най-вече възпитание и режим, който иначе не би научил
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^^Iva^^
    Pluvaneto se vodi za edin ot nai-poleznite sportove,kak taka ti e povliqlo zle? Pitam 6toto i az pluvam...
    AMi ot pluvaneto sym mnogo zle sys nosa i samo malko da zastudeeee i cela zima i po4ti cela godina kyrpi4ki i ne se otyrvavam ot hrema
    ujasno e ! hodih na lekar i mi kazaha 4e ne sym razvila sinuzit no ako prodylja i tva shte stane i az se otkazah.... i mn mi e gadno sea...shtoto obojavam pluvaneto oshte ot malka sym luda po nego oba4e tva e polojenieto...

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    uffffffff tva gore bqh az ! ama toq forum opredeleno ima problem s tva logvane postoqnno izliza i ne vlizash ot pyrviq pyt kvo mu ima we ?!!?!

Супер фен
    vinagi sum iskal da igraq hokei taka i nikoga ne sum imal 6ansa no sum re6il skoro da si ispulnq tazi detska me4ta :} treniral sum leka atletika dosta godini poneje nai silnata mi 4ast na tqloto sa mi krakata no sprqh da treniram dosta odavna sa hodq na fitnes kogato imam vreme i jelanie i taka ...

Повече от фен
    Град
    Недалеч
    Карам ски
    Обичам и да плувам
    Искам да почна колоездене
    Можеби сноуборд по нататък..eми това засега

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    сериозно съм тренирала тенис на корт, обаче един слънчев ден нещо сериозно се заядох с треньора ... и тва беше края мисля лятото пак да почна да ходя на корта....
    алелуя.

Голям фен
    Град
    София
    плуване, карате, джудо - това е било "по-сериозно"

иначе по малко от лека атлетика и тенис на корт

фитнеса не е спорт... това е начин на живот
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Samo basketball ) Tfa e igrata ora

DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !

Фен
    Град
    леглото
    VOLLEYBALL
    You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..

Мега фен Аватара на machoka
    Тенис на маса и корт, плуване, ски - тез мога да твърдя, че ги владея на доста високо ниво.

Иначе за удоволствието доста.. фехтовка, лека атлетика, футбол играх много /бях най-добрия вратар в околията :P / и .. доста други, които не мога да си спомня точно сега..

I az sum bil vratar4e a ina4e vsi4ki vidove tenis sa qki sushto A i volleyball-a sushto ne e zle :P

DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !

Супер фен
    obojavam futbula i nai-ve4e LEVSKI SOFIA ( treniral sam izvestno vreme )

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

ами...аз от 10 години тренирам гимнастика
    ходя най вече,защото ми харесва,а и ако не тренирам ще се побъркам
    а вече не мога мн мн да ходя по състезания,щото съм голяма

Az sportuvam TAEKWON-DO i tenis za udovolstvie,a ina4e liubimite mi sportove sa tenis,TAEKWO-DO,ezda,voleibol,basketbol i katerene
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Тренирал съм 2 години Таекуон-до.

От време на време разцъквам баскет; ритам хек (както каза Jamalska, това си е спорт, а не детска игра, както си мислят повечето хора).

Винаги съм искал да тренирам хокей на лед, но за жалост няма къде.

Спортът, който най ме кефи е BMX.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Тренирал съм няколко спорта: карате, плуване, футбол, баскетбол.
    В момента нищо не тренирам, освен риболов , което си се води за спорт. Иначе много се кефя на футбола, колоездене и бадминтон.
    Много ми се иска да се запиша да тренирам нещо и за сега бадминтона е фаворит, но ще видим.

Тренирала съм 4 години художествена гимнастика,но се отказах преди време и много съжалявам
    Сега ходя често на плуване и на кънки на лед на свободната пързалка
    А страшно много ми се иска да карам сноуборд
    Can you remember remember my name
    As I flow through your life
    A thousand oceans I have flown
    And cold spirits of ice
    All my life
    I am the echo of your past

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове