- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Liubim sport
qdene na tortila
Ми много се кефа на екстремното(планинско) колоездене..ама ми изглежда мъжки спорт така че ще го оствя за другия си живот
Иначе карам ски
плуване - за удоволствиеобожавам гооо.. в мин. си живот сигурно съм била някоя рибка
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
тенис на корт си го обичам много но играя само за кеф
иначе плувам редовно но също не е като тренировка ми пак кеф :P
също се кефя на всички водни спортове от уиндсърфинг до платноходството! страхотни са жалко само че няма особено възможности да се пректикуват особено последното![]()
обичам да гледам футбол и волейбол ма не на аматьорски отборчета :P иначе никак не обичам да гледам баскетбол доста ми е тъпо ма си джиткам![]()
Those who cannot ignore the vast amount of things they cannot explain, don't usually call it "MAGIC". They call it "RELIGION", and use it as a reason to kill each other !!
Практикувам BikeTrial ама нещо ми се прецаква колелото само напоследък и съм се отчаял.Иначе и футболче разцъквам от време на време.И таекуондо съм тренирал една година за която напреднах учудващо малко.
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
aerobika,posle okolo 2 godini trenirah basketbol i usporedno na nego za okolo mesec malko badminton,posle sprqh i vednaga zapo4nah leka atletika za okolo mesec oba4e be6e mn natovarva6to i ve4e ot dve godini ne treniram ni6to-samo karam kolelo i sutrin hodq da ti4am kogato ne sam na u4ili6te,a predi okolo mesec se nau4ih da karam i ski i edna sedmica bqhme s klasa na ski moje i o6te da ima ama ne6to ne moga da se seta sega![]()
I was lost and I'm still lost...
от около 2 месеца тренирам бойни изкуства, от близо година ходя да разцъквам баскет или футбол, но спортът на сърцето ми завинаги ще остане футболът
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
обожавам тениса и волейбола
тенис разцъквам лятото на кортовете, а волейбола тази година по-сериозно съм се захванала![]()
"Целувка за лека нощ"
Ми от няколко годинки си тренирам волей като по малка ходех на акробатика ама трябваше диети и простотии да се спазват и се отказах, а пък сега с волея си е по добрескоро имаме турнир даже да стискате палци
![]()
Волейбол
Баскетбол
Ски
Плуване
Тенис
Сички съм ги тренирала. ЛюбимСки.
Като спорт харесвам фигурното пързаляне и художествената гимнастика, иначе съм тренирала спортни танци, макар че беше по-скоро за удоволствие, обаче си прецаках много яко коляното( не от спортта) и сега...даже за бягането в училище не ставам кой знае колко...
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Баскетбол