.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Cradle Of Love
    Guest

Плаках и той се паникьоса!

Ох, не знам как да започна... срам не срам...
    На 17 години съм и преди една седмица го направихме за първи път с гаджето (на мен ми беше за първи път, не на него).
    Само, че адски много ме болеше... едва се сдържах докато най-накрая не се разплаках от самата болка! Искам само да кажа, че не се бях насилила да спя с него. И двамата го желаехме.
    Той се стресна и скочи като попарен! Отиде да ми донесе вода и започна да ме успокоява, че всичко е наред... имах чувството, че май той се уплаши повече от мен. Беше толкова мил!
    Следващите няколко дни изобщо не повдигнахме отново въпроса, искам пак да опитаме, но ме е страх да не стане пак като предния път... или вече няма да боли чак толкова?
    Опитах се да говоря с него, но той категорично ми заяви, че няма да прави нещо, с което рискува да ми причини болка.
    Какво да направя, за да не ме боли чак толкова и да го убедя да не се тревожи за мен?

Голям фен
    Bila si pritesnena i ne si se vuzbudila dostatuno...!Sledvashtiq put se otpusni i ne se stqgai dopulnitelno!A i ako ve4e te e otvoril nqma da boli pove4e

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    TRq da ne se pritesnqva6 i da se opita6 da se otpusne6 kolkoto se moje pove4e ) uspeh v sledva6tiq opit

0biChkam SlyNcEt0 :}

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Първо,радвай се,че си попаднала на такъв,който да пренебрегне собствения си кеф и его и да го е грижа за теб...Още повече,че сега не препира за втори опит.
    После,нормално е да те боли,да ти е неприятно и да не се получи на 100% първите няколко пъти.Сексът не е нещо,което ей така ти пада от небето и всеки се ражда научен,с практиката и времето става все по-хубаво,особено ако си с един и същи човек и се научиш да му доставяш и да получаваш от него удоволствие.
    Като за начало мога да ти предложа да го давате по-полека.Щом те е боляло до сълзи,значи не си била достатъчно възбудена физически(психически може и да го искаш,но тялото ти има нужда от малко повече игрички),а той се е опитвал да влезе докато си била още суха.Подкажи му,че имаш нужда от малко френска,пръстчета,галене,п осто гушкане,търкане,с една дума-любовна игра и то многоАко и така не се получи,може да си купите някакъв овлажняваш гел(Глайтгелен например,от аптеката,на водна основа,струва около 4лв.)Той сега най-вероятно е стресиран,но покажеш ли му,че го обичаш и го искаш,ще забрави бързо първия неуспех.Просто бъдете внимателни в началото,имате достатъчно време за акробатични изпълнения.
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    ами недей рева кат ти го сложи.. толко много моми са минали от там и не са ревали.. замисли се и стискай зъби!..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Повече от фен Аватара на Danielle
    Град
    ~*i got my hair spiked.. ~*sprayed in orange.. ~*i got my teeth fixed.. ~*pressed by stylish green..
    Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]ами недей рева кат ти го сложи.. толко много моми са минали от там и не са ревали.. замисли се и стискай зъби!..
    Обичам те

до дъното на небето,
    до дъното на морето
    и до дъното на сърцето.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ekita
    Първо,радвай се,че си попаднала на такъв,който да пренебрегне собствения си кеф и его и да го е грижа за теб...
    Мила... представа си нямаш колко си права...

(пп - момче съм)
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Повече от фен
    ami ne si bila vazbudena tolkova a i ako vednaga ti go e slojil...nqma li prasti pak probvaite pak 6te te boli no moje bi po malko i se otpusni kakto kazaha
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Фен
    Град
    Varna

Re: Плаках и той се паникьоса!

Цитирай Първоначално написано от Cradle Of Love
    Ох, не знам как да започна... срам не срам...
    На 17 години съм и преди една седмица го направихме за първи път с гаджето (на мен ми беше за първи път, не на него).
    Само, че адски много ме болеше... едва се сдържах докато най-накрая не се разплаках от самата болка! Искам само да кажа, че не се бях насилила да спя с него. И двамата го желаехме.
    Той се стресна и скочи като попарен! Отиде да ми донесе вода и започна да ме успокоява, че всичко е наред... имах чувството, че май той се уплаши повече от мен. Беше толкова мил!
    Следващите няколко дни изобщо не повдигнахме отново въпроса, искам пак да опитаме, но ме е страх да не стане пак като предния път... или вече няма да боли чак толкова?
    Опитах се да говоря с него, но той категорично ми заяви, че няма да прави нещо, с което рискува да ми причини болка.
    Какво да направя, за да не ме боли чак толкова и да го убедя да не се тревожи за мен?

vie do sq ne ste li sa zadovolqvali s dr raoti predi sexa ?prasti mrasti trq ta raz6iri malko averat ive normalno 4i 6ta boli.ili predi da sa ebete malko prasti da ti vkarva i posle da ta pogne s huq tova e spored mene spasenieto

Вземи си лубрикант от някой сексшоп и удари 50гр водка да те отпусне... И поеми инициативата ти, защото пича явно се е стреснал и вече ще е доста плах в предложенията

Повече от фен
    mi evalata na pi4a samo tova moga da kaja

trqbva da go naputsvash malko taka 4e da nete boli ili probvai malko s prust4eta da se porazshirish i posle da go ponapravite pak
    I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
    I got what you need to feel the pain
    Here's my number call me when you're up for an even exchange!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    [color=redБраво на него..много добре се е държал с теб...значи държи на теб. Следващия път сигурно ще се получи[/color]

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Както споменаха по-горе си попаднала на много свестен приятел. А това за болката е нормално... Опитай се да се отпуснеш, защото всичко е до психическа нагласа...

Mmm Po poleka :P Relax relax.. I da razkajesh posle

DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !

emi normalno stresnalo se e mom4eto. Pogovorete za tova. I opitaite otnovo - toq pyt po-leki4ko.

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    priqtelka: emi ti si golqma revla e to e normalno da ta boli kat ta otpu6vat mnoo si kaprizna ne6ty gorkoto mom4e naprao go syjalqvam

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

hah ne mislq 4e ima nujda ot takiva mneniq...:] prosto pogovorete i daite otnovo !

DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Ekita
    Първо,радвай се,че си попаднала на такъв,който да пренебрегне собствения си кеф и его и да го е грижа за теб...Още повече,че сега не препира за втори опит.
    После,нормално е да те боли,да ти е неприятно и да не се получи на 100% първите няколко пъти.Сексът не е нещо,което ей така ти пада от небето и всеки се ражда научен,с практиката и времето става все по-хубаво,особено ако си с един и същи човек и се научиш да му доставяш и да получаваш от него удоволствие.
    Като за начало мога да ти предложа да го давате по-полека.Щом те е боляло до сълзи,значи не си била достатъчно възбудена физически(психически може и да го искаш,но тялото ти има нужда от малко повече игрички),а той се е опитвал да влезе докато си била още суха.Подкажи му,че имаш нужда от малко френска,пръстчета,галене,п осто гушкане,търкане,с една дума-любовна игра и то многоАко и така не се получи,може да си купите някакъв овлажняваш гел(Глайтгелен например,от аптеката,на водна основа,струва около 4лв.)Той сега най-вероятно е стресиран,но покажеш ли му,че го обичаш и го искаш,ще забрави бързо първия неуспех.Просто бъдете внимателни в началото,имате достатъчно време за акробатични изпълнения.
    dam,popadnala si na 4ovek..
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

mi mila trqbva da se otpusne6
    a mom4eto e mn svqsno
    evala mu kazvam

Супер фен
    ami 6tom ne iska da ti pri4inqva bolka zna4i mom4eto ti e naistina svestno....6to se otnasq do sexa 1viq put vinagi boli (pone pri pove4eto) a natam ve4e vsi4ko si e OK

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Голям фен Аватара на thirteen
    cykni 2 vodki i si okey

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ^Green_Lady^
    Bila si pritesnena i ne si se vuzbudila dostatuno...!Sledvashtiq put se otpusni i ne se stqgai dopulnitelno!A i ako ve4e te e otvoril nqma da boli pove4e
    ...именно
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от gboy
    emi normalno stresnalo se e mom4eto. Pogovorete za tova. I opitaite otnovo - toq pyt po-leki4ko.
    ммда.. не са мъчете..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

nz nz nz....samo moga da kaja edna duma deto q mraza shtoto ne s bg proizhod. EVALA na tova mom4e...zlaten e razbirash li?prosto ne se pritesnqvai sledvashtia pat sigurno nqma da te boli tolkova.pokaji mu 4e go iskash az sam sigurna 4e i toi shte e vnimatelen
    С мен който иска, срещу мен който може

Голям фен
    Следващите пъти няма да е толкова зле! Първият път винаги боли, а и ако си се била стегнала....Споко - той сигурно се е почуствал кофти, защото те е наранил, но ще му мине
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си