- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Плаках и той се паникьоса!
Ох, не знам как да започна... срам не срам...
На 17 години съм и преди една седмица го направихме за първи път с гаджето (на мен ми беше за първи път, не на него).![]()
Само, че адски много ме болеше... едва се сдържах докато най-накрая не се разплаках от самата болка!Искам само да кажа, че не се бях насилила да спя с него. И двамата го желаехме.
Той се стресна и скочи като попарен! Отиде да ми донесе вода и започна да ме успокоява, че всичко е наред... имах чувството, че май той се уплаши повече от мен.Беше толкова мил!
![]()
Следващите няколко дни изобщо не повдигнахме отново въпроса, искам пак да опитаме, но ме е страх да не стане пак като предния път... или вече няма да боли чак толкова?![]()
Опитах се да говоря с него, но той категорично ми заяви, че няма да прави нещо, с което рискува да ми причини болка.
Какво да направя, за да не ме боли чак толкова и да го убедя да не се тревожи за мен?
Първо,радвай се,че си попаднала на такъв,който да пренебрегне собствения си кеф и его и да го е грижа за теб...Още повече,че сега не препира за втори опит.
После,нормално е да те боли,да ти е неприятно и да не се получи на 100% първите няколко пъти.Сексът не е нещо,което ей така ти пада от небето и всеки се ражда научен,с практиката и времето става все по-хубаво,особено ако си с един и същи човек и се научиш да му доставяш и да получаваш от него удоволствие.
Като за начало мога да ти предложа да го давате по-полека.Щом те е боляло до сълзи,значи не си била достатъчно възбудена физически(психически може и да го искаш,но тялото ти има нужда от малко повече игрички),а той се е опитвал да влезе докато си била още суха.Подкажи му,че имаш нужда от малко френска,пръстчета,галене,п осто гушкане,търкане,с една дума-любовна игра и то многоАко и така не се получи,може да си купите някакъв овлажняваш гел(Глайтгелен например,от аптеката,на водна основа,струва около 4лв.)Той сега най-вероятно е стресиран,но покажеш ли му,че го обичаш и го искаш,ще забрави бързо първия неуспех.Просто бъдете внимателни в началото,имате достатъчно време за акробатични изпълнения.
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
ами недей рева кат ти го сложи.. толко много моми са минали от там и не са ревали.. замисли се и стискай зъби!..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Първоначално написано от [CSKA
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
ami ne si bila vazbudena tolkova a i ako vednaga ti go e slojil...nqma li prasti pak probvaite pak 6te te boli no moje bi po malko i se otpusni kakto kazaha
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
Първоначално написано от Cradle Of Love
vie do sq ne ste li sa zadovolqvali s dr raoti predi sexa ?prasti mrasti trq ta raz6iri malko averat ive normalno 4i 6ta boli.ili predi da sa ebete malko prasti da ti vkarva i posle da ta pogne s huq tova e spored mene spasenieto
Вземи си лубрикант от някой сексшоп и удари 50гр водка да те отпусне... И поеми инициативата ти, защото пича явно се е стреснал и вече ще е доста плах в предложенията![]()
mi evalata na pi4a samo tova moga da kaja![]()
trqbva da go naputsvash malko taka 4e da nete boliili probvai malko s prust4eta da se porazshirish i posle da go ponapravite pak
![]()
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
[color=redБраво на него..много добре се е държал с теб...значи държи на теб. Следващия път сигурно ще се получи[/color]
Както споменаха по-горе си попаднала на много свестен приятел. А това за болката е нормално... Опитай се да се отпуснеш, защото всичко е до психическа нагласа...
Mmm Po poleka :P Relax relax..I da razkajesh posle
![]()
DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !
emi normalno stresnalo se e mom4eto. Pogovorete za tova. I opitaite otnovo - toq pyt po-leki4ko.
priqtelka: emi ti si golqma revla e to e normalno da ta boli kat ta otpu6vat mnoo si kaprizna ne6ty gorkoto mom4e naprao go syjalqvam
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
hah ne mislq 4e ima nujda ot takiva mneniq...:] prosto pogovorete i daite otnovo !![]()
DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !
mi mila trqbva da se otpusne6
a mom4eto e mn svqsno
evala mu kazvam
ami 6tom ne iska da ti pri4inqva bolka zna4i mom4eto ti e naistina svestno....6to se otnasq do sexa 1viq put vinagi boli (pone pri pove4eto) a natam ve4e vsi4ko si e OK![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
...именноПървоначално написано от ^Green_Lady^
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
ммда.. не са мъчете..Първоначално написано от gboy
![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
nz nz nz....samo moga da kaja edna duma deto q mraza shtoto ne s bg proizhod. EVALA na tova mom4e...zlaten e razbirash li?prosto ne se pritesnqvai sledvashtia pat sigurno nqma da te boli tolkova.pokaji mu 4e go iskash az sam sigurna 4e i toi shte e vnimatelen
С мен който иска, срещу мен който може
Следващите пъти няма да е толкова зле! Първият път винаги боли, а и ако си се била стегнала....Споко - той сигурно се е почуствал кофти, защото те е наранил, но ще му мине![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.