Цитирай Първоначално написано от penywise
Цитирай Първоначално написано от Fat_phil
Цитирай Първоначално написано от penywise
Цитирай Първоначално написано от Uraken
6to ve tova e mn golqma poza ve.prai q da ne ta ibe.i nedei sa izrazqva taka "rabotq"4e mn drazni
селтак

hmmmmm penywise ti mai neshto naskoro mi beshe kazal "kvo e tova seltak" i sled kato ti obqsnih otgovora ti beshe " mmmm tova nqkuv gotin laf li trqbva da e? ama mai neshto ne e, gade e tup!"

mnogo mi e zabavno kogato si protivore4ish i izpolzvash lafove koito predi ne si udobril !!!

po temata ............pravi si 69 i ne se pritesnqvai strashna si e pozata!!!
(ммм... едни хлапета 7-ми клас (организаторите на един мач... няма значение) го ползваха доста често и се запалих и аз... А иначе ако мислиш, че думата "селтак" е измислена от теб, или пък не е "измислена" доста преди да сме замислени... Иска ти се да откриеш топлата вода нали Филка? Няма бате - сори, закъснял си)

10х за съпорта

haha az ne sum kazal 4e ne sa q izimislili predi men ili 4e sum trugnal da otkrivam toplata voda prosto qvno ne si razbral smisula na posta mi !!!!!

Цитирай Първоначално написано от Fat_phil
mmmm tova nqkuv gotin laf li trqbva da e? ama mai neshto ne e, gade e tup!"

mnogo mi e zabavno kogato si protivore4ish i izpolzvash lafove koito predi ne si udobril !!!
ne 4e neshto ama e tupo da kazvash neshto koeto predi tova ne si odobril i si se opital da se napravish na vajen s replikata "mmmm tova nqkuv gotin laf li trqbva da e? ama mai neshto ne e, gade e tup!"

\/ PEACE