.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Град
    Vratsa

Има ли смисъл?

Преди време бях влюбена в едно момче. Това продължи около 2 години почти. Непрекъснато мислех за него, а той не. През тези 2 години излизах с други момчета, но винаги ги отрязвах с мисълта "Че те не са И." или по-скоро това беше нещо като оправдание. Приятелките ми често ми казваха,че където и да съм,с когото и да съм винаги аз ще се връщам към И. И преди няколко месеца срещнах П. Макар П. да не живее в моя град и да се виждаме по-рядко,с него имаме здрава връзка и го обичам много,както и той мен. До днес всичко беше почти перфектно... Но И. е намерил номера ми(той знаеше,че съм го харесвала) и ми се обади. Поиска да излезем на кафе и каза: "Искам да пробвам да върна времето" или нещо от сорта (не помня защото бях много изумена Преди мечтаех това да се случи...Но сега аз имам човек до себе си,човек,когото обичам. След телефонния разговор изпитах смесени чувства-не мога да преценя искам ли да бъда с И. след толкова време и дали няма да съсипя сегашната си връзка. От друга страна нищо не пречи да изляза с него и да се разберем веднъж завинаги... И започвам да се замислям дали приятелите ми са били прави,че винаги ще се връщам към И... Вие на мое място какво бихте направили?

Голям фен
    Град
    София
    Смесени чувства...
    Тове е когато чисто новата ти кола падне в пропаст... но в колата е и тъщата...

Изясни си - "ти и той", или "ние и останалите" (мнението на приятелите и околните като цяло)

И... където си плюл вече - там не се връщай...

Никой не може да върне времето назад, а каквото е счупено, после и да го събираш...
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Според мен този И. като е разбрал че вече си с друг,че си изградила една стабилна връзка,тогава в него се е пробудило нещо като чувство за притежание.Засегната е неговата мъжка гордост и той сега пак ще иска да е с теб.Ама къде е бил той през тези 2 години?Къде е бил когато си въздишала и тъгувала за него? Къде е бил когато си била сама,когато си искала да бъдеш с него?Ти казваш че обичаш сегашния си приятел.Не позволявай на едно изречение"искам да върна времето" да ти съсипе връзката.Остави миналото ,където си е било-зад гърба ти и живей за настоящето

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Според мен този И. като е разбрал че вече си с друг,че си изградила една стабилна връзка,тогава в него се е пробудило нещо като чувство за притежание.Засегната е неговата мъжка гордост и той сега пак ще иска да е с теб.Ама къде е бил той през тези 2 години?Къде е бил когато си въздишала и тъгувала за него? Къде е бил когато си била сама,когато си искала да бъдеш с него?Ти казваш че обичаш сегашния си приятел.Не позволявай на едно изречение"искам да върна времето" да ти съсипе връзката.Остави миналото ,където си е било-зад гърба ти и живей за настоящето
    suglasna

Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...

i az suglasen napulno !

DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    "Според мене смисъл има, само в детската градина!"

Това е LP_girl_14 го каза много вярно!!! Напълно съм съгласна \/

Супер фен
    Град
    София
    Освен и аз да кажа,че LP_girl_14 написа всичко необходимо по темата

Повече от фен
    hhhhhhhhhmmmmmmm ot edna strana sum suglasen sus vsi4ki no ot durga?mislite li ot neina strana?

tova momi4e e bilo v mislite i 2 g tq go e jelala pove4e ot vseki drug........mislite li 4e ne i e lubopitno da probva s nego, da vidi na kakvo e sposobno momi4eto za koeto tolkova vreme e mislila?spored men dosta i se iska no v sushtoto vreme ne iska da zagubi i П. taka 4e tova si e Noj s 2 Ostrieta!!!

4estno kazano az bih poel riska da se vurna pri I.(zashtoto mnogo puti sum go pravil:ne vinagi si e zaslujavalo no 50/50 e polojenieto) na neino mqsno , no ne da zareja P. (i bez tova e ot drug grad)!

THINK IT OVER
    I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
    I got what you need to feel the pain
    Here's my number call me when you're up for an even exchange!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Малко сложна ситуация...
    Според мен си остани със сегачния приятел. След толкова време И. се е сетил да те потърси?!? Незнам, но все си мисля, че едва ли не иска да замести някоя, с която е скъсал...факта, че след толкова много време се сеща за теб. Замисли се.
    Как ще постъпиш, зависи само от теб.
    Успех.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от penywise
    Смесени чувства...
    Тове е когато чисто новата ти кола падне в пропаст... но в колата е и тъщата...

Изясни си - "ти и той", или "ние и останалите" (мнението на приятелите и околните като цяло)

И... където си плюл вече - там не се връщай...

Никой не може да върне времето назад, а каквото е счупено, после и да го събираш...
    mmda... i az sam na tvoito mnenie samo moga da kaja 4e ne znae6 kakvo iska6 se edno sq da mi zvanne biv6oto gadje i da mi kaje 4e iska da se vidim i da probvame i izvednaj da imam smeseni 4ustva kam sega6noto pri polojenie 4e mn q obi4am... 6to parvo ne kazvate na kolko godini ste ne da lajete a naistina da znaem nali da pi6em volb6te...
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си