- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Zashto postypva taka???
ot 2 meseca i 2 sedm izlizam s edno momche(6 godini po-golqmo ,az sym na 1ne e ot moq grad,no predi po 2-3 pyti sedmichno za po 3-4 chasa idvashe da se vijdame(ne se e stigalo do seks,priznah,che sym d...)
posledniqt pyt se vidqhme predi 1 sedmica i toi izcqlo se izgubi-da znam,che ima izpit(veche mina),no i az imam,no tova ne mi poprechi da mu pisha na maila,da mu pisha sms,v chata.. a i dva-tri pyti da mu zvynq,no toi i taka ne vdigna..i az reshih veche da ne go tyrsq,ta da vidim kato se qvi kakvo shte kaje-ili vseedno nishto ne e stanalo... draznq se,che dori i mnogoto uchene nqma li 2-3 min na den vreme,za da mi pishe pone dno kak si ,ili da me chue po tel-a posle me obichal... i dnes se qvi propisa mi i vseedno nishto ne e stanalo,az ne pisah prosto nz kak da se dyrjavie kakvo shte me posuvetvate i az da pravq kato nego -da cheznaei taka ,ili da go popitam zashto dori 1 pyt ne mi se obadi,a toi shte me otseche"uchihbe bebcho" i taka.. ili da se napravq,che nishto ne e stanalo(mn trudno)
daite saveti ,10x
ti si na kolko? 1?? tva 10... [-o<
![]()
I am in your fridge stealing your foodz!!
8 + ) =Първоначално написано от n0mak
![]()
18 e(ма накрая има ")" )
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
haha qsnu :] ma sum tup :P kato oneq 4aterki deto pompat shift+1 i se polu4ava !!1!111!!!11!!!11!Първоначално написано от penywise
I am in your fridge stealing your foodz!!
hhhh tova malko mi prili4a na edin ot tiq batkovci deto si nqmam mnogo rabota i prez svobodnoto si vreme tursqt zabavlenie
moga da ti kaja kak i po koi u4ebnik u4i dajie i s koe MOMI4E go pravi(u4eneto de........da ne si pomislish neshto dr )
U FIGURE IT OUT!!!
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
Ми не го търси!остави го там да си опрай ученето,изпитите и всички глупости...Ако иска да е с теб ще те намери,ще ти с еобади или ще се опита да завърже некъв контакт с теб.Няма закво да търчиш постоянно след него като малко кученце.Като има интерес ще бъде с теб.Дай му малко време,ама в никъф случай не му се унижавай да го търсиш и преследваш.Запази малко от гордостта и самочувствието си.![]()
Първоначално написано от LP_girl_14
mdano vse pak e po-golqm i interesa na po-malkite e po-golqm i taka
![]()
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
Остави го..не те заслужава! Няма смисъл да търчиш след него, щом не ти се е обаждал толкова време дори едно как си не ти е казал и след това се прави че нищо не е станало защо сега ти да му пишеш и да му обръщаш внимание???![]()
И аз съм съгласна, че той е от тези момчета(май е по-правилно да кажа мъже) на които не им пука за момичетата, които тичат след тях, търсят само забавлението и това е. Няма никакъв смисъл дори и да си мислиш за него...зарежи го!
Има доста верни неща.Първоначално написано от LP_girl_14
![]()
ami... ne dei go pitai po 4ata.. ili s sms-i kaji mu da izleznete i govorete taka 6te razbere6 ako go poznava6 dobre nali laje ili ne... vapreki mi se struva 4e te laje ako te obi4a 6te ti se obajda i tn...
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg