- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- НЕЩОТО, КОЕТО НАЙ-МНОГО МРАЗИТЕ ?
Mrazq dwuli4ieto,lajata i snobizma.
Mrazq lyjite i licemerieto
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Ами мразя е силна дума та много се дразня,когато някой каже нещо,че знае,но не ми казва самото нещо ахахха супер тъпо,ама се дразня
също се дразня,когато някой парадира с тва,че пуши или че друса,а всъщност нищо не разбира
дразня се на хората,които говорят за мен без да ме познават
дразня се на прости квартални дечица,които въртят интрижки
дразня се,че наште не забелязват,че полагам усилия в даскало
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
kiselo mlqkooooooooo........![]()
![]()
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
mi pupkite
Мразя лъжата,лицемерието,завистт а,интригите,насилието,войн те,а бе въобще лошите неща...
а и някои хора (мои познати) ама няма да казвам имена!![]()
Вероярно да мразиш означава различни неща, но според мен можеш да мразиш единствено това, което не познаваш, и това, което откриваш в себе си и не можеш да промениш. Няма да изреждам различните недостъци и комплекси, които се срещат само по хората. Не ги мразя, искам да не ги мразя.
Мразя обаче комините на фабриките с черния им дим, дългите колони от автомобили, седенето пред компютъра с часове, сметищата.
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
мразя...интриганти,лицемери ...хора живеещи да дразнят другите
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
mi kato izlezem poveche hora i da pochnat da se delqt na nekfi grupi ... detski istoriiПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
mrazq nekoi da me gleda i da me luje ! neponasqm takiva hora su6to
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Никога не съм мразила . Но от друга страна ...
мразя лицемерието , лъжите => лицемерите и лъжците .
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Преебавките и каръщините, които в последно време доста зачестиха, поне при мен.![]()
\
/
xaxa,pak li?Nai-mnoo na toq svqt mrazq daskaloto,posle daskalite,posle liglite i posle gupavata musica,a i mrazq tva 4e ako si bil kofti 4ovek si obre4en na ve4nost maki - budisma e mn po-toleranten,ne znam i az za kvo go pi6a tva ma barai
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!
Мразя губенето на време.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
awe tuka pone 100 4oveka kazaha 4e mrazqt lujata![]()
![]()
A vie lugali li ste? naistina e mn gadno ne6to osobenno kogato te gledat v o4ite i te lujat no sum 100% sugurna 4e vseki go e pravil kolkoto i d ne e iskal
Най-много от всичко на този свят мраза хората,това е нещо,което не навиждам от дън душа,защото заради тях моя живот е толкова мизерен и гаден и не мога да живея така както а искам,защото те са измислили някакви тъпотии,които за другите живи същества не са такива!
Да спя сама![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Маце, има разлика между това да си лъжец и да лъжеш. Понякога наистина премълчаването на истината или лъжата е по-добра за човек в съответния момент.Първоначално написано от bonboneno^mace
Хората, които забравят от къде са тръгнали.![]()
![]()
![]()
хлебарки
mrazq metula
mrazq da stavam rano
mrazq 4esun
Дразнят ме хора, които обещават нещо и в последния момент те преебават.![]()
![]()
![]()
e tva naistina mi e nai omraznoto ne6toПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
![]()
super mn mraza takiva hora
![]()
![]()
e da prav si ama pri nqkoi tova se prevru6ta v obi4aina praktika da premul4avat istinata koeto vodi ponqkoga do nepopravimi gre6kiПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()