- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- НЕЩОТО, КОЕТО НАЙ-МНОГО МРАЗИТЕ ?
mrazq lujata licemerieto... abe q ... takiva moga da si gi vurtq i do utre nai mn` mrazq gospojata po fizika !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ТАСЛАКОВ
мразя гооооооо
той ми преподава по литература![]()
Мразя да гледам как хората, които обичам, си отиват...![]()
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Мразя простаци, дето се мислят за голяма работа и не осъзнават колко са жалки........
Мразя, когато не ме разбират правилно
..........мн. неща мразя, наистина мн............
PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!
Мразя скапаните рокери, бейби
металиститее мазни направо са крейзи,
аз съм истински хип-хоп фен,
който не се кефи, да лази под мен.
Bling' bling' излиза на улицата,
пазете си децата,
аз съм хип-хоп поет,
вкарвам тъпаците във кофите за смет,
никой не може да ме спре,
аз имам пари, коли, жени за теб не ме ебе.
uuu setih se mrazq bling bling ili tam kyfto e. awe pi4 mnogo si prost 4estno. nee...sme6en si....awe nz...dobre 4e te ima 4e 6e e sku4no ina4e![]()
![]()
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Ух, не бих казала, че мразя нещо. Омразата е много силно чувство... бих казала, че не обичам... пчели, комари (онея малките, които хапят ужасТ! блах!) хихик, змии, тъмно, пияници, които се клатят по улицата и си мърморят нещо, наркомани и мутри (мноу мей страх от тях
![]()
)
You've got one life, so live it!!!
Себе си мразя...![]()
mrazq predatelite i licemerite ..
..impossible...
...is nothing...
...и да не забравяме гадните завистливи нещастни тъпи хора,които завиждат
В момента и аз...мисля че се разбираме за какво става думаПървоначално написано от Циндил-Пиндил
![]()
Много непоносимо чувство нали...Първоначално написано от Jamalska
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Не мога да сам хейтър...
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Мразя да мразя без причина![]()
Adski mn mrazq da me gledat v o4ite i da me lujat!!! Ina4e za drugo ne se se6tamDrugite ne6ta samo me draznqt vremenno, ne sum 4ovek koito moje da mrazi :P
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
Когато някой отмени среща в последния моменти или пък обещае нещо,а после не го изпълни.Изкарват ме извън нерви тези неща.
Хора, които се правят на "мъже" и на "велики" и закачат момичета и деца- фенове на друг футболен отбор!![]()
Мразя да ме мислят за балама и да се опитват да ме лъжат в очите!
Не е важно дали говорят зад гърба ти. Важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Много неща мразя на тоя свят - да ходя на даскало,да ме дразнят даскали,мразя и смрадливите кенефи в даскало и педалите и травестите също ги мразя.
Admin-Coki:
огромен аватар
/постоянна забрана за аватар и подпис
Не съм човек който е способен да мрази кой знае колко, но наистина има неща който ме искарват извън нерви като си помисля. Например мангалите, шибанте педали , сякви видове геиове и обратни резби, но нещото което не обичам е аз да крещя на някого и затова не го правя, а това което истинско мразя и ненавигдам е някои друг да ми крещи. Земат ли да ми крещят не ебавам ниой и почвам да бия! Така си баси!![]()
мразя е силна думаПървоначално написано от p4elata_brumze
аз само не обичам някои неща . примерно не обичам някой да се дуе и да се прай на тешкар а да е некаф лендзльо кадет за нищо не струва
Лицемерието и агресията![]()
На гроба ти студен ще идвам,
за да удавя мъката в сълзи
и унило аз ще кимвам
заради твоите черно, огнени очи ...
Мразя да ми се дават обещания и да не се изпълняват!!!Направо побяснявам.Мразя да ми се прави напук и да ми се казва какво да правя!!!Грррр![]()
![]()
Нещата не са,нито добри.....,нито лоши-мисълта за тях ги прави такива!
lujata.. licemerieto... nesposobnosta da pogledne6 nqkogo v o4ite i da mu kaje6 vsi4ko kvoto mislish..... ne spazvaneto na dadeni obe6taniq i nqkoi drugi raboti
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P