- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- nikoga ne obi4ai u4itel!!!
zna4i eto kakva e istoriqta :
edno momi4e kandidatstva sled 7mi klas i vliza v edno u4ili6te koeto neavijda !Razo4arovano ot si4ko i ot si4ki,depresirano otiva na u4ili6te,no se okazva 4e e popadnal i na klas i na klasen! si4ko varvi idealno! No momi4eto nqma nai visokiq uspeh i poneje 4esto boleduva 4esto otsustva ot u4ili6te! u4itelite mu se oplakvat ot tova 4e otsustvai edin prekrasen den klasnata kazva :mislq da si raz4istvam klasa ot "bolkuci" kato teodora i ko4ev,na nai dobrata priqtelka na momi4eto/teodora/! i tova momi4e po4va da se 4udi za6to? tova 4e nqma visok uspeh ot tipa na 5.70 ili 4e 4esto otsustva,neznam! znam 4e tova momi4e sam az i sam razo4arovana ot si4ko! to4no kogato si misli6 4e si4ko varvi super se poqvqva nqkoi kato klasnata mi i razvalq si4ko! ne sam i az angle4e,no dori i vragovete mi ne mi kazvat BOKLUK! nai lo6oto e 4e tazi klasna az q obojavah i i se doverqvah bezkraino mnogo!
P.S ospeha mi e 5.30 /zasega/ i otsustvah za6toto mi be6e adski zle-se pak imah temperatura 39 gradusa i nisko kruvno! tova iskah da vi kaja!ako moderatorite smetnat da zatvorqt temata-da go pravqt ne mi puka koi znae kolko !!!!!!!!!!
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
Научи се да преценяваш хората, а не да им вярваш сляпо.
Бившата ми класна (тази от десети клас, тоест миналата година) изглеждаше много печена, докато в един момент не разбрах, че настройва мене и най-добрият ми (по-точно единствен приятел) един срещу друг... просто искам да ти кажа, че не трябва да си наивна.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Никога, бате.
spokoino mila znam 4e ti e tejko no da ne ti puka. vajnoto sega e da dokaje6 na taq tapa gospoja 4e ti si ne6to mnogo pove4e, dori i ot neq i kakvo kato tq e u4itelka mnogo dobre znam pak i te kolko struvat -sme6nici.
az sa6to imah 2 ma u4iteli na koito se vazhi6tavah no gi razbrah kakvi sa i ustanovih sa6toto koeto i ti
ZATVORI ustata na klasnata ti po nqkakav na4in ako trqbva napuk sedni i nau4i celiq u4ebnik (po neiniq predmet) i da vidim togava.....
uspeh i gore glavata jivota e edin i toi trqbva da se izjivee po nai dobriq na4in ne gubi vreme v mislene za hora koito ne si zaslujavat
IzjivqvaI Vseki MIG kaTo PoSlEDen za Da MojE koGaTa dOIdE pOsleDNiqt dA nqMA Za KAkvo Da SAjaLqVash!!!
mili4ka tova sum go razbrala otdavna 4e vsi4ki tursqt sobstvena izgoda i 4e ne trqbva da vqrva6 slqpo na vsi4ki!spodelqi vsi4ko edinstveno sus semeistvoto i obi4a6tiqt te 4ovek!i gore glavata sladurano!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
opredeleno tova 6te mi posluji za urok 4e kolkoto i da e gotino ,vinagi 6te stane ne6to i ne6tata 6te se provalqt
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
Uspehyt ti e visok, za da te izklichat. A i otsytstviqta ne sa problem, ako predstavish belejka ot lekar.
Shto se otnasq do doverieto...Ami...ne moje da im se vqrva. Na men podobno neshto mi se sluchiv 3-ti klas i ot togava mi e kato obitza na uhoto i nikoga ne sym se doverila na uchitel. Vajnoto e da ti sluji kato primer, zashtoto skoro shte se naloji naistina da se zamislqsh na kogo se doverqvash. (imam predvid kato zavyrshish)Po-dobre sega da gi osyznavash tezi neshta, otkolkoto kogato naistina shte ima znachenie.
научи се успехите ти да не се въртят около успеха в училище-то идва и си заминава
остават приятелите и хубавите спомени, емоциите...
"Целувка за лека нощ"
Не е трябвало до такава степен да се доверяваш на класната си защото виждаш сама какво става понякога![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
da de sa govri s maika mi i sam nakazana zaradi neq !!!!6te i razkataq familiqta
e pone moga da visq na kompa ne e 4ak tolkova lo6o da ne izliza6 cql mesec osven da do daskalo i obratno ..................... nali![]()
Tova 4e klasnata te e narekla 'bokluk' govori zle za neq-ne za teb.Vsi4ki u4iteli sa izu4avali i PEDAGOGIKA osven ostanalite si predmeti.6to za pedagog e tq?A 6to za 4ovek?Ne i obru6tai vnimanie,ne i se hva6tai na vydicata-tq ne moje da te izkliu4i(ako razbirase otsystviqta ne sa ti v pove4e ot dopustimoto).Vseki ima 1 jivot.pRIEMI JIVOTA KATO IGRA.nAI-TRUDNATA OT VSI4KI.iGRAI!![]()
Be yourself,be your own feelings.Be wild,be free,be young for ever.Be fresh and beautiful.Be sweet and sensual.Be your dreams.Just BE YOU!!!