- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам я страшно много,но си пада по по-големи :(
Помогнете хора кфо да правя ? Обичам я страшно много! Но пък тя казва че не иска да се занимава с малки защото били още деца! Тя е на 15 колкото мен и излиза с такива на по 19-20 години...А единствената и любов е била колкото нея но преди 1 година...Помогнете много искам да съм с нея !
DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !
Da No q obi4kam![]()
E znam 4e e tka ama Nadejdata umira PoslednaEmi dobra pr si mi i ti i Zuzi i Deni i Ina
![]()
След няколко години и ти ще станеш 'баткото с колата и парите', някак неусетно, повярвай.. и, да, по-лесно ще ти бъде с момичетата, но няма да е по-приятно от колкото ти е сега.
И знаеш ли.. наистина ще стане неусетно.. просто един ден ще си в колата , след дискотеката към 2 часа сутринта с компания и 'ново момиче', което си 'забил' в дискотеката и изведнъж ще осъзнаеш това, което ти казвам. Интересно е![]()
нито колата, нито парите ти "уреждат" гадже...Първоначално написано от machoka
виж ако си търсиш "ква да е" и без тия "неща" става
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
абе някак си трябва да и докажеш,че си достатъчно порастнал....ако ли не...начи девойката преминава през критичната тинейджърска криза,в която си мисли,че батковците ше свалят звезди за нея...дано да и дойде умът навреме
Не винаги получаваме това, което искаме. Според мене няма смисъл да се занимаваш с нея. Тя е от тия, които се имат за много зрели.Първоначално написано от Mem0reX
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Заради колата и парите ще ти бъде по-лесно, слушай какво ти казвам, минал съм /или по-скоро минавам/ по този път.
Но няма тръпка, знаеш, че са с теб заради това и .. виж, на мен лично не ми носи удоволствие и не го правя. Но пък има хора, които ги кефи, чувстват се повече от другите, хващат си наистина красива мадама, но за сметка на това интелектуално ограничена и .. си живуркат денем и нощем.
И.. в крайна сметка - щом им носи това удоволствие и на двамата, кои сме ние че да ги съдим? Че любовта им не е високо морална, красива като по романите?
penywise
Така че, уреждат. Въпросът е дали ти допада идеята![]()
ми... не
не бих казал, че особено ме привлича идеята с парите и колата...
тук не опира до мога (мога)
а искам...
не искам![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
emi ...druj se kato po golqm :P
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
podkrepqmПървоначално написано от mnogomili4kata-sf
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
dai q nasam shtom se zanimava s 19-20 g![]()
sheguvam se de
mi kak da ti kaja 4e ako si go e navila na prusta po4ti nqmash shans
no ako vse pak i pokajesh 4e mojesh da mislishkoeto e malko trudno za tvoqta vuzrast shte uspeesh
uspeh DUDE!!!
i da kajesh kvo e stanalo
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
Пич от това което чета мога да ти кажа че няма смисъл даже и да си мислиш за нея . Гаранция е от ония мадами които изглеждат като кукла барби и просто си мислиш че си влюбен до гуша . Прави нещо което да те разсее или ходи на места кадето не я виждаш и набързо ще я забравиш. Като гледам какво си написал за нея даже не си заслужава да си хабиш клавиатурата за нея
Най-голямата курва на света е парата - постоянно ходи от човек на човек и не можеш да познаеш коя е твоята.
Mislq 4e ot si4ki v toq forum az q poznavam nai dobre i az moga da kaja savsem 4esno 4e tq ne e takava tq e prosto momi4e koeto iska seriozna vrazka a s nekfi na po 15 - 16 deto se mislqt za gazari ne moje6 da iska6 seriozna vrazka te gledat samo kak da zabivat momi4eta za broika e ima i nqkoi iskliu4eniq de no ob6to zeto poe4eto sa takiva i to4no tova momi4e koeto se spomenava v temata ne tarsi v edno mom4e nito pari nito skapi koli tq iska prosto nqkoi koito da e 4esten s neq i da q obi4a
zdraveite hora,az sum momi4eto za koeto stava na vupros!
i tuk iskam da kaja,4e tova koeto stre razbrali za men ne e to4no taka!!
vqrnoe 4e predi 2 godini bqh vlubena v edno mom4e koeto be6e kolkoto men i to be6e purvata mi lubov!!
no sega v momenta haresvam dr mom4e koeto e na 19!!i ne me interesuvat kolite ili parite na edno mom4e,a tova kak se durji s men i 4yvstva mu kum men!!i pak kazvam 4e parite i kolite ne sa vajni za men!!!
hmm finki otkaji se ot neq bratlene tarsi pari i takiva materialni gluposti prosto ne si pada po teb . i bezx da se obijdat gospodata , no ot mom4etata na po 15-16 godini mnoogo redko moje da se nameri neko svesten . na 100 mom4eta 10 da stavat za pr i 2-3 za gadje
Е радвам се за теб и искренно се надявам да не останеш разочарована защото повечето момичета търсят точно това от големите батковци и най-накрая след първото ебане си отиват разплакани защото баткото скъсва с тях.Надявам се да си попаднала на свестен тип и общо взето : КЪСМЕТ!!!
Най-голямата курва на света е парата - постоянно ходи от човек на човек и не можеш да познаеш коя е твоята.
Ei pravilno momi4eto ne e takovaKakto kazva moia the best friend prosto e "zvezda" i se celq visoko..:] i Mihi Ne te misla za takava ma az nali sum "dete" i nema pisha ve4e...machoka Ako obi4ash Zaklu4i temata bate...
mersi i az se nadqvam naistina da stane taka,za6toto mnogo dobre znam 4e pove4eto golemi mom4eta tursqt samo tova v edno momi4e!!no vse pak mersi
dido ne sum iskala da te zasegna,a i o6te togava kogata si govorihme ti kazah da ne se zasqga6 i da ne misli6 4e govorq za teb!!!!
Brauz Mihi...Kusmet...i az ti go pojelavam s Ne decata ;]
machoook kude si da zaklu4ish temata 4e ...
6tom q LOve dai si4ko ot sebe si puk da vidim kakvo 6te stane![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Hm Mar4u) To4no tova pravq
samo da doide lqtoto..
![]()
Съдейки по това, че излиза с големи ми се струва, че я интересуват само коли и пари, това е... Тия ги най-мразя... Не си струва да се ядосваш, кажи си и в очите да ти казва там квото требва та да се разбереш, белкем па успял...