- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам я страшно много,но си пада по по-големи :(
Kato se vidim shte q vikna na strana i shte si pogovorim 1 hubavoa ne mislq bate 4e iska koli i pari..:] Ta tq e edno angel4e...
DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !
На момичета на тази възраст още по-малко и от 10...Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
да, бе, докато не ти резне китарата и после ще и търсиш кусори...Първоначално написано от Mem0reX
Moje i da tursq ...ama nqma da namera..:] Insii....Tebe she te kill :P
Найстина не се и опитвай можете да бъдете само приятели на този етап след някоя друга година ше и доиде акъла.
M tofa e dobur suvetShte vidim ..nemoga da planiram si4ko kfoto se slu4i tfa...
Haha iska ti se kose ..:]
Pi4, vs ti kazvame da q zareje6.Ne si zaslujava.Vs f na tazi vuzrast smqtame, 4e mom4etata na na6ata vuzrast sa idiot4eta (ima izklu4eniq).I zatova si padame ili po-golqmata 4ast ot f tata na tazi vuzrast si haresvat golemi mom4eta.Li4no az ne sum ot tezi no kakto i da e.Az pro4etoh edno mnenie malko po-nagore i v nego edin vid pi6e6e, 4e trqbva da preodolee6 tozi moment i sled vreme i ti 6te bude6 ot tezi batkovci c parite i kolite i vs devoiki 6te ti4at pri teb.Prosto kolkoto i da q obi4ka6 q zabravi.nameri na4in.Zn 4e nikak ne e lesno, no nqma kak.Ne trqbav da i se natiska6 na malkata(sorry ama za da tur4i pri golemite mom4eta koito iskat nai-veroqtno ne6to pove4e ot celuvki i tq e tolkova malka, za men e podrastva6to....)ne se surdi, li4no mnenie
Zarei q tazi ima tolkova hubavi i svestni momi4eta.6te doide vreme kogato nqma da moje6 da se oturve6 ot macki
![]()
Може да я вярно.Първоначално написано от TheNightRider
![]()
Както и да е... докажи й, че не си дете с начина си на поведение, на говорене и т.н.![]()
Успех.![]()
Ми... не знам.
Напълно разбираемо е едно 16 годишно момиче да избере 20+ момче, вместо връстник...
На 16 в главите на момчетата е... нЕма такова просто!
И той не може да и даде почти нищо... в сравнение с това, което "предлага" един 20+
Като цяло всичко е + за 20 годишните и нагоре. По... нека кажем уравновесени, началото на "ставам мъж", по-отговорни, по-опитни...
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
penywise
Не винаги, аз бях достатъчно наясно с нещата около мен и на 16, та да мога да предложа това, от което има нужда съответно момиче на 16 години. От там нататък - дали тя ще избира финансовите възможности на 20+ батковци или ще избере връстник - всичко зависи от 'качеството' на момичето, що се отнася до любов и разбиране - можеше да го получи от мен, както и от хиляди други 16 годишни, наясно със себе си![]()
колега...
каквото и да си говорим - 20 не е като 16... изобщо даже
А за - "тя избира финансовите възможности и колата..." - има доста добър начин за лечение - чукаш - вадиш 20 ле - даваш и ги и казваш "Благодаря, довиждане"
(ти ми кажи как ще се почувства "мацката")
I dare you to prove me wrong![]()
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
ко си се разпалил че отразявам действителноста лиПървоначално написано от Mem0reX
казвам ти че нямаш шансове с нея и ти казвам като на приятел и за да си спестиш нерви насочи поглед към някоя друга мацка
и момичето си е много печено ве
не и лепвайте етикети преди да сте я опознали !!!
![]()
imam absolutno sa6tiq problem no nqma da se otkazvam ni6to ne moga da si kajeme osven uspeh![]()
![]()
![]()
Uspeh na tebe bateI az nqma se otkazvam makar 4e nqmam shansove
![]()
Инаф.
·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·