.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Kato se vidim shte q vikna na strana i shte si pogovorim 1 hubavo a ne mislq bate 4e iska koli i pari..:] Ta tq e edno angel4e...

DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Цитирай Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
    hmm finki otkaji se ot neq bratle ne tarsi pari i takiva materialni gluposti prosto ne si pada po teb . i bezx da se obijdat gospodata , no ot mom4etata na po 15-16 godini mnoogo redko moje da se nameri neko svesten . na 100 mom4eta 10 da stavat za pr i 2-3 za gadje
    На момичета на тази възраст още по-малко и от 10...

Цитирай Първоначално написано от Mem0reX
    Kato se vidim shte q vikna na strana i shte si pogovorim 1 hubavo a ne mislq bate 4e iska koli i pari..:] Ta tq e edno angel4e...
    да, бе, докато не ти резне китарата и после ще и търсиш кусори...

Moje i da tursq ...ama nqma da namera..:] Insii....Tebe she te kill :P

Guest
    Найстина не се и опитвай можете да бъдете само приятели на този етап след някоя друга година ше и доиде акъла.

M tofa e dobur suvet Shte vidim ..nemoga da planiram si4ko kfoto se slu4i tfa...

Догодина и името ще и е забравил...

Haha iska ti se kose ..:]

Айде пак ще говорим...

Guest
    Pi4, vs ti kazvame da q zareje6.Ne si zaslujava.Vs f na tazi vuzrast smqtame, 4e mom4etata na na6ata vuzrast sa idiot4eta (ima izklu4eniq) .I zatova si padame ili po-golqmata 4ast ot f tata na tazi vuzrast si haresvat golemi mom4eta.Li4no az ne sum ot tezi no kakto i da e.Az pro4etoh edno mnenie malko po-nagore i v nego edin vid pi6e6e, 4e trqbva da preodolee6 tozi moment i sled vreme i ti 6te bude6 ot tezi batkovci c parite i kolite i vs devoiki 6te ti4at pri teb.Prosto kolkoto i da q obi4ka6 q zabravi.nameri na4in.Zn 4e nikak ne e lesno, no nqma kak.Ne trqbav da i se natiska6 na malkata(sorry ama za da tur4i pri golemite mom4eta koito iskat nai-veroqtno ne6to pove4e ot celuvki i tq e tolkova malka, za men e podrastva6to....)ne se surdi, li4no mnenie Zarei q tazi ima tolkova hubavi i svestni momi4eta.6te doide vreme kogato nqma da moje6 da se oturve6 ot macki

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Брато, тва е някоя от ония кононите които гледат парите и колата. Демек.. не си струва дори да се опитваш...
    Може да я вярно.

Както и да е... докажи й, че не си дете с начина си на поведение, на говорене и т.н.
    Успех.

Голям фен
    Град
    София
    Ми... не знам.
    Напълно разбираемо е едно 16 годишно момиче да избере 20+ момче, вместо връстник...

На 16 в главите на момчетата е... нЕма такова просто!

И той не може да и даде почти нищо... в сравнение с това, което "предлага" един 20+

Като цяло всичко е + за 20 годишните и нагоре. По... нека кажем уравновесени, началото на "ставам мъж", по-отговорни, по-опитни...
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Мега фен Аватара на machoka
    penywise

Не винаги, аз бях достатъчно наясно с нещата около мен и на 16, та да мога да предложа това, от което има нужда съответно момиче на 16 години. От там нататък - дали тя ще избира финансовите възможности на 20+ батковци или ще избере връстник - всичко зависи от 'качеството' на момичето, що се отнася до любов и разбиране - можеше да го получи от мен, както и от хиляди други 16 годишни, наясно със себе си

Голям фен
    Град
    София
    колега...

каквото и да си говорим - 20 не е като 16... изобщо даже

А за - "тя избира финансовите възможности и колата..." - има доста добър начин за лечение - чукаш - вадиш 20 ле - даваш и ги и казваш "Благодаря, довиждане"

(ти ми кажи как ще се почувства "мацката")

I dare you to prove me wrong

The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Мега фен Аватара на machoka
    Съгласен напълно.

Цитирай Първоначално написано от Mem0reX
    Moje i da tursq ...ama nqma da namera..:] Insii....Tebe she te kill :P
    ко си се разпалил че отразявам действителноста ли казвам ти че нямаш шансове с нея и ти казвам като на приятел и за да си спестиш нерви насочи поглед към някоя друга мацка и момичето си е много печено ве не и лепвайте етикети преди да сте я опознали !!!

vluben i sam
    Guest
    imam absolutno sa6tiq problem no nqma da se otkazvam ni6to ne moga da si kajeme osven uspeh

Uspeh na tebe bate I az nqma se otkazvam makar 4e nqmam shansove

Инаф.
    ·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си