- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- toi ima gadje,az imam gadje,no obi4am nego
imam leki4yk problem taka.mom4eto,koeto obi4am ima seriozna priqtelka.abe te vsy6tnost postoqnno se razdelqt.razdeleni sa za 2 sedmici ipak trygvat.no po vsi4ko si li4i 4e lubovta im ve4e po4ti se e izparila.az hodih s nego za dve sedmici
.t.e.dokato bqha razdeleni.no toi pak trygna s neq.vyprosyt e tam,4e toi me izostavi to4no kogato az se vlubih v nego
.tova se slu4i prez mesec qnuari.sled moqta razdqla s nego,ne mojeh da pravq ni6to bez da mislq za nego.dori go synuvah.plakala sym za nego.sega s nego otno6eniqta ni sa ne6to m/u priqteli i poznati.v smisal zdrasti,ko prai6?ot vreme na vreme sqdame na edna masa,za6toto imame i o6ti priqteli.i nqkak si ne go preodolqh,no re6ih malko da promenq ne6tata
.az si namerih gadje.i ot kakto imam gadje toi postoqnno ni gleda dokato se celuvame.nz kak da go tylkuvam tova
.no az vse o6te go obi4am,taka,kakto nikoi drug do sega.nz kakvo da pravq.molq,pomognete!!!
Mи... на мен лично би ми било доста обидно...
Иска да е с мен, след 2 седмици иска да е с друга... късаме, събираме се...
То май връзките ви са повече време отделно, отколкото заедно...
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Mila, sedni i si pogovori s nego seriozno, a ne samo "zdr, kak si, ko praish" i drugi podobni formalni neshtica.. pitai go za nastoqshtata mu priqtelka (ako izobshto moje da bude narechena taka..), za chuvstvata mu kato cqlo i izobshto si izqsnete KOI KOGO (i edin na drug, i samata ti za sebe si, shtoto taka e gadno i sprqmo tvoeto gadje..) Dokato e v tva polojenie, situaciqta she prilicha po-skoro na nqkakva igra, v koqto obache vseki si pishe sam pravilata i zatva se poluchava taq kasha...
Според мен не се занимавай повече с него. В смисъл, не се събирай отново с него. Какво е това да сте заедно 2 седмици, след което той да предпочете бившата си приятелка и отново да тръгне с нея?!? Замисли се.
Бъди си със сегашното гадже и това е.![]()
Успех.![]()
Момчето си играе с теб.не му го позволявай.Нормално е в него да се прояви нараненото мъжкарство и чувство за притежание.ако имаше истински чувства към теб нямаше да те зареже,нямаше д ате остави когато най-много с енуждаеш от него.Повярвай ми,знам че ти е много трудно,но не се връщай при него.Не му позволявай за него да бъдеш играчка и носна кърпичка,която да използва за миниятюрния период през който не е с гаджето си.Мацко,забрави го и продължи да гледаш напред![]()
ami...kakvo da ti kaja...sled kato kusa, no posle pak se subira s priqtelkata si, zna4i vse pak durji na neq...ili nai-malkoto e oburkan. Po4akai da vidi6 kak 6te se razviqt otno6eniqta mejdu nego i momi4eto mu...gledai da budete v priqtelski otno6eniq...nqma da ti kaja da se otkaje6 ot nego, za6toto si igrae s teb...za6toto znam 4e tova e ne6to...koeto e po-lesno da se kaje otkolkoto da se napravi...puk i nai-veroqtno mladeja e oburkan...kato vseki teenager...iska edno momi4e, ma i drygoto momi4e my haresva...lape6ka mu rabotaostavi ne6tata da vurvqt ot samosebe si...kato est ne se zatvarq6 za drygi mom4eta...
kolkoto do gajeto ti...kakvo izpitva6 kum nego? ako pita6 men ne e 4estno da ima6 vruzka s mom4e...na koeto vsu6tnost ne durji6...no trqbva sama da preceni6![]()
mersi za syvetite.kym sega6noto si gadje izpitvam samo priqtelski 4uvstva.haresvam go.mnogo e svesten.i makar 4e vryzkata ni vyrvi 4udesno,az imam edno stranno use6tane,4e ne6to mi lipsva.i nz kakvo e to.