- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- може ли...
с гаджето се позабавлявахме с ръце вчера вечерта и първо тя ме задоволи (бях с презерватив и свърших в него), после го свалих и го изхвърлих, след което малко се погушкахме и аз започнах да я задоволявам с пръсти...
та въпроса ми е: може ли докато съм свалял и завръзвал презерватива да ми е останало нещо по ръцете и след това докато се гушкахме да не се е изтрило в дрехите и след като съм бръкнал в нея да е станал гафа?
ако е възможно кажете какво да правя?
ami... spored men e mnooogo malko veroqtno, ne se pritesnqvai
IzjivqvaI Vseki MIG kaTo PoSlEDen za Da MojE koGaTa dOIdE pOsleDNiqt dA nqMA Za KAkvo Da SAjaLqVash!!!
Аз съм на същото мнение.Първоначално написано от LoLita^
![]()
И според мен е мноого малко ВЕРОЯТНО!Но все пак вероятно![]()
ne nqma veroqtnost mn malko de... ama ot koga slagate prezervativ kogato se barate? xaxa nqkoi ne slagat daje kat go praat...![]()
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
мерси на всички - вече съм по-спокоен и още повече се радвам че и тя е спокойна
П.П. а какъв е проблема да ми бие чикий с презер? иначе ще се омажеме... а тя трябваше да се прибира след тва...
нищо - мерси отново
na absoliutno sashtoto mnenie symПървоначално написано от pipi`e`golqma
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
1-vo bilo e mn malko
2-ro iztrilo se e 100%
3- Izsuhnalo e
4-ne moe da stigne do tak
NE SE PRITESNQQI !
Първоначално написано от Sexy_Boy_16
![]()
malko veroqtno spored mene...
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
миниатюрна вероятност![]()
"Целувка за лека нощ"
be po4vate da se vmania4avate v tfa zabremenqvane be
moderated by coki:
10 точка от правилника!
If YoU WaNnA Be PiQn,
pIi TeKiLa nE aIrAn
spored men veroqtnostta e nishtojna....spokoi bravo na teb,che se pritesnqvash ot tolkova malko neshto,drugi se chukat bez prezarvativ i ne im puka,evala pich...... =D> =D> =D>
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
офф.. абе не разбрахте ли че тука вероятноста от забременяване е почти нулева.. какво ми са вкарвате в некфи драми..
и все пак.. като не знаете какво правите, не го правете..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Всъщност опасността Е нулева.
Касиди, не е нормално да се притесняват хората от такива ситуации.
Всеки човек с поне малко сексуална култура ще знае, че е невъзможно.
te sa izmrqli gorkite spermatozoidiПървоначално написано от Анонимко
te da ne chakat polvin chas da gi zavedesh kadet trq
e nz kolko ste se gushkali..ama ne mi se vijda veroqtno da ima neshto
![]()
![]()
няма да се плашиш нищо не е станалоПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m