- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Bremenna sam i nz kvo da pravq :(
Predi dva dena razbrah che sam bremenna i nz dali da napravq abort ili da zadurja deteto na 17 godini sam.Mn sam obarkana ...moq priatel iska da zadarjim deteto ama az mislq che ne sam govotova i mi e super obarkano oshte ne sam kazala na maika mi 6toto ne sam reshila kakvo shte pravq molq daite mi savet ili pone kajete kvo mislite iii moje bi ako bqhte na moe mqsto kakvo shtqhte da napravite!
Щях да спра да си права бъзици!
2т. забрана за ползване на профил
ne govorq serizono de da bqha bazici ama ne sa![]()
Forca Barca!
ако е базик да знаете , че е супер идиотско да се базикате с такива неща...
ако не е , по добре поговори с майкта ти с баща ти , с приятеля ти , накарай го и той да поговори с техните и накрая го обсъдете двамата , така ще сте наясно точко как стоят нещата , но според мен си МНОГО млада за дете и по добре да направиш аборт и да почакаш до 25 - 26 години!
ми кфо да ти кажа и късмет и дано си решиш проблема!
Napravo mi se izpotqvat rycete ot ujas,dokato cheta tezi redove!!!Mi,ne znam-pogovori s maika ti,tq trqbva da znae za vsichko,koeto se sluchva!Uspeh!![]()
VSEKI OT NAS E ANGEL S EDNO KRILO I MOJEM DA IZLETIM SAMO AKO SE PREGARNEM SILNO!!!
preporu4vam ti da napravi6 abort! vse pak ti 6te go nosi6 tova dete i ti 6te go rajda6 taka 4e mom4eto nqma nikakvo pravo da te kara da go zadurji6 ako ti ne iska6 i smqta6 4e ne si gotova!!!
black cat or white cat,that is the question!!!
mi sled tova ako nemoga da imam deca znam li![]()
Forca Barca!
a zashto ne da go zadurji ,kato che li tq shte go gleda-shte go dade na maika si i sled vreme shte si go vzeme_Aborta e opasna rabota.. riskuvate vashiq jivot i ubivash edno mlado nevinno sushtestvo !!! ... a i sled vreme pomisli moje da nqmash i deca i togaava da si chukash glavata,a i vse pak ne si na 12-13 ,a na 17 godini
da kato razbrah vednaga reshih che shte napravq abort no sled tova kato razmislih i sega mi e super obarkano nz kakvo da pravq![]()
Forca Barca!
хи , искам да ти кажа , че ти може да четеш тези теми в форума , но надявам се , че знаеш , че тук МНОГО малко хора са наясно за какво найстина става дума... Поговори с родителите си , те найстина знаят какво е най-доброто за теб и детето ти!! недей да се влияеш от постовете на хората тук , както казах родителите ти знаят кое е най-добротто за теб!Първоначално написано от Elichka`
п.с. Неискам да обидя никой , може найстина в форума да има хора дет са наясно с темата , но те са малко!
олеле миличка,най-добре кажи на майка си. тя е жена и ще те разбере,ще те посъветва ,после говори пак и с приятеля ти ( той колко е годишен бтв? 'той иска да го задържим"- а замислил ли се е колко грижи,отговорности и т.н. означава 1 дете ?! )
а това ,че може да нямаш др деца..ам..не би трябвало винаги да е така! не мисля..!
успокой се като начало.
2 т. от правилника. Бан на профил
nqma smisal da govorq s roditelite mi te sa razvedeni bashta mi ne e v bg a maika mi shte kaje 'ti si reshavash dali da go zadarjish ili ne' trqbva sama da resha kakvo da pravq i zatova reshih da pisha tuk da chuq i drugi mnenie mersi mn
Forca Barca!
mi toi e na 21 i iska da go zadarjim kaza che shte e s men ama i toi e oshte mn mlad nz
Forca Barca!
не искам да те плаша ,ама може да дойде и 1 такъв момент ,точно когато се роди детенцето - той да се уплаши,да си каже че му е рано да е татко,че живота е пред него ...и какво -оставаш ти ,с дете на ръце да се оправяш сама с живота и несгодите !!!!!!! не казвам че така ще стане !!!!!!! НЕ ! Но просто има хора който са безотговорни ! И го имаи в предвид . Помисли за себе си .
Както вече ти казаха най добре поговори с родителите си,те са хората които ще ти помогнат, и хора ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ защото всеки може да е на мястото на мацката и не е приятно и няма значение че са разделени те ще те разберат все пак и те са ставали родители и може да те подкрепят
В днешно време абортът не е опасен или поне рискът е намален до минимум. Ти не убиваш живо съшество - убиваш клетки. Ако задържиш това дете ще ти е трудно и то много. Приятлят ти е на 21 - няма образование, може би няма и няаква добра работа, с която да издържа 3 членно семейство, за теб да не говорим. В едно такова семейство детето няма да е радост, а пречка. Според мен и родителите ти няма да са доволни от случилото се. Потърси помощ от твоята/неговата майка за да намерите добър лекар. Процедурата по абората е кратка и безболезнена, но е много важно да е при добър специалист и да направиш аборта ЛАГАЛНО т.е. с разрешение от родителите ти (нямаш 1. Пожелавам ти да вземеш правилното решение
slu6ai sq priqtelq ti nqma da e s teb zavinagi 6te se upla6i i 6te te zareje sama da se opraq6 a i kvo bebe na 17 be mili4ka ti luda li si kak 6te mu osiguri6 dobar jivot a 6te provali6 i svoq jivot
ti vaob6te razbira6 li kolko trudno se otglejdat deca v dne6no vreme
ti nqma da moje6 da si pojivee6 a sega ti e vremeto nqma da moje6 da u4i6 nito ni6to ba6tatata rano ili kasno 6te te zareje badi absoliutno sigurnai kvo 6a prai6 sama s bebe na race koeto po celi no6ti 6te ti reve ne glavata
a i kakto ve4e kazaha abortite ne sa opasni
ima6 vreme za deca posle 6te ima6 6ans za drugo bebe
kaji nakraq kvo si re6ila
ако бъда искренна - аз бих направила аборт ( да чукна на дърво на никой не го пожелавам !!) ..да ,като решиш кажи ни . Успех
oke kato resha kakvo da pravq shte vi kaja i mersi mn
Forca Barca!
Замисли се....ти си само на 17 какво би могла да предложиш на детето си не си завършила образованието си няма да имаш възможността да се реализираш в професионален план защо да осложняваш живота си моето мнение е да помислиш добре дали си готова да поемеш отговорността за детето си дали приятелят ти е достатъчно отговорен за да ти помага никой неможе да ти каже направи аборт или задръж го това зависи от теб Успех!
Ti samata si o6te dete!Priqtelq ti da si gleda rabotata maikati i ba6ta ti edva li 6te priemat dobre 4e 6te stanat dqdo i baba a i ti 6te u4i6 li deteto li 6te gleda6 6te raboti6 li ?! Ti tova li iska6 na 17 da si ima6 dete sq ili kam 20-22 da se vojeni6 za ba6tata na deteto da se ojeni6 i s tova svobodata ti svar6va v miga v koito stane6 maika i po4ne6 da gotvi6 da pere6 da raboti6.Vseki den da pravi6 edno isa6to ot vka6ti na rabota i ot rabota v ka6ti.Tova li iska6 za sebe siNe iska6 li da u4i da zavar6i6 sredno u4ili6te pole da zavar6i6 vis6e i da si nameri6 hubava rabota i vmesto v sabota i nedelq da si stoi6 v ka6ti ako zadarji6 deteto i se ojeni6 6te moje6 da izliza6 da se zabavlqva6 i da se 4uvsva6 jiva
![]()
![]()
Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.
ami mili4ka i az sam na 17 i misalta za bebe napravo me ujasqva
tazi misal da si provalq jivota s edno bebe na moite godini e ujasno
savetvam ted a go mahne6
ми помоли се Този който дава живот на тези деца.Само Той може да те насочи по правия път \/ [-o<
надявам се знаеш кой е Господ аха обаче да знаеш че вашите така или иначе ще разберат