.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Град
    На тавана в кошницата-т'ва е във Варна:)

Пак тази любов?!

Здрасти!Ами...има една проблемация,която аз не зная как да поправя.Ходих с седно момче,което беше лудо по мен,а аз нямах такива чувства към него и се разделихме.После си станахме много близки приятели.Не се бяхме виждали дълго време,а на мен той ми липсваше.Скоро се видяхме.Усетих някаква близост между нас.Днес му звъннах и го питах дали може да се получи между нас,а той каза,че не знае .Аз наистина искам да бъда с него,защото ми е хубаво с него.Моля ви посъветвайте ме как да постъпя?
    Нещо,което не те убива,те прави по-силен!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Опитай се да го спечелиш.
    Излезте някъде, говорете си, флиртувай...въобще ясно му покажи какви и колко силни са чувствата ти към него.
    Успех.

Повече от фен
    ba6 po telefona li go pita... izlezte kaji mu si4ko i mu dai vreme da si pomisli
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Град
    Ами идеята ти е хубава,но...не мога да го намеря.КАто му кажа да излезем той не си е в тях(мисля,че ме лъже).Но може би трябва да действам...

Повече от фен
    ami... se pak go haresva6... i ako ste ot edin grad nz kakvo moje da te spre... kakto si mu zvannala da mu kaje6 taka i sq moje6 ;]
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Град
    Той е на даскало..хехе.Както и да е .Незнам може би,може би наистина трябва така да направя.Да се стегна малко и да му кажа направо всичко,което изпитвам към него.Ако не ме домързи( ) неска ще отида да го намеря и...така.Ще ви кажа резултатите.

Повече от фен
    da no parvo pomisli naistina za 4ustvata ti da ne stane da tragnete i sled mesec dva da skasa6 ti s nego... togava nqma da te pogledne... nai malkoto

Повече от фен
    Излезте някаде на разходка. Най-добре първо с ваши общи приятели. Докато сте с тях ти го закачай, а след това се отделете двамата и си поговорете. Мисля, че ще има ефект. Но недей от първото излизане, ами по натам - на второто или третото. Успех! \/

Град
    Този път съм сигурна в чувствата сиЩе измисля някакъв начинИ...мерси

v tazi situaciq sum izpadala i az... 6te ti kaja moq slu4ai za da si izvadi6 izvodi za situaciqta... zna4ii.. purvo toi se vlubva v teb i ti trugva6 sus nego ei taka-kolkoto da ne si sama (predpolagam) a drugiq variant e o6te po-lo6iq-ot sujalenie... toi e po-6tastliv ot vsqkoga.. i sledovatelo po-vliuben.sled tova se use6ta6 4e nqma smisul i go zarqzva6... zarbiva6 suceto mu... razbira 4e nespodelenata lubov ne vodi do nikude i sled izvestno vreme samovtulpeniq i prenebregvane (nai-to4nata duma) na 4uvstvata si toi te zabravq... ili pone tazi 4ast v koqto si vi predstavq zaedno.. no da ne zabravqme 4e za da stane tova toi trqabva da nameri vina v nqkogo-nai logi4noto v teb!
    taka edin slun4ev den ti re6ava6 4e 4ustvata koito toi e o4akval predi,sa se powvili i 4e trqabva da mu gi spodeli6 za6toto si MISLI6 4e toi VSE O6TE moje da te iska.. no ostava6 stresnata kogato razbira6 4e takova ne6to ne su6testvuva.. sled vreme razbira6 4e na mqstoto na tqh se e nasudilo edinstveno jelanieto za must...
    povqrvai mi.. nespodelenata lubov vinagi vodi do jelanie za must.. dali 6te e v/u teb ili v/u nqkoi nevinen toi 6te si go vurne!
    pomisli dobre dali iska6 da vodi6 tazi bitka...
    dali si zaslujava da si go polu4i6...
    ne kazvam 4e to4no tova 6te se slu4i no pone pri men taka stana!
    istinata e 4e ne ti go pojelavam
    jelaq ti vsi4koto 6tastie na sveta za6tot vseki go zaslujava!
    Love Ya!!!
    'm gonna live forever, or die trying !!

Град
    Много ти благодаря,че ми сподели това.При мене е подобно и аз предполагах,че ще се получи нещо такова и вчера не отидох при него.А това,че изпитвам мъст-ми не мисля,че е така,защото ние си бяхме много добри приятели и това няма да се промени.Наистина ти благодаря.И ако му бях казала,най-вероятно щях да направя ОГРОМНА грешка.Мисси!!!

Love u too!

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA

Re: Пак тази любов?!

Цитирай Първоначално написано от Боровинка
    Здрасти!Ами...има една проблемация,която аз не зная как да поправя.Ходих с седно момче,което беше лудо по мен,а аз нямах такива чувства към него и се разделихме.После си станахме много близки приятели.Не се бяхме виждали дълго време,а на мен той ми липсваше.Скоро се видяхме.Усетих някаква близост между нас.Днес му звъннах и го питах дали може да се получи между нас,а той каза,че не знае .Аз наистина искам да бъда с него,защото ми е хубаво с него.Моля ви посъветвайте ме как да постъпя?
    spored mene ti mnogo si go naranilla i nikaga vtoriq pat ne e kato parviq no moje da opitate ako toi prodaljava da ima silni 4uvstva kym tebe

0biChkam SlyNcEt0 :}

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Излезте някъде, говорете си, флиртувай...въобще ясно му покажи какви и колко силни са чувствата ти към него.
    Успех.
    takmo tova se kaneh da napi6a
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Град

Re: Пак тази любов?!

spored mene ti mnogo si go naranilla i nikaga vtoriq pat ne e kato parviq.

Точно от това се опасявам.Наистина много го нараних-признавам.Но тогава бях малко и глупаво дете(не,че сега не съм де)И затова мисля да не бързам.Всичко рано или късно ще си дойде по мястото.

Фен
    Град
    BuRgaSsSs
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Успех.
    сЪгласна с теб

А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
    иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
    знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
    и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}

someone`
    Guest
    ako prekarva6 pove4e vreme s nego i mu pokaje6 4e go obi4a6 iskrata v nego otnovo shte se zapali i 4uvstvata vi shte budat vzaimni

Град
    In youre smile
    dai mu malko vreme da podi6a malko 4ist vyzduh.posle ve4e govorete za otno6eniqta vi edin kym drug .pitai go kakvo misli po vyprosa.dali iska da imate ne6to ob6to .predpolagam,4e 6te stane rabotata
    Opitvam se da ne mislq no tvoqta celuvka dqvolski mi lipsva. Obicham te tova boli obicham
    te vsi4ko e sylzi no znai che poslednata sylza shte kapne ot tvoite ochi zashtoto bez da
    znaesh obichash me i ti !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си