- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- момичета,въпрос :)
hahaha ami az v tozi peroid sam mn razdrazniteln,mn barzo se iznervqm za nai malkoto ne6to prosto...taka 4e predpo4itam da me ostavqt 6tot se si go izkarvam na nqkoi a pak posle sajalqvam))
"В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"
toku 6to vidqh 4e edno momi4e be6e pisalo menzis((oot tazi duma tolkova mi se povra6ta.super gnusna mi e...moga da si se izpovra6tam bez problem sled malko ako nqkoi mi q povtori
![]()
![]()
![]()
"В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"
по-скоро искам да съм сама, но не отказвам на целувки и прегръдки![]()
"Целувка за лека нощ"
Iskam da vi kaja na vas mom4etata,4e momi4etata v cikal sme mnogo nervni!!!Ponqkoga iskame samo da ni pregra6tata,drug pat da ni galite,a ponqkoga i edna duma ni iznervq,no tva da ne vi pritesnqva.Trqbva samo da imate tarpenie vsi4ko da svar6i
az obi4am da me gu6kat i celuvat oba4e mn lesno izbuhvam za gluposti i posle sujalqvam i predpo4itam v tozi period da nqmam mn kontakti (:
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
po dobre namira 6toto sme mn razdraznitelni
Когато мога - помагам,
когато искам - успявам,
когато докосвам - възпламенявам,
когато целувам - сгрявам,
когато обичам - наранявам!
su6toto!Първоначално написано от valantain_love
Пф и аз ставам много раздразнителна!Нинам щоНай-малкото..го правяяя толкова голямо!Е,вече се владея..
Спомням си още в началото..избухвах много често!Но последните години (1) че свикнах (2) много се промених..бих казала,че пораснах ..изградих един хубав характер!Успявам да се владея,макар..по близките ми приятели да разбират кога съм изнервена..за това пък не ми и дават поводи за избухване!
Което ме радва...тъъ колкото до въпроса ти!Обичам и да бе гушкат.. и да ме целуват!Изобщо да ми обръщат внимание...
[color=
Амм значи аз обичам да ме гушкат и да ме целуват.Изобщото обичам ласките...Когато съм не разполовена,ме боли висчко,но не го показвам външно,защото нейскам и другите да се дразнят зареди мен,тоест да им скапвам настроението.Така,че като съм в цикъл и ...искам момчето което е с мен да се държи както обикновенно
![]()
:P
Неподходящ размер на снимка в подпис!
И аз понякога съм по-нервна,но мнгоо рядко,трябва наистина много да ме боли корема...иначе всичко си е супер,все едно нищо ми няма,да ,обичам да ме гушкат,особено като ми е по-отпаднало и ме боли корема,имам нужда от прегръдки и целувки
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Nejnost estesveno ..
Аз в тоя период не мога да се понясям себе си, какво остава за другите. Дето се вика - Сутрин съм крива на мене си, следобед светът ми е крив. Аз така скъсах с едно гадже. До такава степен бях откачила, че буквално не можех да го понасям нито да ме докосва, нито да ме целува. Макар че със сегашния се чувствам толкова добре като ме гушне и ми говори да си поуспокоя малко ангелите. Така че, нежност, без да ставате нахални, моля
![]()
![]()
Който е написал тази тема е педераст, а тоя дето я е направил важна е два пъти по-голям педераст, ама кво да прайш?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()