.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    DeHu
    Guest

ako ti4am wseki den 6te otslabna li?

Здравейте имам малък проблем свързън с теглото ми и с това как изглеждам . още не съм наддала прекалено, но е време да реша как да се преборя с това наднормено тегло !Реших,че ако бягам всеки ден по 4км ще има успех ,без да променяма начина си на хранене , с подробността че ще пия повече вода.Въпросът ми е дали това ще има някакъв резултат и дали си заслужава да пробвам.Ако Да-Горе доло колко време ще ми отнеме отслабването .БлаГодаРя Вии Ще Се Радвам и да ме посъветвате нещо друго

Фен
    Град
    Blagoevgrad
    ami.. spored men sas sigurnost 6te ima efekt tai kato ti4aneto e nai-efikasniq na4in za svalqne na kilogrami Ako namali6 malko hranata i ne qde6 hlqb mislq 4e 6te stane sravnitelno barzo (2 sedmici)Uspeh!!!
    IzjivqvaI Vseki MIG kaTo PoSlEDen za Da MojE koGaTa dOIdE pOsleDNiqt dA nqMA Za KAkvo Da SAjaLqVash!!!

Цитирай Първоначално написано от LoLita^
    ami.. spored men sas sigurnost 6te ima efekt tai kato ti4aneto e nai-efikasniq na4in za svalqne na kilogrami Ako namali6 malko hranata i ne qde6 hlqb mislq 4e 6te stane sravnitelno barzo (2 sedmici)Uspeh!!!
    da tova e napalno vqrno.no mislq che shte ti otneme malko poveche ot 2 sedmici.vse pak zavisi kolko kg iskash da svalish
    Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...

Re: ako ti4am wseki den 6te otslabna li?

zpored men 6te ima efekt no moje bi 6te otslabne6 mn v krakata i dr mesta 6te ostanat taka spored men po4ni na fitnes i pii mn voda kakto gledai i se opitvai da ne qdesh sled 19:00 4asa i tova 6te ima efekt sas sigurnost moji daje da kombinira6 ti4aneto sas fitnes i togva 6te ima golqm efekt pone za 1-mesec 6te svalish 4-5 kilograma i tova ee spr.spored men :P :P :P

Без да промениш начина си на хранене едва ли ще има особен ефект. Зависи как се храниш де! Гледай да премахнеш тестените изделия и хляба от менюто си или поне го замени с диетичен - черен хляб. Пий вода и яж плодове и зеленчуци. Не яж мазна храна. Все пак не само самата храна, която ядеш и калориите в нея имат значение, а най-важно е количеството. При възможност т.е. воля намали и сладките неща. Успех с отслабването! Ако промениш хранителния си режим и тичаш всеки ден наистина бързо ще има ефект. За около 3-4 седмици видимо ще има промяна.

Супер фен Аватара на Barbie
    da budem realisti...4ovek trudno se otkazva ot sladkoto...ili ot purjeni kartofki..ako tova obi4a est...tui 4e ne si gi zabranqvai...prooosto gledai da ne e prekaleno mn...a ti4aneto...da...ima efekt...no...mislq 4e za vidimi rezultati 6te ti trqbvat mesec-dva...osobeno...ako si hapva6 porqdu4no

abe nai-dobre kombinirai----i4ane i to po mnogo da ne se otkazva6,malko ograni4eniq i uprajneniq v ku6ti i 6te stane vsi4ko ok...ot sladko ne se otkazvai no primerno si pozvolqvai po 2 vafli na sedmica i taka...rejimut na hranene e mnogo vajen-sled19 4asa ne trqbva da se qde...a za kolko kg stava vupros,za6toto ako sa mnogo primerno 10 trqbva dosta produljitelno da sportuva6.nqma da stane otvednuj.trqbva da si uporita...i taka..moje bi 2-3 meseca..uspeh
    Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...

Голям фен Аватара на tainstvenata
    emi da moje da stane no ako ne stane zashtoto vse organizam e razli4en ne se ot4aivai moje da nqma vidim rezultat no sledi tegloto si redovno i sashto se postarai da zapazi6 tegloto si sled tova zashtoto trudno se otslabva a mnogo lesno se vra6tat kilogramite
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

sas sigurnost 6te otslabne6,i ako kara6 kolelo pone edin pat v sedmicata 6te svali6 dosta kilca
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

Голям фен

Цитирай Първоначално написано от DeHu
    Здравейте имам малък проблем свързън с теглото ми и с това как изглеждам . още не съм наддала прекалено, но е време да реша как да се преборя с това наднормено тегло !Реших,че ако бягам всеки ден по 4км ще има успех ,без да променяма начина си на хранене , с подробността че ще пия повече вода.Въпросът ми е дали това ще има някакъв резултат и дали си заслужава да пробвам.Ако Да-Горе доло колко време ще ми отнеме отслабването .БлаГодаРя Вии Ще Се Радвам и да ме посъветвате нещо друго
    глей ся ако тичаш примерно 4 км както каза и се прибереш и изядеш 1 вафла ефект никакъв трябва да минеш на диета ама диета не е да стоиш гладен абе пиши ми лс колко тежиш колко си висока и кво искаш да направиш ще ти направя 1 диета

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Според мен по-добре си промени и режима на хранене и в комбинацията с физическото натоварване ще постигнеш добри и трайни резултати
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Хихихиих.. допреди началото на даскалото (след априлската ваканция) и аз бягах всеки ден , защото лекарите ми го препоръчаха.. ама не за отслабване , а за НАДЕБЕЛЯВАНЕ . Бягането (без диета в съчетание ) не помага за нищо друго , освен стягане на малка част от мускулите по бедрата и отваряне на апетита
    Еее.. зависи и колко бягаш де , ама все пак направи си някакъв план за хранене , което да съчетаеш с бягането , така ще е най-добре

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Повече от фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Разбира се че ще отслабнеш, особено ако спреш алкохола, безалкохолните, захарта, солта, хляяба, месото (с изключение на пилешкото) и т.н. Много се отслабва като ядеш само домати и сирене, а и е много вкусно.

Град
    Пловдив
    I s biagane stava,no si vzemi kolelo i karai pone po 10 km na den,mnogo pomaga za krakata i han6a...

DeHu
    Guest

Цитирай Първоначално написано от DevilMayСry
    Цитирай Първоначално написано от DeHu
    глей ся ако тичаш примерно 4 км както каза и се прибереш и изядеш 1 вафла ефект никакъв трябва да минеш на диета ама диета не е да стоиш гладен абе пиши ми лс колко тежиш колко си висока и кво искаш да направиш ще ти направя 1 диета

Ами висока съм 157/59кг Ще Се Радвам да направиш диета като за мене ,но разбираш ли от тия неща ? МеРСи ПРедваРително

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    mda 6te ima efekt hem 6te otslabne6 hem 6te vodi6 po zdravosloven na4in na jivot a kolkoto do tova kolko vreme 6te ti otneme badi tarpeliva

0biChkam SlyNcEt0 :}

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    nz hora,naprimer az vinagi kato otslabvam,otslabvam v zadnite 4asti a krakata sa si mi syshtite a az iskam to4no obratnoto haresvam si zadnika i iskam da otslabna samo v krakata i zatova se 4udq dali stava tova s ti4ane ?

DeHu
    Guest
    При мене пък е обратното Искам в дъпето хихи амии за бедрата май трябва да се кара колело ама не съм мн сигурна

Повече от фен
    O da,opredeleno 6te ima efekt.Mislia 4e niakude sled mesec 6te ima vidimi rezultati,no nz moje i po burzo.Struva si da opita6.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си