- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- --= Mazohizum?! =--
Vchera hodihme s edin priqtel na edno kafe, koeto oshte pri vlizaneto mi navq mn hubav spomen, no sled nqkolko sec priqtnoto useshtane se prevarna v tejka buca koqto zasedna v garloto mi...stana mi mn tujno,zashtoto tam beshe postaveno nachaloto na neshto hubavo, koeto svarshi tvarde barzo...
![]()
No sled manichko veche bqh po-dobre, daje mi stana sqkash pr ot tova che sam usetila neshto takova dori to da e bilo svarzano s bolka...
![]()
Tova ne e mn normalno mai a?
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Първоначално написано от machoka
![]()
![]()
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
e kazano e v podpisa ti -Има болка, която търпим.
Абе, не разбрах много добре какво питаш всъщност, ама...не е ненормално.
I`m trying to make your dreams come true...
Така е!Първоначално написано от Glezlata
Хахах амаа това не е мазухизум...Няма нищо лишо в това да се почувстваш добре и да изпиташ удоволствие от стари спомени ..спокойно не си откачила...
![]()
![]()
Всичко ти е наред
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
napulno e normalno na men mi se slu4va kato slu6am musika
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
hah ami razbira se, 4e ne e mazohiz1m.spox nared si si.
![]()
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
лелее ами на всички ни се е случвало да си спомним рани неща.Подтикнати от музика,филм,място,хора и т.н...