.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: ginekolog(sofiq)

Guest

ginekolog(sofiq)

po4ti na 16 godini sum ,a nqmam cikul.moje li nqkoi da mi preporu4a ginekolog i da mi obqsni kakvo to4no se pravi na tezi pregledi,za6toto se pritesnqvam... 6te sum bezkraino blagodarna,ako nqkoi mi pomogne,za6toto obi4am priqtelq si i iskam da pravq lubov s nego,a nz dali e uda4no pri tezi mi problemi.......... [-o<

) e nie li da ti kazvame pri koi gin da otide6 ???

ima6 GP govori s nego ! a otnosno drugoto po dobre iz4akai !!
    ТИ ГО ПЛЮЕШ , А ТО СИ МИСЛИ ЧЕ РОСА ГО РОСИ !!!!

Guest
    nai-veroqtno imam pri4ina da ne se doverq za tova na GP-to si....prosto molq za pomo6t

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    nai-veroqtno imam pri4ina da ne se doverq za tova na GP-to si....prosto molq za pomo6t
    Така или иначе трябва да се земеш направление от личния, дори и в частна клиника (където со много по добри). Защото без направление ще платиш луди пари

I LOVE MY SEX

Guest

Re: ginekolog(sofiq)

po4ti na 16 godini sum ,a nqmam cikul.moje li nqkoi da mi preporu4a ginekolog i da mi obqsni kakvo to4no se pravi na tezi pregledi,za6toto se pritesnqvam... 6te sum bezkraino blagodarna,ako nqkoi mi pomogne,za6toto obi4am priqtelq si i iskam da pravq lubov s nego,a nz dali e uda4no pri tezi mi problemi.......... [-o<
    E,то дори да ти дойде цикъла пак не е желателно да правиш секс докато не се регулира и да идва редовно,а това става максимум до 2-та година след първия цикъл

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Цитирай Първоначално написано от girlka
    Така или иначе трябва да се земеш направление от личния, дори и в частна клиника (където со много по добри). Защото без направление ще платиш луди пари
    haha 10 lv ludi pari li sa hahahahha ...
    ta macka hodi na pregled moje bi samo 6te te pregleda no 6tom ne pravi6 sex samo 6te te pogledne i ni6to pove4e... a tva 4e trqbva da pravi6 sex 2 godini sled kato ti e do6lo spored men ne e to4no taka ...
    Love you Kris !!!

Цитирай Първоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
    haha 10 lv ludi pari li sa hahahahha ...
    ta macka hodi na pregled moje bi samo 6te te pregleda no 6tom ne pravi6 sex samo 6te te pogledne i ni6to pove4e... a tva 4e trqbva da pravi6 sex 2 godini sled kato ti e do6lo spored men ne e to4no taka ...
    Десет лева Е С НАПРАВЛЕНИЯ. Айде като си заблудена патка си затваряй човката ....

I LOVE MY SEX

Град
    на 1см. от гъза да географията
    Един преглед при генеколог (в частен кабинет) ти струва 30 лв. И няма нужда от направление ...А също така можеш да отидеш в "Майчин дом" ...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ако не ти дойде до 17 годишна възраст трябва да се консултираш с лекар. Можеш да си направиш изследвания (или кактото се прави там) няма да е лошо. Дано нямаш някакви проблеми

Супер фен
    hodi pri li4niq si lekar...toi 6te te naso4i pri kogo da otide6

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Мега фен
    Десет лева Е С НАПРАВЛЕНИЯ. Айде като си заблудена патка си затваряй човката ....
    С направление е точно 1.60. Бях и на очен лекар скоро и пак е толкова.

Голям фен
    naistina idi pri li4nq...i toi da te naso4i...a poprincip znam 4e do 17..god, vazrast trqbva da ti doide..iz4akai o6te edna god..posavetvai se s lekar..
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

mi na tezi pregledi se subyva6 sqda6 ili po skoro polqgva6 na ne6to kato stol,nadiga6 si krakata na edni postavki i doktora te preglejda
    moje da ti vzeme roba ot blagali6teto ili da te prati na snimka
    mn varianti ima
    az utre sum na ginekolog i se nadqvam da ne mine zle za6toto do sega sum hodila samo an kontrolni pregledi
    ta taka...........

Guest
    ІІ САГБАЛ "ШЕЙНОВО" СОФИЯ
    Д-Р ВЕСЕЛИНА СЛАВКОВА

СОФИЯ 1504,УЛ "ШЕЙНОВО"19
    ТЕЛ 02 965 94 50
    02 965 94 57

аз само съм разговаряла с тази докторка и е мн добродушна и мн добре настроена към нас тийновете,а иначе една няколко мн добри приятелки ходят при нея и са мн доволни

Фен
    Град
    София

Re: ginekolog(sofiq)

Говори с родителите и личния си лекар.

Guest
    е,то с направление за под 18 год е безплатно....поне при нормалните лекари,под нормални нямчам предвид вида на специалността им,а дали не са обирджии

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Абе ти поне прочете ли предните постове, за да знаеш за какво става въпрос СТАВА ДУМА ЗА ЧАСТНА КЛИНИКА
    Айде

I LOVE MY SEX

А майка ти няма ли да дойде с теб и след като не ти е идвало тя не взема ли отношение. Да те посъветва при кого да отидеш. Можеш да погледнеш във форумите на бг-мама има черни и бели списъци както и много много мнения за различни доктори.

А за GP-то и аз не бих отишла за да ме насочва. Аз ходя във Вита, частна болница си е. Хубаво, чистичко, лекарите са добри специалисти и се отнасят страшно мило и отзивчиво. Кабинетите са оборудвани със съвременна медицинска техника. И двете гинеколожки са изключително приятни.
    -----
    Използвайте кондоми, че паниката, а не бебетата ще ви вземат здравето!

Мега фен
    Не съм ходила в поликлиника, следователно си е частна клиника.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Абе ти поне прочете ли предните постове, за да знаеш за какво става въпрос СТАВА ДУМА ЗА ЧАСТНА КЛИНИКА
    Айде
    elelele kolko si zle... i 30 i 50 lv da sa kvo nali stava vapros za na6eto zdrave, no az znam 4e bez napravlenie e 10 lv

kiki_kokova
    Guest
    Zna4i ne moga da ti kaja kade da otide6 ama e dobre da go obsadi6 s maika si! Ama nedei da se pritesnqva6, ako trenira6 nqkakav sport usileno moje i nikoga da ne ti doide! 6tom si devstvena doktora nqma da ti vzeme ni6to ot vlagali6teto za proba, a tova zna4i 4e 6te ti izpi6e regulira6ti hormonite hap4eta! No ne e dobre da po4va6 da gi pie6 6tot pri pove4eto ima obraten efekt, q se okosmqva6 na nqkoi mesta dosta, q ti idva mnoo 4esto ili ti e bolezneno! Za tova iz4akai o6te malko!!! Uspeh mila!

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=35390&start

aide da se razbereme nai nakarq za typite pregledi
    V sluchai,che shte e s naprvalenie ot lichniq lekar:
    -ako nqmash 18 god-BEZPLATNO
    -ako imash 18 god -1-2lv
    V sluchai,che shte hodish na chasten priem....mislq,che navsqkyde e razlichno(v Bs naprimer znam,che pregleda e 15 lv,koeto ne sa nito mn nito malko pari)porazpitai malko poveche

A i oshte neshto ne mojah da razbera,zashto maika ti nqma da znae,taq jena ne se li interesuva ot tebe....???? pls obqsni ni
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Повече от фен
    S napravlenie e 1-2 leva nai-mnogo.V 4asten kabinet e super razli4no nasvqkude.NO gore dolu okolo 15-20 leva se vurtqt cenite do kolko az znam.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си