.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    ???????
    Guest

тя иска да късаме след време.....

от месец и малко съм с едно момиче, в което съм почти влюбен, а досега не съм се привързвал никога толкова много към някое момиче...
    днес ми каза че след време(1-2 месеца) ще се наложи да скъсаме, защото рано или късно ще се стигне до секс, а тя не искала да върши нещо, за което ще съжалява после...
    аз държа на нея повече от колкото на секса и ако тя не иска просто няма да го правим и и го казах, а тя отвърна че аз съм момче и няма да мога да се сдържа, а тя ме харесва и се възбужда лесно от мен и че така ще стане след което ще съжалява...
    кажете какво да правя - не искам да я загубя...

Голям фен
    Ami ako naistina te obicha nqma da te zareje zaradi gluposti
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Ми тя е права!Ти си Момче се пак...и си имаш нуждите...но ако успеш да и обясниш,че исакш да си с нея не заради секса,а заради тва че я обичаш може да стане...Пак ако те зареже след няколко месеца не е единствената жена на този свят.
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

???????
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^^kotenceto^^
    Ми тя е права!Ти си Момче се пак...и си имаш нуждите...но ако успеш да и обясниш,че исакш да си с нея не заради секса,а заради тва че я обичаш може да стане...Пак ако те зареже след няколко месеца не е единствената жена на този свят.
    вярно е че съм момче и се нуждая от туй-онуй но тя ме задоволява и по други начини - не е задължително да е секс - не бих искал да я изгубя заради единия оргазъм...
    вярно е че има и други, но аз искам да съм с нея...
    както и да е - обясних и преди малко и тя каза "добре", но не съм сигурен че ми вярва напълно...

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Mi mislq 4e tq e prava moje bi ne iska da pravi gre6ki za koito 6te se jelqva a kato e s teb zabravq 4e moje da naprai nekoq prostotiq i prai mn ne6ta za koito posle moje da sejelqva znam kfo e za6toto sym go izjivqla moje prosto da prodaljite dokato moje ili da sloji6 krai nasi4ko sega dokato ne si hlatnal o6te pove4e

0biChkam SlyNcEt0 :}

Abe obesni i dobre:P

DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Еми пак и кажи,че държиш на нея и искаш да си с нея. И както ти казаха другите ако те обича ще ти повярва

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Град
    V MisLIte ti, V DeiStViqTa ti..:>>
    Abe tva e ebati strannata sityaciq?shtom te obi4a, zashto da ne e s teb shtom ti ne iskash samo sex ot neq?sigyren li si 4e samo tva e pri4inata da skysa s teb, pomisli da nqma neshto drygo, koeto da q spira..ina4e tfa e dosta nelogi4no, pone spored men![/b]
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар(огромен).
    /забрана за ползване на такъв.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Това според мен са глупости. Ако ще къса с теб след 1-2 месеца, защо изобщо е тръгвала с теб?!? ...замисли се.
    Може би ти трябва да скъсаш с нея, колкото и трудно да ти звучи и да намериш друго момиче.
    Успех.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от pipi`e`golqma
    Еми пак и кажи,че държиш на нея и искаш да си с нея. И както ти казаха другите ако те обича ще ти повярва
    И аз съм на това мнение.. ако и тогава иска да скъса с теб начи тряа да е няква адски заблудена кифла

Голям фен
    Град
    София
    "почти я обичам"... ей такъв термин не бях чувал...

щяла да те къса до 1-2 месеца, понеже щяло да се стигне до секс?

Батка - пожелай и най-искрено и с усмивка на лицето да бъде девствена цял живот и... повече никога не и се обаждай.

Толкова е просто...
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Търси си причина да та резне...

Щяла да съжалява, ако се стигнело до секс... тя да не е монахиня?

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Град
    In youre smile
    tq se strahuva.tova e predelno qsno.no ako tolkova q iska6 i go kaji.kaji i 4e naistina dyrji6 na neq,i ako tq ne iska da pravi ne6to,nqma da go pravi.obqsni i 4e ne iska6 da q izgubi6.ubedi q 4e si gotov da spazi6 tova uslovie,ako trqbva.tova e.kysmet!!!
    Opitvam se da ne mislq no tvoqta celuvka dqvolski mi lipsva. Obicham te tova boli obicham
    te vsi4ko e sylzi no znai che poslednata sylza shte kapne ot tvoite ochi zashtoto bez da
    znaesh obichash me i ti !!!

Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Щяла да съжалява, ако се стигнело до секс... тя да не е монахиня?
    moje pak roditelite i da iskat da q pravqt takafa
    ili da q karat se pazi za parvata bra4na ako sa staromodni...
    mi po-dobre si pogovorwete pak s neq i obesni 4e ne trqbva se stiag do tova ili ima eddno ne6to peting i to e variant..

I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!

Пич тука има нещо много странно.Когато човек прави секс с някого когото обича никога не съжелява.Ей това не мога да разбера за какво ще съжелява.Щом овърта така работите значи може би това не е единствената причина заради която иска да скъса с теб.Порови се малко повече.Попитай някоя нейна блиска приятелка дали не е казала нещо за теб и разни такива простотии.А това за монахинята е голям майтап :P . И още едно нещо ми е интересно - тъй като знае че след няколко месеца ще се стигно до секс въобще защо започва връска.Това е или само за проба или нещо не е добре с главата това момиче.Може пък и да и харесва да разбива сърца.
    Най-голямата курва на света е парата - постоянно ходи от човек на човек и не можеш да познаеш коя е твоята.

Фен
    Град
    Онзи виртуален затвор за човешкото съзнание, наречен Матрицата
    Това звучи меко казано смехотворно, абсурдно и не на последно място несериозно! Да ме прощаваш, но това момиче не е наясно какво точно иска. Мога да приема това, че не иска да върши неща, за които по-късно би могла да съжалява, но определено не мога да остана равнодушен пред подобно отношение към една връзка. Не ме притеснява платоничния характер на връзката, но това не може да се каже за ясновидското й прозрение за очаквания краен срок на връзката ви. Откъде по дяволите ще знае тя колко ти можеш да издържиш без секс, какво изобщо очакваш от нея и как си представяш връзката ви?! Аргументи от рода на "ама ти си момче" са инконсистентни и ми приличат на изкуствено създаване на прецеденти за едностранно приключване на връзката ви.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си