- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Плочиките
Много културисти въобще не тренират пресата, защото се натоварва достатъчно от други упражнения. Са някои профи културисти тренират повече корем, защото ядат кат разпрани и трябва да държат подутия корем и увеличените органи в прилична талия... Ти гледаш дълбоките преси на Колман и Кътлър при 3% тесени мазнини, виждал ли си ги в основен период? Свини със щембаци.
Да се поддържа пресата не е лесно, кой нормален човек поддържа 7-8-9% мазнини? Кльощавия човек няма дълбока преса, защото не извършва никаква физическа дейност.
Малий, как сте се запънали и двамата като магарета на мост.
Аз съм......слабичък и имам 4 реда плочки. Отдавна не съм ги поддържал, но на времето правих всяка вечер по 100 коремни и бягах 3 км. на стадиона под моста. Веднъж направих над 300, но единствения резултат беше, че си протрих задника!
Та отговора мисля, че е следния: първо правиш всичко възможно да свалиш мазнините от корема и след това на вечер по 60-80 коремни преси, и си готов.
1.Кормените преси стимулират горната част на корема !
2.Ако вече имаш достатъчно изградена ММ на корема то плочиките са си там просто не се виждат и трябва да ги "извадиш на бял свят" защото над тях има малко или много мазнинка ...Това става с кардио и диета ...Или ето ти предложение :
1.НВД
2.Тичане
3.Л-Карнитин ...
И за последно да ти кажа ,че при някой хора плочките се показват доста по трудно от колкото на други хора![]()
Ето ти инфо за коремните :
http://www.bb-team.org/exercise/000065.php
Прави също римско столче и повдигане на краката :
http://www.bb-team.org/exercise/000064.php
damm!Koremni presi i drugi uprajneniq za korema
Темата е за получаване на плочки в домашни условия ... В Крайна сметка май диета и умерено количество правилно направени коремни преси му е майкатаБлагодаря на участвалите в дискусията
![]()
За коремните преси не е важно да правиш мн повторения , както казаха няколко човека преди това.Аз познавам мн хора които правят по 500 на ден , но те го правят с цел отслабване или по-точно за сваляне на тластините които са върху плочките.Когато правиш нормални коремни преси по-добре си хвани един диск и го дръж пред гърдите , но без да си помагаш с ръце - аз лично така правя , има и варянт при които даржиш диска зад гърба , но на мен не ми е удобно така.
Всеки има плочки просто трябва да ги накараш да се покажат - ти каза че ходиш на фитнес , незнам къде ходиш , но предполагам че имат уреди кадето се хващаш и работиш само с краката като се стараеш да ги повдигнеш колкото можеш по-високо.
И аз ходя на фитнес и го правя това упражнение , но за жалост при мен проблема е че все още 4-въртите не се показват а останалите са ми малко разместени![]()
obicata na pupa ne e nikakuv problem.az imam fr i tq e s takava i si ima plo4ki kato si pravi redovno koremni presi.ako tolkova te boli,si vzemi dr da q smenq6 dokato gi pravi6,nqkoq s top4ence i da e po-malka
za plo4ki na korema nai-dobre e da se pravqt vseki den uprajneniq za korema,no ne po 100-200 povtoreniq,a po 3 serii po 20 povtoreniq.trqbva da se pravqt razli4ni vidove koremni i pri izpulnenieto trqbva da se stqgat muskulite.
...човек е това,което му остане, след като загуби всичко ...
kakto razbiram ima6 malko podkojni maznini za da se pokajat vsi4ki plo4ki drqbva da napravi6 dulbo4ina na koremnite muskuli tova stava kato pravi6 koremni presi s tejest na gardite trenirai i dolnata 4ast na korema kato povdiga6 krakata do prav ugul ot visilka
nqkoi kompetenten da mi otgovori-molq
imam plo4ki -dosta dobri muskuli no sa pokriti s 1-2 sm slaninki-
ako zapo4na fitnes s prigotvena programa 6te moga li da svalq slaninkite i plo4kite da se pokajat ili e trqbvalo purvo da otslana a sled tova da pravq muskuli
p.s.-momi4e sum![]()
има 100 вида коремни преси и още 100 начина за изпълняването им. но иначе фитнеса не е лоша идея http://www.bb-team.org/
Единствената добра идея е правилното хранене.
ami az moga da kaja 4e se hranq mn zdravoslovno no sporta mi e v po-malko zasega
Хах, то не е важно само здравословно, а и правилно. 1-2 см мазнина си е бая.
imam vapros kam ^MaLkOtO^ZlO^
naistina li te boli s obicata 6toto i az iskam si slagam..vsa6nost az si slojih oba4e posle ne mojaha da mi smenqt obicata i mi zarasna dupkata i sega se 4udq da probvam li pak![]()
Хах, то не е важно само здравословно, а и правилно. 1-2 см мазнина си е бая.-xaxaxaxaaaaaaaaa
ami zdravoslovno=pravilno ili ti ima6 drugo mnenie![]()
moje bi spored teb nezdravoslovnoto e po-pravilno
Тая па на умна ли се праиш ве. Щом има 2 думи, значи е нещо различно. Естествено, че здравословно не означава правилно. Плодовете са здравословни, но ако ги набиваш вечер или ги смесваш с неподходящи храни яденето ти е неправилно. Месото е здравословна храна, но ако незнаеш кога, как и защо да го ядеш, как да го приготвяш и с какво да го комбинираш отново ще се храниш неправилно. Сещаш ли се сега.