.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    justMe
    Guest

Moderated by W.I.M.: Омръзваме си често ..

Попаднах на този форум случайно и се надявам да ми помогнете.
    В момента съм девети клас...осми клас харесвах едно момче...цяла година, не се познавахме, когато минала година се запознахме си паснахме идеално и не след дълго се взехме
    Цели три месеца....перфектната връзка

но след това...нещо замря..бяхме си омръзнали...нямаше какво да си кажем ... държахме се като приятели

е, скъсахме...това трябваше да е правилното решение и си останахме приятели

но след раздялата ни ние все още се сближихме, излизахме си заедно и мисълта че сме са приятели ме убиваше, че не мога да си го гушна и т.н..както и него, се оказа

е, отново се събрахме...тръпката я имаше...имаше.... и имаше...до преди 2 седмици

пак същата история, имам чувството че като е с мен забравя за всичко и някак си се отнася пренебрежително .. та и аз също, наитсина го харесвам

но нз какво да нправя за да не пропаднем отново...проблема е че не се караме и всичко е нормално..но може би затова така си омръзваме

къде греша ???

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 ! §§

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Без да се засягаш ама си го написала така.. с лека ръка.
    Апък и май и двамата незнаете кФо искате като децата както те се карат и на другия ден пак си играят заедно ....
    Помисли дали искаш или не да си с него и тФа е ...

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Guest
    еми може би си права обаче и аз съм мн объркана и нз точно кфо...знам че искам да съм с него !

разликата на съпоставката с децата е че ние не се карам...там е работата и мн си омръзваме

та тва ми беше въпроса..как хората прекарват толкова мн време без да си омръзват

мисля че вече се уточних и сори ама съм нова хихи :P

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Еми правете нещо,което ще е интересно и забавно и за двамави. Нещо,което до сега не сте правили. Просот трябва да има разнообразие във връската ви

Аз те обичам.
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Guest
    ахахах тва ми е пределно ясно...а някакви идеи иначе

защото в бс какво толкова може да се прави..кафе...разходка....кин ...

плс хелп...понякога просто вървим и незнаем кво да си кажем...а немога просто да загърбя всичко и да го зарежа заради тва че ми е омръзнало

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Ми можеби прекарвате много време заедно и затфа ви е омръзнало ... Е**ти гадното.... Еми да ама се си мисля щото като се обичате как така ви омръзва

Аз те обичам.
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Guest
    Да, сигурно е от това че се виждаме мн често

Работата е там че той живее на 1 улица от нас, учим в едно даскало, една смяна сме - което означава че отиваме на даскало заедно и се връщаме също

в училище пак се виждаме през междучасията...е, на долният етаж е но кфо от тфа

имаме и общи приятели

оф...обичам да съм с него но наистина ми омръзва, а е неизбежно ахаха

как да избгам от гаджето ми за да ни е по-добре и на двамата

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Mi mislq 4e trq da ste samo priqteli 6tom kato gadjeta si omrazvate nai dobre e samo priqteli

0biChkam SlyNcEt0 :}

Фен
    Град
    не там, където му се иска...
    Ами май ще трябва да се научите да си омръзвате "контролирано" докато сте заедно (егати лафа снесох и аз ), в смисъл, намирайте повече време за приятелите си, ти излизай с приятелки, той да се събира с френдове и така...

Тедито
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
    Mi mislq 4e trq da ste samo priqteli 6tom kato gadjeta si omrazvate nai dobre e samo priqteli
    да ама нали се пробвахме веднъж да сме само приятели и не се получи.... може би наитсина трябва да не излизаме толкова често

и ще му са намуся и аз веднъж..то мн скучно без да секараме, как мислите ?

Град
    Dobrich
    Imam v1pros k1m teb . Vie pravite li sex s tova mom4e i kolko e godi6en toi ? Ne vinagis e s1glasqvai s nwego spori izlizaiter i se razhojdaite po diskoteki s priqteli , kafeta , kino i t.n. stiga naistina da iskate da zapazite tazi vr1ska ima na4ini
    Имай цел в живота с висока летва и живей за да я постигнеш

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Според мен, с малко общи усилия всичко ще се оправи. Както вече казаха- правете неща, които ще бъдат интересни и за двама ви.
    Успех.

Тедито
    Guest
    Ами той е една година по-голям...на 17

и не, не правим секс....не защото аз не искам или нещо от сорта...просто....той, нз не ми е правил намеци толкова е някъв студен че на мен взима да ми се приисква

а и това с киното приятелите и интересните неща ги правим...даже напоследък не излизаме толкова често...защо ПО ДЯВОЛИТЕ НЕ ВЪРВИ

то си върви ама не ми е интересно, има чувства и основа, респект, доверие..всичко..ама няма страст...или поне не го показва

оф....така не искам да оствам сама и знам че ако скъсаме после ще съжалявам, както и 1вия път

напрао нз вече кво да прая

Голям фен
    Град
    София
    ми... просто той не е "човека"

толкова ли е трудно да се приеме?
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Тедито
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от penywise
    ми... просто той не е "човека"

толкова ли е трудно да се приеме?
    да.

Фен
    Град
    не там, където му се иска...
    на колко сте години двамата?

Тедито
    Guest
    ми той е на 17 аз см на 16

Град
    In youre smile
    znae6 li.az poznavam edna takava dvoika.te hodqt ot 3 godini nasam.vse se razdelqt i posle pak trygvat.abe izob6to qvno sa kato vas.omryzvat si.no da ne zabravqme fakta,4e te otnovo se sybirat.i vse o6te sa si zaedno.qvno vryzkata vi e obre4ena da pro vyrvi po sledniq na4in:hodite da kajem 6 meseca,kysate za 1-2 sedmici i pak trygvate.e,dano pri vas ne6tata da vyrvqt po-normalno.kysmet!!!
    Opitvam se da ne mislq no tvoqta celuvka dqvolski mi lipsva. Obicham te tova boli obicham
    te vsi4ko e sylzi no znai che poslednata sylza shte kapne ot tvoite ochi zashtoto bez da
    znaesh obichash me i ti !!!

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Аз до скоро имах такава връзка.След второто ходене решихме да си останем приятели и все още сме!След като липсва страстта значи просто не ставате за гаджета....по-добре останете приятели.С разговори не става аз много пъти опитах да говоря с моя и той все излизаше с номера "няма нищо сичко си е ок...."

Тедито
    Guest
    е...времето ще покаже , но засега не смятам да правя нищо...той ако иска нещо от мен ще се разбере

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си