Zdraveite mili forumci, az sam porednata otchaqna ot jivota i za sajeleniq i az ne moga da se spravq s problemite okolo men. Nqmam tochen problem, prosto sam v edno zastoqlo polojenie koeto me vodi samo nazad! Ne sam zabila shmatka koqto da si sedi v kashti i koqto da nqma priqteli i takava koqto nikoga ne e bila obichana. Naprotiv az znam kakvo e palnoto shtastie, edno momche me beshe zavlqklo na varna na shtastieto, no sled nqkolko meseca se podhlasnah i padnah, zavlqkoh i nego sas sebe si i padnahme tam dolu kadeto veche bqhme radeleni no ne savsem. Minaha veche dve godini i vse sme zaedno i vse se razdelqme i nqma trapka , no da namerim drugi hora e nevazmojno. Nqkoi drug dobliji li se do men izgarq za tova veche ne tarsq nishto i nikoga! Do sega e nqmalo momche koeto da sam pojelala i da ne e bilo moe, no stignah do ozni krastopat kadeto nqma posoka za men, ima samo minalo,ima samo spomeni i sashto taka i moeto momche. Dori neznam dali go obicham , edva li veche v tozi bezkraen serial e ostanalo liubov, prosto svikvane , tova e! Az si izbrah tozi jivot da sam do nego da ne poglejdam drug, no estestveno tova ne me pravi shtastliva, da sgreshih! Nie sme zaedno samo ponqkoga , nqma drug, nqma druga, nqma i trapka veche, nqma i smisal, no da go ostavq sam?? Nemoga!!! Toi ima nujda ot men, a i az s nego se chuvstvam pone do nqkade palnochenna ako moga da go nareka taka. Hora povqrvaite mi az sam v ada, za mene nqma pat a sam edva na 18 Edva li nqkoi moje da mi dade savet, bij bila dosta blagodarna