Уфф незнам как да започна.. Значи ходех с едно момче преди време,но той ме заряза поради причината,че нямал достатъчно време за мЕн.Въпреки че, ако наистина държиш на някой все ще намериш мъничко време,но както и да е.Преживях го.Но напоследък той започна да се държи много различно с мен,почти всеки ден се виждаме и той е някъв супер миличък.. гушка ме,говориме си:) Обаче вечер в IRC почва да се прай на плейбой , сваля се на разни girL-чета по каналите и се прави,че не ме познава..
Не мога да го разбера, понякога е супер добричък и наистина си мисля , че пак може да има нещо между нас, обаче кат тръгне да ми се прави на недостъпен и на плейбой напрауу ме побърква..нз какво цели и изобщо дали има някви чувства все още към мен или просто иска повече фенки , дет да тичат след него.
Моля , хелпп ! Как е по-добре - да предприема първата крачка или просто да оставя нещата така както са , пък ако наистина държи на мен той ще направи крачката.А много си го обичкам и ми е супер кофти е така кат почне да се натиска в чата на разни мои frD-ки.