Ами разбирам те напълно.Аз съм 7 клас.От 1-ви до 5-ти клас си учех английски без проблеми- беше ми един от любимите предмети.Но един слънчев ден се преместих в друго даскало/също елитно за Варна/ и там една откачалка в ,пълния смисъл на думата, я сложиха да ни преподава.В началото всички от класа се опитвахме да я търпим...1.Тя ни използва за речници..Не знам как са я взели тая жена , обаче повечето думи тя изобщо не ги знае и пита тези които знаят/а това са по-голямата част от класа/...В часа си пие кафе..и като почне да изпитва някой го вика до нея,тъй като в стаята е абсолютен хаос, и го изпитва цял час.А какво мислите правят другите 22 човека? Крещят, Слушат музика, в това число съм и аз, но не го правя, защото не уважавам предмета, а защото не е лесно 40 минути да стоиш на един стол. И това не е всичко - в 7-ми клас аз уча по учебника 6 клас и от 50 урока ние сме взели някъде към 40, като се има предвид, че тва е средата на втория срок, което означава, че ние за 2 години сме взели 40 урока...И ще ти дам един съвет: не правете подписка срещу нея!!! Нищо няма да стане.Ние пробвахме.Всички класове, на които предава тая тъпачка, направихме нещо такова и кво стана? Класната ни вика 100 часа, въпреки че напълно ни разбира, защото знае, че в часа по англ. ез. не учим изобщо и постоянно ни казва: Не се карайте с нея, не й повишавайте тон, стойте си по местата и мълчете...Ами аз като отида догодина в нов клас, след като кандидатствам, кво ще правя а?? Всички ще са поне една година напред, а аз кво ще правя...Щото образованието в България е наистина скапано.... А пък и някои ги викаха в дирекцията и стана много сложно , но пак не я разкараха...Разбирам те напълно, но тва е България и образованието й....Това ни предлага нашето "мило и скъпо отечество". Затова сега гледам да уча повече, за да мога да изляза навън, като имам предвид извън Б-я. Тук не може да се води нормален живот.Все някой ти го скапва.От 14-годишна имам проблеми, които почват още в даскало, не ми се мисли какво ме очаква, ако ми се наложи да работя тук...