Цитирай Първоначално написано от ht_7j
Kak moje pravilnoto reshenie da prichinqva nai-golqmata bolka?!
Dnes veche zagubih vsqkakva nadejda da se pribera lqtoto, a priqtelqt mi me chaka. Pochti dve godini otzelqhme da se vijdame samo lqtoto za po dva mesetza, no tazi godina nqma da sme takiva kysmetlii. Toi iska da prodyljim. Kazva, che shtom dosega sme uspqli da izdyrjim fizicheski edin bez drug, mojem da propusnem edno lqto. Da, obache ako go propusem, shte se syberat nai-malko godina i polovina bez da se vijdame. Znam, che pravilnoto reshenie e da sprem dori i kakto sme sega s tel razgovori i chat, no syrtzeto mi se kysa samo kato si predstavq kak mu kazvam, che okonchatelno sme dotuk i che ne mojem da jiveem na spomeni veche. Kak da mu go kaja?! Obichame se mnogo, no tova, koeto imame e obrecheno da prikliuchi. Borihme se dosega, no az zapochvam da gubq sili. Krepeshe me samo nadejdata, che shte si doida lqtoto, no neq veche q nqma. Nai-loshoto ot vsichko e, che imam sredstvata da si doida, no nqmam vremeto. Moga li da prekysna rabota, uchilishte i lechenie po sredata?!
Obichaite se fora i se radvaite edin na drug s vsichko, koeto imate vinagi, kogato mojete!!!Struva li si da prekysna vsichko, za dva nezabravimi mesetza i posle da zapochna vsichko otnachalo? I taka do sledvashtoto lqto?

Ще ти кажа мнението си съвсем на кратко, а ти си помисли хубаво върху думите ми.
Ти казваш: "Как може правилното решение да причинява най - голямата болка?"
- Може, защото не е правилното. Ти от къде знаеш, че си взела правилното решение? Според мен ако беше правилно, нямаше сега да страдаш толкова и да се мъчиш. Щеше да си щастлива! Помисли си кое е по - добре за теб: да имаш работа, пари, училище, но да си тъжна; или да имаш любов, която да ти дава стимул за всичко, която да те кара да витаеш в облаците от щастие. Как ще живееш по - добре. Размисли и вземи решение. Ако все пак сметнеш, че ще е по - добре да останеш там - направи го. Но каквото и да решиш, решавай го със сърцето си!