- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Автобусите и бабите...
Да се оправя, аз сядам!
Да сяда, макар и да умирам... после ще тежа на нейната съвест...
Най-вероятно е била празноглава курва- използвачка като млада+ това бие дядото... Не заслужава място!
Милата! Дори ще и помогна да седне...
Ще се направя че не я виждам.
Ква баба??? 0_o
В повечето случаи отстъпвам място на възрастни хора...даже и когато съм скапана, ама кво да правя заложено ми е...
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Ааааах тия как ги обичам!Просто ми цъфтят ф очичките като ги вида се ръгат да седнат.Ма неее, то добика ше мине през мене да седне на неква шибана седалка...лелеле как им се заканвам...в автобусите си като на бойно поле ...особено от лъвов мост към нас (овча купел)
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
Баба в автобус = Баба пред лекарски кабинет!![]()
".... so ... can we move on?!!!"
Click
Попринцип уважавам възрастните хора,разбирам ги,зле им е,ама извинявай,скапана след училище със 7 -килограмова чанта на гърба в препълнения автобус правостояща..не нъм съгласна.На тях не им е леко,ама и на мене не ми е.и все пак ако ме помолят ставам.Ама много ме подразни следната ситуация:Вчера една бабичка се качва от задната врата,но аз не я бях видяла.Усещам как някой отзад ме побутва по рамото/меко казано 'побътва',той направо ме блъскаше/и се обръщам и накъв мъж на около 45 ми вика:"Виж бабичката,айде ставай" и аз като я видях естесвено станах,ама много странно защо тоя пръч реши,че аз трябва да стана,не той /при положение ,че и той не е някъв 'изнемощял' а и бабичката беше по-близо до него![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
/
Е как, ние сме най-великиПървоначално написано от Disorder
![]()
То в днешно време е модерно да си невъзпитан, да плюеш старите хора, да надсмиваш по-малките.......
После обаче се претендира, че си умен, че много разбираш нещата.......![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Лелее, вие тука много добре нареждате старите хора, а? Ами я си представете, след 50 години, как вие същите едвам се качвате в рейса/трамвая/тролея и някъв/някаква пикльо/пикла се е опнал/а на две седалки и не ви обръща внимание или нарочно ви се подиграва? Как ще се почуствате тогава? Ще стигнем и ние тази възраст, тогава всички ще запеем тяхната песен, mark my words...
А иначе, нашето поколение наистина е невъзпитано и морално деградирало. I spit on my generation, I spit on my fucking generation...
НЕ понасям досадните бабички!НЕ ставам от мястото си.НЕ ми пука!
Роска,
Ти може и да си прекарала бурна пиянска вечер и да си седяла цял ден права - виждаш как се чувстваш. Ами бабите, които са така 80+ години? Хайде постави се малко на тяхно място.
Повярвай ми, няма да хванеш разширени вени ако отстъпиш мястото си.![]()
![]()
Мачок,Ще съм ти адски благодарна аконамериш някъде МОЕТО мнение по въпроса, което, смея да твърдя, не съм изразила досега.
ПисахЗададох въпрос. Някъде да пиша дали ставам или не?Дали отстъпвам или не? Ами не съм казала никъде и не знам защо сирешил, че не отстъпвам място , или пък че ще ми стане нещо.:Ситуация:![]()
Възпитана съм така, че да уважавам старите хора. Винаги съм ствала когато видя някой възрастен човек , мъкнещ чанти или креташ едвам... Единствено има вероятност да не стана, когато ме болят краката( болят ме много брутално , имам плоски стъпала) или когато не виждам, че наблизо има възрастен човек.
![]()
![]()
![]()
![]()
Искам само да изразя възмущението си от тези, които така злобно нареждат възрастните хора. След 10-12 години баща ми ще е на 60... Да взема да го гръмна или какво, за да не се пречка на някакви нагли,невъзпитани и адски цинични хлапета, за които техните баби и дядовци са излишни и гнусни... Не знам, просто нямам думи.
![]()
![]()
Sinister doll, пожелавам ти да доживееш до 70 години, да отгледаш деца и внуци, да си болна и немощна, да секачиш нанякой автобус ,с ужасни болки в краката, и да пътуваш половин час права, само защото някакви нагли хлапета си мислят, че са много уморени, щото са търкали цял ден стола в даскало.![]()
Представи си майка си и баща си след 20-30 години... Гнусно, а?Предлагам ти да гизаколиш да не смущават душевния ти мир със старческите си глупости...
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Първоначално написано от exploitedteen
Между другото, и на мен ми се случва да не стана напук- като дойде някой и ми се рзбучи че не съм станала, почвам да буча и аз. В такъв случай ставам само ако въпросната бабка е наистина грохнала.
Но това е много рядко.
А за морализма- сори ама да наречеш някой възрастен човек гнусен мазен и досаден, и да кажеш едва ли не че са пзразити някакви , и живеят само да дразнят младите- е извинете, но умът ми не го побира просто какъв човек може да го каже това...Помислете малкоза вашите баби и дядовци, за родителите си... Така ли искате да се отнасят с тях???
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
ami po princip poe4eto vreme sym prava v avtobusa/tramvaq ma kat sedna e sry ma nema se mrydna kolkoto i da mi myrnkat i pu6kat na glavata prosto 6tot moe bi togava mrazq si4ko i si4ki i sum napravo razmazanano ina4e bix stanala samo ako babeto ne moe se dyrji na krakata si no se pak ne mrunka 4e nqma kade da sedne ...
Nil Desperatum...
Обаче има хора на средна възраст, които са гнусни и имам чувството, че нарочно сядат до мен. И ми говорят как силната музика ми увреждала ушите, като че ли съм малоумна. Или веднъж някаква жена ме питаше за някакъв билет без да се съобрази, че човек когато чете книга, не е уместно да го питаш глупости.
Зависи на каква баба ще попадна - ако е някаква добродушна с бастун мога да й отстъпя място, ама ако е някаква наконтена, злобна, с много торби и нагла просто ще се направя, че не я виждам и ще продължа блажено да си къртя до мойта спирка...
az nqmam nishto protiv babite i dqdovcite ama zashto podqvolite sa se natupkali v reisa v 7 chasa sutrinta da gi eba tochno kogato sichki uchinichi otivat na daskalo i si e dostatachno natupkano .. shtoto izperkalite sa naspali v 5 i v 7 reshili da idat na drugia krai na grada da si kupat sirine s 5 sottinki po evtino ot onova koeto se prodava pred tqh ujas ujasno e v tupata 16ka v grad plovdiv sme kato nqkvi stridi sutrin.. da ne govorim za linia 37 koiato prosto dartak ako nqma vutre i reis nqma ! ujas ..
т. 2, 9
Най-добре ще е да направят автобуси за възрастни и за млади хора.![]()
same way...Първоначално написано от LyLa
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
poprincip da , daje i bez da me molqt kato vidq che nqma kade da sedne.. staam si kvo.. mlado devoiche sam pripkam o6te..![]()