- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Автобусите и бабите...
Да се оправя, аз сядам!
Да сяда, макар и да умирам... после ще тежа на нейната съвест...
Най-вероятно е била празноглава курва- използвачка като млада+ това бие дядото... Не заслужава място!
Милата! Дори ще и помогна да седне...
Ще се направя че не я виждам.
Ква баба??? 0_o
Страшно много пърувам по рейсове и явно съм се озлобила достатъчно към тях!
Хайде някой да пътува между 12-13 часа към центъра да види каква лудница е.Още по-зле е вечер между 18:00 и 20:00 просто не се живее в рейсовете към Младост,Дружба и т.н.Ако изобщо успееш да се качиш в рейса те размазват на място..и то побеснели бабички и дядки.Блъскат те,настъпват те,вдигат скандали за щяло и нещяло.От доста време не съм срещнала в превозно средство възпитан стар човек.Лятото когато е + 40 градуса,задушавайки се от жегата в рейса искаш да отвориш прозореца,нооо те не ти дават,защото щели да се разболеят.
Друг мой случай за които даже бях пуснала тема във форума...Возя се в тролей 5-адска тъпканица както винаги.Хванала съм се за една седалка и до мен има някакъв стар човек.По едно време както си пътувам той почна да ми крещи и да ме бие без никаква причина! Кво е това?После да им отстъпвам място?Не може да дойде супер нагло и да ми каже "стани да седна".Няма да стане просто...ако ме помоли учтиво тогава-да!
Както писах във първия си пост-за мнооого старите и немощни хора ставам...!Може да съм егоистика,невъзпитана и не знам си ква,но съм се нагледала на простотия от тяхна страна !
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...