Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
малее.... писнало ми е от такива
вярно е,че и ние ще станем стари ала-бала, но ...
те са толкова досадни ... толкова често ми се случва да съм супер изморена и да искам и аз малко да седна, е ,понякого успявам да седна, но се случва често някой да дойде и буквално да ме вдигне от мястото ми
"момиченце,би ли станало" ... дори не питат "момиче,може ли да ми освободиш мястото" си? или нещо от този сорт... почти ми заповядват да стана
отстъпвам място само, ако човека е много възрастен и си личи,че му е трудно да седи прав(да си кажа, че по-често отстъпвам места на дядовците по-симпатични и кротки са ) или, ако дойде и нагло ме помоли да стана, защото ме е срам да му откажа пред толкова хора...
P.S - с нетърпение чакам врачка да види темата, защото тя е фенка на бабите и много ги защитава
Такива нахали има, не е истина!

Преди време Слави пусна един лаф... като някой стар човек иска да седне и ти каже примерно: 'Стани, че ме болят краката', питаш го: 'А вие отстъпвали ли сте място като сте били на моята възраст?' и той/тя ще ви каже 'Да.' ...и вие тогава: 'Еми за това ви болят и краката!' Може да звучи супер тъпо сега, но колко съм се смял на това не е истина!