- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Спите ли у приятели?
Да редовно.Даже майка ми няма нищо против,предпочита да не съм й през очите
![]()
emi zna4i slu4valo se e da spq v nqkoq fr ili nqkoi fr,kak li go priemat roditelite mi .....emi tuk ve4e zavisi v koi fr spq no pove4ete puti ne sa mnogo suglasni![]()
NeKa BuDеM dVе TеLa SlEtI V еDnO.NеKа S tEb Nе PiTаMе KаK I zAShtO.nEкA tUк BеZ iMеNа Dа BuDеM zA dNеS.aZ tI dAvAm LuBоVtA-GiVе Me SоMе SeX.
Да,това лято ще спа у една френдка,и наще ми дават,нямат нищо патив и за това аз съм супер щастливааааааа \/
pyskat si me \/
С две от приятелките ми понякога си правим пижама-партита и съм спала у всяка от тях.А нашите въобще нито се тревожат нито нищо.
ами ...по принцип не ..само ако ходя в някое село или нещо такова. ...
аз съм прецакана ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Случвало се е да се спа у нас... А на на другия ден бях напрао труп. Тва беше бати спането ... музика до дупка и поканихме и още няколко фр и то от преспиване се превърна в купон
![]()
Живей ДНЕС, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!!!
ами напоследък се случва честичко,просто се събираме по 5-6 човека в някой и то въобще не се спи даже. а наще вече свикнаха и видяха че може да ми се има доверие и ме пускат без проблеми. дори сега покрай рождения ми ден съм ги предопредила че няма да се прибирам 4 дена в нас.
Should I let you fall?
Lose it all?
So maybe you can remember yourself
Can't keep believing
We're only deceiving ourselves
And I'm sick of the lie
And you're too late
ми по-скоро не спя у приятели, а само казвам, че ще е така и се развихрям някъде.. :P
първия път майка ми се размрънка малко, но все пак ме пусна![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Гласувах за "случва се". Ама не разбирам какво ще рече "как реагират родителите ви"? Как да реагират?!
Da puskat me vinagi stiga da ne gi luja za tova kude 6te sum![]()
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
дам..спя при приятели..но не много често![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
И аз спя ама много рядко..наще попринцип нямат нищо против ..ама им е неудобно защото мислят че много досаждам на родители на приятелката в която съм и т.н....обаче като приятелката ми е сама си ходя без проблем ..![]()
Ами от време на време спя у най-добрата ми приятелка.А майка ми...спокойно реагира![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Abe az s moqta nai-dobra priqtelaka prez lqtoto po4ti seki den sme zaedno i ako primerno sme u nas i neq q marzi da se pribira samo zvanka edno telefon4e i gotovo!I az sam taka kogato mi e kef ostavam v tqh!Daje v4era ve4erta spah v edna dr fr-ka!maika mi samo mi kaza dane praim gluposti
i mi kaza da si zema GSM-a!Ina4e vinagi me e puskala \
/ !!Samo vednaj ne me pusna da spq v edno momi4e 6toto tq ni be6e napila vednaj i mameto nqma dobre mnenie za neq!!A kato malka
(5-6 godi6no) Redovno spah v edin priqtel i si razkazvahme vicove do kasno!Malapeta kakvo iska6!
Az sam na plaja,a ti kade si?
Az sam sama,a ti sam li si?
Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
Az se bazikam ,a ti varza li se?????
преди майка шаш и паника с триста зора ме пускаше ама вече нямам проблеми поискам ли не спа внас.
ABSOLUT™ ft Cappy Apple.
redovno hodq v priqteli i priqtelkikvo mogat da mi kajat nashte nishto
![]()
-= LAUTA-ARMY =-
the usual suspect
will never die 1936
nqmam problemi,samod a znaqt kyde sam
Po dobre da padnesh duhom, otkolkoto da duhash padnal
da kogato tehnite gi nqma si pravime pijama parti![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
ami mn 4esno stava tova li4no pri men s nai dobrata mi fr na6te nqmat ni6to protiv moje bi za6toto i te sa si fr ama kato se saberem pravim samo gluposti no si e mn qk0o \/ \
/ \
/
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!