- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Спите ли у приятели?
Чат пат се случва. Ама наще много много не дават... и е много рядко!
Да, винаги когато искам ме пускат.И често и в нас преспиват френдки, почти след всяко купонче![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
да,наще не ми правят проблем,като искам!има много малко случай в които да не са ме пускали...
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
На един имен ден така се бях напил 4е неможех да си хода в нас и пак на сутринта трябваше да сам на у4илиште и иминя4ката ме сабуди в 6 4аса и вика да хода на у4или6те и изпих 2 кафета и утидох и цел ден спах като картица в у4илиште.
Ами да, честичко, обаче тя мойта фр е на долния етаж![]()
да редовно! наще нямат нищо против!![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Emi li4no az kazvam moje li da ostana taq ve4er da spq v edi koi si i te mi kazvat da samo na sutrinta da sa pribere6 po navreme i taka no da 4ukna na darvo do sega nikoga ne sa mi otkazvali![]()
![]()
![]()
If you want to be пиян
drink rakiq not айрян
Спя, ама рядко.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Еми и аз така.Само че когато наще ги няма в нас.Никога даже и нестуя у нас.Първоначално написано от joro_tev
![]()
Какво значи това, баси?Първоначално написано от Всеки втори тука
Дума с такова произношение в книжовния български език няма.
Правилно е да се каже "нашите" (ебати жаргона).
За да не кажете, че е офтопик, ще кажа, че спя у приятели, когато се наложи. Но гледам възможно най-рано сутринта да се изнеса, за да не преча. Понякога обаче оставам да помогна в разчистването.![]()
![]()
През лятото доста често спя в приятели както и те в нас,много обичаме да се събираме и да си говорим по цяла нощ и слава богу майка ми не ми е правила проблеми и винаги ме е пускала.През учебно време нещо тези събирания ми липсват и се случват рядко,защото мам се навива трудно ама и аз не знам защо така![]()
True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT
Еми аз спя само в една приятелка или тя идва да спи у нас,досега не са ми правили проблем затова и не вярвам и да ми направят. Лично аз не виждам нищо лошо в това![]()
Аз гласувах за случва се , защото аз ходя да спя в приятели и приятелки но и те идват да спят често в нас![]()
Често спя в приятели,както и те у дома..събрахме се и 10 човека веднъж..
А отностно родителите ми - няма проблеми(поне за това),пускат ме![]()
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
ДАА, редовно-сяка седмица-ами майка хич не й се иска, ама ко да ма прай. Aма аз много я лъжа, щото й казвам че спа в града в приятелки пък то ИЗОБЩО не е така
![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
nem, ne spq u priqteli
be careful what you wish for 'cause you just might get it
v priqteli rqdko po chesto v priqtelki![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
По някой път.Не много често обаче винаги си прекарвам супер яко![]()
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
slu4va se a posle mama mi sa kara
AMAN!