- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За какво обичат да си говорят момичетата ? :)
Е ти как си мислиш? Че сме ангелчетаПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Боже, главата си залагам, че си бил обсъждан обстойно от приятелките на всяко едно твое гадже. Даже ако някоя те е късала, може да е било заради приятелка...
О... То се обсъждат и много по-весели неща. Освен за косми, се говори и за мензис, най-пикантни еротични истории, абе сичко се казва. Просто между момичета тайни няма...Първоначално написано от exploitedteen
AgreeПървоначално написано от akademika
За истинското приятелство няма тайни. А пък вие кво се правите на ангелчета? Се едно че веднага щом наебете някаква тичате да се похвалите на цялата глутница. При нас поне не излизаПървоначално написано от exploitedteen
![]()
ами само аз ли мисля че темата е безмисленаза какво толкова може да си говорим-за великата конспирация ли?!
има всевъзможни теми за разговор и не мисля че тук могат да се изброят всички
"Целувка за лека нощ"
Веднъж бяхме на кафе със гаджето на едната миприятелка. Обсъждахме един бивш вече съученик, с когото другатами приятелка беше спала и сега се чудеше какво да прави- да го реже ли, да тръгват ли, някакви такива.ама онова с космите по гъза направо ме издиви..
След което разговора се обърна към секса... Гаджето на другото момиче така се изкора![]()
- Гледаше така... Единственото, което успя да каже " Ужас... Като мъже си говорят за секс, казват -Еба ли я? Ебах я. Как беше? - Яко!... И това е... " ПОсле му било няколко дена неудобно,защото решил че и него сме го обсъждали така
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Говорим си за всичо.....за даскало,момчета,времето,сп деляме абе всичко означава абсолютно всичко.Зависи от човека с който говоря,но аз не съм от хората,който споделят и разчитат много на другите.По-скоро ги изслушвам и давам съвет ако мога.Обаче много помага понякога.Не знам как е при момчетата,но предполагам,че картинката е горе-доло същата \/
\
/
Нещата не са,нито добри.....,нито лоши-мисълта за тях ги прави такива!
Въпреки че съм момиче, agreeПървоначално написано от WILD__BOY
![]()
Не съм се улавяла да говоря за нещо сериозно освен за изобразително изкуство последните 2 месеца....
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
mi 4estno kazano i az 6te se prisaedinq kam gornoto mnenie
obsajda se si4ko ot na nezna4imoto do nqkoi po-vajen vapros
makar 4e za hora,koito sa na daskalo i ne sa jiveli mnoo
nqma koi znai kolko naisitna "vajni i zna4imi vaprosi...
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
За мъже или жени.Най много обичат ако са групичка и една жена като са махне,да обсъждат веднага нея!!![]()
![]()
Бръмм бръмм..
Зависи с кого говоря- не с всяка приятелка мога всичко да споделям
za kvo govorqt? mydriq 1% ot tqh ili drugite? mydrite za smisleni ne6ta ot jivota...drugite za kvi li ne gluposti...sy6toto e i s mom4etata...
Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!
дамПървоначално написано от sladka_blondi
2 т. системно.
Егати и ограничената приятелка, дето си имашПървоначално написано от rosskata
![]()
![]()
![]()
Абе това съм го виждала, ужасно е, най-добри приятелки да се обсъждат. Колкото по-тъпи са момичетата, толкова повече говорят една за друта. Аз избягвам да го правя, особено за наистина близките ми хора. Неприятно ми е да слушам как за мои приятели се говорят лоши неща. А и мразя да споделям с всички личните си неща. Споделям ги с много малко хора, но винаги изслушвам останлите и не казвам на никого за това, което сме си говорили, ако не трябва.Първоначално написано от bulletinmyass
Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.
Ами....за какво говорят момичетата...
за това,което ги интересува в момента,за ТОВА,което са забили последно (добре де,ТОЗи:P ) ,за дрешката ,която са си купили,за някакви случки....абе зависи от взаимоотношенията между приятелките.Има такива,с които можеш да говориш за всичко,има такива с които можеш да обсъждаш определени неща...Има различни приятелки за различни видове разговори
![]()
С различни хора за различнни неща.![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Ами най-често се обсъждат новите събития (кой с кого е тръгнал; кой е ходил на кафе; кой не е дошъл, защото уж имал работа, а пък всъщност се дели;кой каква пола си е купил;или например, че не ни харесва новата горница на..Петранка), но това са теми, които обсъждаме само, когато се лигавим...иначе говорим за момчета, за момичетата, които не можем да търпим (това са малко по-сериозните теми)
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
с други момичета--> За момчета - кой е сладък , кой се облича готино , кой пък няможе да си подбере дрехите , кой има готин характер , койй се държи тъпо и такива ... също така говориме и за това коя какво си е харесала и ще си купува , в кой магазин и т.н.
С момчета--> за всичко без за други момчета ....![]()
Ами момичета за какво могат да си говорят?Реторичен въпрос
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
ZA MOM4ETA ZA KAKVO DRUGO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e moje i tuk tam za nqkoe momi4e xax![]()
xaxaxaПървоначално написано от sladkata_hilary
![]()
И аз съм така![]()
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Да бе?! Само аз ли не дрънкам само за мъже и дрехи като се видя с мацките. Говоря си за същото, за каквото си говоря и с момчетата.
Saatana vittu perkele hate crew!