.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: LUNI4KI?!?

momi4enceto_406
    Guest

LUNI4KI?!?

Iskam da popitam dali luni4kite sa pri4ina tova za mom4eta da ne me haresvat,dali me zagrozqvat ili ne6to takova?Az mnogo se sramuvam ot tqh.Imam li pri4ina da se sramuvam ot tqh,poneje gi imam po cqloto lice?Molqvi otgovorete mi!

Mmm ima mom4eta deto si padat po momi4eta s luni4ki

DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !

Guest
    Определено не ме кефят и повечето момчета също ,но както обичам за казвам "За всеки влак си има пътници" ко ти пука за луничките нямаш избор.

Re: LUNI4KI?!?

Цитирай Първоначално написано от momi4enceto_406
    Iskam da popitam dali luni4kite sa pri4ina tova za mom4eta da ne me haresvat,dali me zagrozqvat ili ne6to takova?Az mnogo se sramuvam ot tqh.Imam li pri4ina da se sramuvam ot tqh,poneje gi imam po cqloto lice?Molqvi otgovorete mi!

az pa ti kazvam spox.. az li4no kato vida moma s luni4ki i naprao prevurtam mnou me kefat, tui 4e spox we kaka nema stra6no \/ koito razbira pri luni4kite se spira
    I am in your fridge stealing your foodz!!

Heh ama ne pri vsi4ki e tka :P

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    На твое място ще се замисля за нещо друго, едва ли едни лунички са причината. Повечко парфюм, дръж се сериозно, това е...

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    nai vajnoto e da ne se sramuva6 ot tqx imai samo4uvstvie taka i drugite 6te te haresvat i..ne vqrvam luni4kite da sa problema da ne te haresvat mom4etata,moje bi ne6to drugo taka 4e be happy i ne se trevoji :P
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

naprotiv!Spored men momi4etata s luni4ki i sladurki
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Mmm Shto ne pitash nqkoe mom4e koeto e tfoi priqtel ?!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ако някой те харесва или не,то определено няма да е заради едни лунички.Има много други фактори,които момчетата гледат,за да си изградят представа(външна и вътрешна) за едно момиче.Просто преразгледай поведението си,общувай повече,не се затваряй в себе си.Луничките са ти чара.Нищо не може да напраиш,освен да го използваш в свой плюс,а не да се оплакваш и да акцентираш постоянно на тях.Този,който ще се влюби истински в теб ще те обича и със и без лунички и ще е с теб заради останалите ти качества.Давай малко по-смело и се научи да цениш себе си и това,което имаш

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Понякога луничките са и привлекателни. Не се срамувай от това. Не бива да ти смъкват самочувствието. Ако някой те или ще те обича, едва ли ще е заради някви си лунички

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    Tova za lunichkite izobshto ne e vqrno...i az imam lunichki... bqh gi mahnala,.. i bez tqh liceto mi izglejda super pusto... na men te sa mi chara... Az mislq che edvali te me zagroznqvattaka che spokoino

Супер фен
    Град
    София
    Оооо....не се тревожи...и аз имам,но трябва да се научиш първо ти да си ги харесваш...едва ли те са проблема.Нали знаеш за един лаф "превърни недостатъците си(въпреки,че не мисля,че тва в твоя случай е недостатък)в преимущества"...луничките са чар

Ако пък толкова се притесняваш от тях използвай избелващи кремове,прави си маски от магданоз и кисело мляко,доста помагат и ползвай фон дьо тен да ги прикриваш....

И все пак да не превръщам темата като за раздел Козметика

Град
    In youre smile
    spoko.i az imam luni4ki,makar 4e ve4e ne im obry6tam vnimanie(ne gi zabelqzvam;vse edno gi nqma).e,az moje i da ne gi zabelqzvam,no dosega vsi4ki mom4eta,koito sa iskali da hodqt s men sa mi kazvali,4e pyrvoto neto,koeto sa zabelqzali v men sa bili moite luni4ki.i maika mi e kazvala 4e te sa mi 4ara.taka 4e potyrsi druga pri4ina.
    Opitvam se da ne mislq no tvoqta celuvka dqvolski mi lipsva. Obicham te tova boli obicham
    te vsi4ko e sylzi no znai che poslednata sylza shte kapne ot tvoite ochi zashtoto bez da
    znaesh obichash me i ti !!!

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Zavi si na nqkoi hora im otivat na nqkoi ne no ne mislq 4e te sa pri4ina da ne te haresvat mom4etata ima mom4eta koito obi4at momi4eta s luniki

0biChkam SlyNcEt0 :}

нямам_душа
    Guest
    Бе мацка и аз имам лунички.Преди 2 год едно момче каза че не ме харесва заради тях,а сега много моми4ета се заяждат за тфа с мене 6ото няма за ко друго ма ве4е не ми пука,според мен може само да се гордееш с луни4ките си.....ако някой ти каже 4е не са хубави значи просто си избива комплексите

Повече от фен
    Malko luni4ki e sladko spored men

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Виж,мила,изобщо не трябва да се притесняваш от луничките си,супер е сладко!Придобии самочувствие,но ако толкова те притесняват с малко и качествен фон дъо тен проблема е решим!

i spored mene luni4kite sa sladi4ki az nqmam oba4e
    If YoU WaNnA Be PiQn,
    pIi TeKiLa nE aIrAn

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Mem0reX
    Mmm ima mom4eta deto si padat po momi4eta s luni4ki
    Така е.

Няма от какво да се срамуваш.

Аз лично никога не е било да не харесам момиче заради лучниките.Те или те правят много голяма сладурана или нищо не променят в теб.При тях лошо няма и ако някои ти каже че не те харесва заради тях може да се каже че лъже защото няма по добро оправдание .Кефи им се и се радвай защото не всеки има лунички - това те прави различна , а всеки знае че различните са по интересни.
    Най-голямата курва на света е парата - постоянно ходи от човек на човек и не можеш да познаеш коя е твоята.

Град
    At the end of the world, where the lions weep...

Цитирай Първоначално написано от momi4enceto_406
    Ami В повечто случаи замен луниочките правят 1 момиче по-следко.
    А това защо не те харесват момчетата...можеби защото комплекисрала или нещо такова от тях....а не от тях самите....

пп родих бисер...

Фен
    Град
    Онзи виртуален затвор за човешкото съзнание, наречен Матрицата

Цитирай Първоначално написано от DreamKeeper
    пп родих бисер...
    Или по-скоро една камара правописни грешки... =D>

Град
    At the end of the world, where the lions weep...

Цитирай Първоначално написано от MrAnderson
    Цитирай Първоначално написано от DreamKeeper
    пп родих бисер...
    Или по-скоро една камара правописни грешки... =D>
    ей верно бе ....
    ама нека така да си седи... за чар :P

Фен
    Град
    Онзи виртуален затвор за човешкото съзнание, наречен Матрицата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми