- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой е по-силният пол
Не ме наричай никак. Нито съм амазонка, нито съм лезбийка, нито съм мъжемразка. Просто ми писна да подценявате жените, ебаси. Хвалите се там с някакви, че са велики, само защото имат пишки. Айде намери смисъла сега. Слагаш всичко под един знаменател. Има пишка - перфектен. Няма пишка - става само за ебане. Както се казваше в "Али МакБийл" - мъжко шувенистично прасе!Първоначално написано от exploitedteen
Всъщност терминът е "шовинистичен". Защо си изкарваш всичко на онзи с пенисите? Да не би да нямаш преимущества? Ако на интервю се яви жена /що-годе привлекателна/ и мъж с еднакви качества, ще вземат жената.
Освен ако мъжът не мисли като тозиПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Ох... Ще се изтрепем тукВажното е да е весело
![]()
Глупаво е, защото на жените им харесва да са жени. А в същото време искат да са мъже.
Ти ми цитира мнението.Първоначално написано от exploitedteen
Глей са, истина е че не сте виновни за тея неща. Друг е въпросът че в един приятен момент не ме интересува дали сте виновни или не. Това си е мои проблем.
Става въпрос че и двата пола са равни, защото не могат един без друг. Да не говорим че качествата на един човек не зависят от това дали е мъж или не. Оттам-нататъкл всичко е относително.
Съжелявам ако съм те обидила с някво мнение, но наистина нито мразя мъжете, нито има нещо такова. Просто мразя глобализацията, а и мразя спорове на такива теми.
Айде, peace, че не ми се занимава вече. Цял ден крещя и на баща ми, и тук се нервя, та вече цялата ми злоба си я изхабих. Айде, Have A Nice Day![]()
П.П. НЕ ИСКАМ ДА СЪМ МЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ ЪЪЪЖ![]()
![]()
![]()
![]()
Хехе, ще дадете нов живот само с наша помощ. Никои "велики учени мъже" никога не са казвали, че ще изчезнем, просто защото никога няма да се случи. Ако си говорим в тази насока, то за жените има по-голяма възможност да изчезнат, защото да се отглеждат бебета извън майката е теоретично лесно изпълнимо. \Първоначално написано от Estranged
/
![]()
Каквото и да си говорим, в нищо не сте по-добри от нас. НИе изтъкваме факти, вие дрънкате глупости. Така може да си продължаваме доста. Айде докажете, че сте достойни да се наречете "силния пол" и ще ви го признаем. Но не можете.![]()
А защо в моментите на нервност мразиш мъжете и крещиш само на тях? Защото излиза на яве завистта към мъжете. Аз пък се дразня повече на жените.
Искаш да си мъж - да се отнасят с теб по същия начин, както с мъжете.
Хаххахахаххахахах, не искам да съм мъж, дразня се че те не са жениПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Ако те са жени, ти какво ще си?
И аз ще съм си женаПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Оф... не можете ли да разберете че ми писна да се занимавам и най-накрая ще ви оставя да си говорите сами. Казах ви че мнението ми не е напълно правилно, защото качествата не зависят от пола. Толкова ли е трудно за разбиране?
Тогава първо ти започни да приемаш мъжете и жените като равни, а не да повтаряш как едните са онеправдани.
Напротив, зависят до голяма степен. We >>> U \Първоначално написано от Estranged
/
ЗА да ги приема аз, ще трябва да ги приемете и вие.Първоначално написано от `Death`Whore`
MiRaCuLiX.bb, Добре бе, добре![]()
exploitedteen, защото се дразня че тях не ги боли. Толкова ли е трудно да се разбере. Това е 1 път на месец. И вие намерихте да ми говорите как жените не стават за нищо точно тоя ден. Са ко очаквате - да ви разцелувам?
Тъпото е че настроението ми се оправи, а вие ми го развалихте пак. Затва се дразня.
Щом ти искаш да промениш нещо в отношението на хората, всичко трябва да започне от теб.
Ти пък нали имаш много висок праг на болката, ще го преживееш.![]()
Е, аз приех че не съм права. От учтивост и вие трябва да го признаете. Така изисква етикетътПървоначално написано от `Death`Whore`
Оттам-нататъкако ще продължаваме да се надговаряме - така кажете
![]()
MiRaCuLiX.b , чай че го забравих![]()
Ние може да сме несхватливи, но пък вие явно сте с къса памет.Първоначално написано от Estranged
![]()
![]()
Ххахахахаххахаха, верно че ми е малко къса, но тва е щото ми се спи, а и не съм се вдлъбила в тоя спор. Акоми дадете 5 минутеи да се съсредоточаПървоначално написано от MiRaCuLiX.bb
![]()
Не става въпрос за мразене, а кой е better. Това беше метафора...
Мъжът и жената трябва да се съберат, за да го има човешкия род. Те се допълват - единият има едни качества, другият - други. Допълват се физически и психически. Без другия всеки представител на един от двата пола не може да изпълни предназначението си. Ако единият беше по-добър, щеше да може без другия.
И...честит имен ден на мен!
Честит имен ден.Първоначално написано от `Death`Whore`
Това, че не можем 1 без друг не означава, че сме равнопоставени. В природата например доста женски използват мъжките само за разпод, след което ги изяждат... При други видове пък 1 мъжки има много женски и е по-висшестоящ от тях. При хората може и да няма чак толкова големи различия, но все пак за момента съществуват и всички са неоспоримо в наша полза.
Често нещата не са такива, каквито изглеждат на пръв поглед. Знам, че ще го оспориш, но ще ти кажа защо в миналото се мисли, че мъжете са ръководели всичко. Например, един цар или крал. След секс кралицата е можела да му каже да направи всичко, което тя поиска. Да не говорим, че всъщност съпругата на владетеля е ръководела доста неща. И почти винаги тя е участвала в организирането на неговата принудителна смърт. "Зад всеки велик мъж стои една не по-малко велика жена". Една жена може да извиси един мъж, може и да го срине. Четох една книга за един наркоман, който стига до психиатрия след дългогодишно друсане и накрая мозъкът му едва работи - работят само елементарни функции. И всичко това - заради жени.
Еми ще го оспоря да, защото не е вярно. /Btw трябваше да кажеш поне преди секс, то след секс обикновенно ни се спи или с нищо не ни се занимава...Първоначално написано от `Death`Whore`
/ Та... оставяме настрана царете, дето са имали хареми или маса любовници, чиито желания са били изпълнявани от дадения цар, но са били примерно за малко имот, пари, незначителна длъжност или нещо такова. Царят си е цар и рядко би позволил на жена да му опонира или помага в решенията, английски, френски, римски царе и императори не са били мъже под чехъл...
За това ще говорим утре/тоест по-късно днес/, защото наистина стана късно. Лека нощ от мен.Първоначално написано от `Death`Whore`
Тука темата стана МЪЖЕ срещу ФЕМИНИСТКИ
Аз съм по-силния... пол - мирясайте![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
защо не приемете че мъжете и жените са равнопоставени, в крайна сетка не пола определя какво ще ти се случи и какви ще са обстоятелствата
"Целувка за лека нощ"