- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой е по-силният пол
Като дойда и ти зашлива един шамар
е видиш и звезди и вътрешен свят, и ....
Достатъчно много писах по въпроса, но ще допълня - мъжете са по-силни в всяко отношение, при жените има редки пикове на гениалност, но и при мъжете има пикове на простотия.
Moderated by Tiffany
по точка 2 от правилника.
Както казваше някой:
Мъже, жени - същите лайна, различна опаковка.
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Всъщност жените не са масово феминистки- просто мъжете са шовинистични и сексисти, дори в 21 век...
Не знам колко жени твърдят, че са силен пол, малко са. Просто сме равнопоставени, а дали човек е физически, психически силен, дали е авантюрист или откривател, умен или тъп, не зависи от пола му...
Пък и името на Галилей прави вас също толкова силни, колкото мен ме прави името на Мария Кюри, т.е никак. Ако аз съм силна или ти си силна личност, това не е заради пола, а заради човека. Името на Колумб няма да направи от един мъж-мекотело "силен пол", нито Жана д'арк е доказателство за силата на някоя куха и слаба жена...
Живейте си живота- и стига с тези предразсъдъци.
Експлоитед, с тоя пост не твърдя, че жените са по-силни. Твърдя, че е било много по-трудно да се изявят в миналото, отколкото на мъжете- това е и причината за По-големия брой ярки личности- мъже...
А и не е уместно да се правят някакви общи заключения за характера на толкова много хора- няма как да кажеш какви са мъжете и какви-жените като цяло. Всеки е за себе си...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Много добре го каза.Първоначално написано от rosskata
Мисля че пак трябва да се извиня на всички, които съм засегнала. Истината е в мнението на Росската - полът не прави човека, нито личността му. Качествата му зависят единствено от него самия.
Има неща, в които жените превъзхождат мъжете, както и обратното.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Например?Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
Детегледачеството.Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
![]()
![]()
Охоо, тука бъркаш. Бащите са много добри родители. Това, че повече жени се занимават с отглеждането на децата не означава, че мъжете не умеят да гледат деца. Като готвенето, жените готвят повече, но мъжете готвачи са по-добри.![]()
Още вчера казах че съм за равенствоПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Но по косми ви признавам - биете ни на 200%![]()
Това че аз не съм била права не означава че вие сте прави![]()
Не бъди толкоз сигурна, преди да си видяла предишната ми учителка по БГ. На таквиз мустаки и бат Тотъо би завидял. Докато повечето момчета вече одят епилирани, кола маскирани, обръснати и т.н.Първоначално написано от Estranged
![]()
Много добре казаноПървоначално написано от GoHardeR
Ти не ме разбра. Нямах това предвид. Исках да кажа, че те са по-добри в дундуркането на дечурлигата.Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
Estranged, виждал съм такива индивиди от женски пол, че съм се чудил какво виждам - маймуна или човек.
Какво ще рече дундуркане?Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
В смисъл че ги глезят или...?
Същото.Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
Ами да, доста майки/изключваме рускините, че те са мамоо.../само правят от отрочетата си spoiled brat-чета.
Е това за отглеждането на децата определено е предимство на жените, то просто им е заложено от природата, пък и девет месеца това същество е било част от тебе, нормално е жените да са по-добри родители. Сега, че има изключения вярно е, всяко правило си има, но не можете да си изкривите душите и да кажете, че жените не отделят повече време и внимание за отглеждането и възпитанието на детето. И не си правете грешни изводи, аз не омаловажавам ролята на бащата, защото и без него не може, просто казвам, че в това жените са по-добри.
emi nemoje da se opredeli to4no no mislq 4e jenite
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
най-силния пол е... по-дебелия пол![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
dobre de,vse pak ima mnogo svestni mom4eta i otvratitelni momi4ena...
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
ами мъжете са по-силни като не си показват чувствата при раздялата или нещо такова, а женките сме по издръжливи
няма любов
жените са тъпи като мъжете![]()
Пфф стига с тея древни теми бе...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
айде да ги видя мъжете как кървят 5 дни в месеца и не се оплакват останалите 25![]()