- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой е по-силният пол
silata na myja samo v lepene na plo4ki li q izrazqvashПървоначално написано от Sinister_Doll
spored men i dvata pola si imat silni strani
![]()
жените са по силни апък и по умни![]()
If YoU WaNnA Be PiQn,
pIi TeKiLa nE aIrAn
И двата пола имат своите силни страни.![]()
Айде така да бъдеПървоначално написано от p4elata_brumze
justinsfhc смущаващ аватар..
Да разгледаме фактите:
Световните рекорди в леката атлетика при мъжете са по-добри от тези при жените. Футбол, баскет, плуване, тенис, бойни спортове, гребане, и т.н. и т.н безброооой спортове и във всички мъжете са по-добри от жените. А има и спортове, в които няма жени професионалистки. Това говори, че мъжете са по-силни физически, по-координирани, по издръжливи и т.н.
Колко нобелови награди имат жени? Не повече от 10 и то за мир и некви подобни простотии. Всичко друго е мъжко присъствие. От близо 100г. раздаване на наградите представете си колко са мъжете. Следователно мъжете са по-умни и изобретателни.
Още факти:
-мъжете са по-добри шофьори
-мъжете са по-добри готвачи
-Бил Гейтс е по-богат от жена си/Близо 80% от мъжете са по-добре финансово осигурени от жените
-мъжете писатели са много повече и много по-талантливи от жените писателки
-мъжете композитори, актьори, певци и каквото си пожелаете са по-добри, известни, богати и т.н. от жените.
-жените пушачи са повече от мъжете
-мъжете разбират повече от мода, реклама, музика, кино, изкуство и т.н.
-нямаме нужда от 2см грим, за да изглеждаме добре.![]()
Мога още доста да напиша, но няма смисъл. Ясно е, че мъжете са по-добри във всяко отношение от жените.
Физически мъжете,психически жените![]()
![]()
![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Tva be6e otpraveno kum tupite feministki.Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
Ina4e mnenieto si e moe.
Az se priznavam za po slaba ot mujete...
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Точно така, а за психическото отношение добавям че те реват, и по този начин освобождават напрежението си, а ние страдаме от инфаркт.Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
Искам да допълня, че това се отнася за общата маса момичета (жени), момичето към което изпитвам специални чувства за мен е идеална от всички гледни точки, и всестранно развита, пък дори да не е, аз го чувствам така и тогава не ми пука кой е по-силен пол(пък и да не се повтарям, я дайте определение за неща като "красота" "свобода" т. н.,Каквото и да ми кажете винаги ще го оборя, защото това са неопределени понятия - така че си затваряйте устата сексисти такива
Според мен силата не зависи от пола, а съвсем друг комплекс от качества.
Иначе мъжете са по-силни физически, но пък жените психически ме по-силни. Поне така си мисля. Абе и двата пола не могат да се слагат под общ знаменател. Всеки човек си е уникален.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
"Две неща са безкрайни, вселената и човешката глупост, като за второто все пак не съм сигурен" - А.Айнщаин
ФизическиМъжете
МоралноЖените
Прага на болката, най-малкото... Защо жените издържат на 9 пъти по-голяма болка от мъжете... Силна воля???
Хладнокръвието няма нищо общо. Става въпрос за волята, а не можеш да ме обедиш че жените сме по-безволеви от вас.Първоначално написано от exploitedteen
Ех... Мъжете/момчетата така и не се научиха още че те хич не са наи-перфектните на тоя свят![]()
Каква болка издържате повече бе, ахахаха. Само да ти плесна 1 шамар (което никога няма да направя разбира се) и ще видим как ще цивриш. А аз доста нося на бой, никога няма да ме видиш да се оплаквам, да охкам и т.н. Нищо не издържате повече от нас, доста по-страхливи и нежни сте.Първоначално написано от Estranged
Какво значи психически по-силни? Запазвате самообладание, по-хладнокръвни сте, по-координирани, обяснете. Аз като гледам по изпити например момичетата доста повече се спичат. Често плачете и изпадате в истерии и депресии, докато едно момче си е доста по-уравновесено./ в повечето случаи/
Обратното е.Първоначално написано от akademika
![]()
![]()
1. Няма да се разплача ако ми зашлевиш шамар, а ще ти отвърнаПървоначално написано от MiRaCuLiX.bb
2. Видял си 2 момичета да циврят за глупости и вече всички сме такива
3. Доказано е че Прагът на болката при жените е 9 пъти по-висок, демек издържат на 9 пъти по-голяма болка. Оттам-нататък ти спокойно можеш да си чешеш самолюбието, но това си е доказано.
4. Сички знаем че повечето от вас саа самохвалци, но защо трябва да го показвате толкова явно???
5. Напомням че това да ревеш няма нищо общо с психиката!!!!
Щом сте толкоз силни що не участвате в смесени двубой по бокс примерно?Първоначално написано от Estranged
"Прагът на болката" казваш, това е съвсем различно! За кой точно праг става въпрос? Сигурно е минималният... ако е така то това не означава, че издържате по-голяма болка от нас. Просто мъжете усещат слабата болка по-бързо от жените. Например болка, която жената няма да усети и да приеме за болка, мъжът ще възприеме като "болка". НО, при много силна болка жената бързо ще се откаже и няма да може да я понесе, докато на мъжът може дори да не му направи голямо впечатление. Освен това, айде да не казвам аз какво съм чел за доказано, че просто няма да повярваш.
Темата ни задължава по докажем, че сме better.![]()
Което не значи, че не се нуждаем от вас.
Това да ревеш има общо с психиката, защото ревеш с цел и поради определена причина, която в случая на жените е често някой смешен каприз или простотия.
хъх недейте се изпокарва на тая тема и без това никой няма да отстъпи
"Целувка за лека нощ"
Мани, в момента както ми е първи ден и както ми е едно весело (знаеш за кво говоря), точно съм за това някой да ми обяснява мъжете колко са велики. Айде щом са велики на тях да им идва секи месец и те да раждат, та да видим колко са велики! Ебаси! Виндаги като ми дойде мразя мъжете!Първоначално написано от midnight...
Ау за едното раждане сте големите герои. =D>Вече има упойки.
![]()
Да, така е. Вие за кво сте герои тогаваПървоначално написано от MiRaCuLiX.bb
НИе може и с малко да сме герои, но вие с кво сте, ако има такова нещо
![]()
Целото технологическо развитие на човечеството го е постигнал мъжът. Физическите постижения/алпинизъм, откриватели, мореплаватели, астронафти и т.н. все мъжът ги е направил. Предимно мъже са гениите в искуствата. Във войните кой е показвал героизъм. Не се сещам за много героини... Дори във филмите мъжете супергерои са по-способни от жените: рамбо, терминатор, робокоп, батман и незнам си кво още срещу какво? Баба яга.![]()
![]()
Е... Забравяш Жанна Д'Арк. Но... Защо, по дяволите, се чувстваш велик, защото хора, които въобще не познаваш, са направили нещо велико. Те нямат нищо общо с теб. Докато раждането е друг въпросПървоначално написано от MiRaCuLiX.bb
Да не говорим че сички тея хора са ги родили жени, а не мъже. Ако бяхте толкова велики, вие щяхте да раждате, не мислиш ли
![]()
Няма да споря кой е по- силен, защото няма такъв пол.Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
А за аргумента ти - няма как да има жени героини, когато жени не е можело да стават войници. Няма как една да се прочуе като гений в изкуствата, като например през средновековието е рискувала да я изгорят на клада, само заради това че се занимава с нещо, предназначено според обществото само за мъже. Когато от момента в който проходиш всички ти втълпяват, че целта в живота ти е да раждаш деца и да стоиш в кухнята, е малко трудно да станеш военен герой...Това означава освен със собствените си страхове и ужаса на войната например, да се изправиш срещу цялото общество, морала, религията, обичая... Така че не ми обяснявай за военните герои...
![]()
А за супергероите- нормално, мъжете са по-силни физически,а и по супергерои се заплесват предимно момчетата... По същата логика повечето кукли са момичета
Може известните , великите жени да са по-малко, но пък им е било много по-трудно да го постигнат в един свят, който едва в 20ти век , и то след средата му, ги признава въобще за хора с равни права.
И сега- за да направи една жена кариера, трябва- първо- да преодолее предразсъдъците свързани с това, че е жена ,не дай си БОже майка. Успоредно да си гледа работата и децата (незнайно защо много мъже още не приемат, че децата на са само женска грижа). Отделно е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да изглежда добре винаги, щото видиш ли жените е недопустимо да напълнеят или да имат някое неоскубано косъмче по веждите, ако искат да постигнат нещо... Докато мъжете могат да са си разплути и с бирени шкембета и пак никой да не му прави впечатление... И, естествено, ако изглежда прекалено добре,веднага всички и лепват етикетна "тъпа" или "курва"... Ако не дай си боже вземе да стане някаква шефка, се превръща и в "кучка". Според едни проучвания които четох около 70%от мъжете се ужасяват от мисълта да имат за шеф жена, защото било под тяхното достойнство...
ПОсле иди ми обяснявай че на мъжете им било по-трудно.![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Абе, хора, Галилео Галилей, Цезар, Аристотел... Сички може да са мъже, но защо вие се мислите за велики, защото сте от суъщия пол, ебаси???? Половината от вас няма да направят дори едно лично постижение!!! За разлика от нас, които поне ще дадем нов живот (и не ми казвайте че не става без вас, защото се работи по проекти да става и без вас, защото след векове ще изчезнете, защото сте непотребни, или поне така казват великите учени мъже). Айде радвайте се. Скоро никва полза няма да има от вас. Ще бъдете изчезващи видове и ще ви държат в клетки, за да не се сбиете, че мозъчетата ви ще се изгладят като с ютия. Ех мечтиииПървоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()