.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    The_Caress
    Guest

Какъв съм ...

Здравеите момЧета и момиЧета.
    Може да ви се стори много тъпо това,което ще споделя с вас-ако искате се смеите,но поне ще ми олекне,а пък може и да ме подкрепите.
    От около 2 месеца си харесвам едно момиче от моето у-ще.Тя п1рва запо4на да ме гледа и аз отна4алото не и обру6тах жнимание,т.е. не ми праве6е особено впе4атление.Сега оба4е много я харесвам и не спирам да мисля за нея.Смятам 4е и тя ме харесва за6тото в у-6те когато е в коридора ме гледа така... нали се се6тате.Аз су6то я гледам,но просто не смея да отида и да приказвам с нея,6тото я харесвам и ме е страх да не ме сметне за някакув т1пак,ако не я харесвах 6тях да отида и да си полафиме,ама в тая ситуация ми е мн трудно.Ина4е смея да кажа 4е не с1м 4ак так1ж задр1стен,но като я видя и ...Тя даже ме гледа като сме в коридора.Лесно 6те отида и 6те по4на с някакви глупости оба4е не искам да се правя на так1в какувто не с1м
    Кажете ми какво да нбаправя и дали тя о4аква да направя не6то 6тото не искам да се натрапвам като някак1ж нахалник.Дали 6те и е приятно ако по4на с някакви об6ти теми,6тото ако я 4акам тя да доиде при мен...6те има да си 4акам.Моми4ето е мн свясно като я гледам отстрани ,не е някаква к.... и затова ми е трудно(и аз с1м свестен ама се правя на лаино понякога).Кажете какво смятате-тя дали о4аква да направя не6то? Тя е 8,а аз-10 клас,само да вметна.
    p.s. Извинявам се за не добре оформения текст,но нямах време.

Голям фен
    еми според мен трябва пръв да я заговориш защото вероятността тя да говори с теб е много малка. Говорете си за нещо от което и двамата се интересувате ( питай някой нейн приятел какво я интересува). И бъди естествен, ако се правиш на интересен лесно ще си проличи. Успех

адсада
    Guest
    най добре отиди ти пръв говори с нея предполагам тя като по малко ще и по притеснителна

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    mi mislq 4e trq da ide6 pri neq i da q zagovori6 pak posle 6te se vidi dali iska da e s tebe

0biChkam SlyNcEt0 :}

Guest
    Как мога да позная дали ме харесва докато си говорим?

The_Caress
    Guest
    Как мога да позная дали ме харесва докато си говорим?

Град
    In youre smile
    ako pita6 men,tq ve4e e umrqla da te 4aka da q zagovori6.trqbva da sybere6 smelost i da otide6 pri neq,za da govorite.i ne zapo4vai s nqkakvi ob6ti prikazki.napravo q popitai dali iska da izlezete na kafe.deistvai.
    uspeh!!!
    Opitvam se da ne mislq no tvoqta celuvka dqvolski mi lipsva. Obicham te tova boli obicham
    te vsi4ko e sylzi no znai che poslednata sylza shte kapne ot tvoite ochi zashtoto bez da
    znaesh obichash me i ti !!!

The_Caress
    Guest
    Аз бих веднага я поканил няк1де или на кафе или к1дето тя ре6и,но не мисля 4е 6те се с1гласи о6те от п1рвия п1т.Един приятел п1к ми казва,4е е т1по да отида е така без ни6то и да я заговора...

Момичето явно си умира за теб вече и няма какво да се чудиш.Най лесният начин е да отидеш при нея и да и кажеш "здрасти" или нещо подобно.Другото ще си дойте само.Просто действай докато още не е стананало късно.
    Най-голямата курва на света е парата - постоянно ходи от човек на човек и не можеш да познаеш коя е твоята.

Супер фен
    Ами щом те гледа,значи ти дава безобидни знаци за това,че те харесва!

Може да започнеш с общи теми!Тя още повече ще се усети!Но все пак ти трябва да и кажеш за чувствата си!А щом е свястно момиче нея ще я е срам да ти каже че те харесва!Така,че ти трябва да го сториш!УСПЕХ

П.П. Кажи какво е станало после!!!!!!!

Re: Какъв съм ...

Това което си намислил да правиш е добра идея. Или най-добре и го кажи,няма да те сметне за глупак.Но нали си няма гадже?Щото ще стане кофти,ще се обърка. УСПЕХ!
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

.............
    Guest
    ами какво чакаш ясно е че момичето изпитва нещо към тебе просто я е срам ходиш ли на дискотека ако и тя ходи я заговори в дискотеката или я покани на танц не вярвам да ти откаже ако ли пък не в уилище се блъсни уж случаино в нея и и кажи извиняваи и започнете разговор просто трябва да не се притесняваш вярваи в себе си и опитаи не мисля че няма да иска да се запознае с тебе няма какво да губиш време просто а вие от едно училище ли сте знаеш ли нещо повече за нея

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Според мен това, което мислиш да направиш е много добре. Няма защо да се колебаеш- отиди при нея и действай така да се каже. В крайна сметка нищо не губиш, нали?...можеш само да спечелиш.
    Успех.

Фен
    Град
    gaza na geografiqta
    Gorkoto momi4e sigorno 6te se pensionira dokato te 4aka.Ti o6te kato si razbral 4e q haresva6 e trqbvalo da otide6 da si pogovorite.Pobarzai 4e momi4eto nqma da te 4aka ve4no.
    Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.

ami predstavi si 4e i tq mnogo te haresva oba4e e su6tata sramejlivka kato teb i tq ne smee da te zagovori i togava kakvo edna izgubena lubov...po-dobre ti otidi q zaprikazvai za6toto vse pak si mom4e,a nie momi4etata samo 4akame....uspeh...
    Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...

The_Caress
    Guest
    Малиии хора,много ви благодаря!!!
    Аз си мислех,4е това не зна4и ни6то с погледите.
    Утре 6те я заприказвам ии 6те ви уведомя за резултатите
    Ако има о6те някои да ме надуха 6те е супер
    10xxxxx

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    Momichetata sme takiva,che v povecheto sluchai ochakvame momcheto da napravi 1ta krachka Tui che deistfai i YcneX ! :P
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    Цитирай Първоначално написано от hamsterka
    ami predstavi si 4e i tq mnogo te haresva oba4e e su6tata sramejlivka kato teb i tq ne smee da te zagovori i togava kakvo edna izgubena lubov...po-dobre ti otidi q zaprikazvai za6toto vse pak si mom4e,a nie momi4etata samo 4akame....uspeh...
    mislq 4e sam suglasna s hamsterkata prosto otiva6 i i kazva6 zdrsti i gotovo trugva razgovor! s taq stesnitelnost donikude nqma da stigne6! ima li smisal kato q haresva6 dastoi6 i da gleda6 otsrani kato dete na koeto sa mu vzeli igra4kata

Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...

Утре 6те деиствам да видя какво 6те стане.
    Мали какво с1м се сковал и с1м се притеснил като никога ...
    Стискаите палци

Здравейте отново.
    Днес вече се запознах с момичето,питах я разни работи,които ме интересуват като къде живее и такива подобни,държах се сериозно,а не както с останалите.Тя май се притесняваше,защото не подхващаще много теми.Радвам се до някаква степен,защото не само аз задавах въпроси-като я попитах къде живее-тя също ме попита къде живея...след това докато вървахме във двора(там се запознахме)тя ми каза да отида с тях ако искам до магазина ако нямам работа-това също ме накара да се почувствам добре...бях естествен.Тя беше с нейната приятелка,но цялото ми внимание беше насочено към ноето момиче -питах я доста работи и и показах да разбере,че съм се интересувал от нея-дажи и казах"ти да не си ...(името)"
    Другото междучасие я видях,че ядеше нещо странно и отидох и я попитах:"какво е това?"Тя ми каза и ме попита искам ли да си хапна,при което аз казах "не,мерси"-дотук добре...
    Когато си тръгвахме тя мина покрай мен (то имаше и много хора),но нищо-нито "чао"... нищо
    Сега се чувствам много объркан-от една стран тези погледи,които няма да забравя никога....иначе на нея и стана кеф,когато ги спрях и се запознах с тях(с нея)
    По едно време после се чудох дали да и искам номера,но се отказах,нещо се разколебах и не я попитах за него.
    Кажете сега ,моля ви, какво смятате и какво да правя оттук нататък.

za6to li mi zvu4i6 kato mom4ence ot 2ri klas? izvinqvai,no mai prekaleno mnogo misli6 za tiq ne6ta kakvo TO4NO e stasnalo i kakvo ti e kazala,kakvo ne ti e kazala; v kraina smetka ebi mu maikata i se radvai za tova 4e ste se zapoznali i gledai da ne se skovava6 VAOB6TE pred neq,badi sebe si i se kefi. Nqmam drug savet kam teb
    J U S T D O I T ! ! !

Oho skupi, 6tom ne6tata sedqt taka, est 4e trqbva da otide6 i da q zagovori6.Pokaji i 4e si q haresva6 i taka.Sled tova ako si pasnete vs 6te si doide po mestata.
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Разбирате ли Че така яко съм се влюбил, 4е не мога да спра да мисля за нея и затова може би толкова се притеснявам-не ми се бе6е слу4вало такова 4удо ...

Фен
    Град
    Онзи виртуален затвор за човешкото съзнание, наречен Матрицата
    Еваларката, караш ме да се чувствам горд с теб! В живота и в любовта успяват само смелите. Важното е, че си прекосил Рубикона и си намерил смелост да застанеш срещу нея и да започнеш разговор. Много хора не успяват да достигнат до този етап поради липса на кураж, въпреки че отсрещната страна не хапе. Твърде вероятно е момичето да е било притеснено от неочаквания ход от твоя страна и затова да е реагирала малко неадекватно в определени моменти. Случвало ми се е да се запозная с момиче и след 5 минути да осъзная, че съм забравил името й. Не става дума за липса на желание да следя разговора, а по-скоро за липса на елементарна концентрация. В други случаи се чувствам като на тръни и просто пропускам думите през ушите си. В този смисъл не би трябвало да се тревожиш за първоначалното впечатление, което си оставил у нея. Най-малкото не си допуснал сериозни гафове, а те не са рядкост на първите срещи.

Действай последователно и настъпателно, в никакъв случай не прибързвай, освен ако обстоятелствата са такива, че това е последното нещо, което ти остава като възможност. Аз съм възприел следната тактика - колкото и да съм хлътнал, никога не си давам вид, че съм на зор. Битката на любовния фронт е флуидна, постоянно търпи промяна. "Жертвата" не трябва да знае какъв ще е следващия ти ход, т.е. трябва да си непроницаем, непридвидим, винаги в бойна готовност за евентуален обрат, така че ако се наложи да напуснеш битката, да го направиш подобаващо и с достойнство. Атаката е най-добрата защита, чрез нея можеш да контролираш хода на нещата и да принудиш отсрещната страна да премине в отбрана.

Утре е събота, а другиден е неделя. Имаш два дни на разположение да формулираш стратегията си за понеделник, когато училищният дълг ще ви срещне отново. Ще държа темата под око в случай, че има нещо. Успех!

Благодаря за подкрепата.
    Точно това ме притеснява,че тия два дни-събота и неделя няма да измисля нищо съществено и в понеделник пак трябва да импровизирам и накрая ще се прецакам,може би ...
    Ей хора, досега не съм се оплитал така и то в никого, затова ви моля за съвети,иначе нямашe да ви занимавам с мойте проблеми...
    Помагайте,щото ако не сте вие,не знам какво друго мога да измисля ...
    Благодаря ви за вниманието.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си