Здравейте отново.
Днес вече се запознах с момичето,питах я разни работи,които ме интересуват като къде живее и такива подобни,държах се сериозно,а не както с останалите.Тя май се притесняваше,защото не подхващаще много теми.Радвам се до някаква степен,защото не само аз задавах въпроси-като я попитах къде живее-тя също ме попита къде живея...след това докато вървахме във двора(там се запознахме)тя ми каза да отида с тях ако искам до магазина ако нямам работа-това също ме накара да се почувствам добре...бях естествен.Тя беше с нейната приятелка,но цялото ми внимание беше насочено към ноето момиче -питах я доста работи и и показах да разбере,че съм се интересувал от нея-дажи и казах"ти да не си ...(името)"
Другото междучасие я видях,че ядеше нещо странно и отидох и я попитах:"какво е това?"Тя ми каза и ме попита искам ли да си хапна,при което аз казах "не,мерси"-дотук добре...
Когато си тръгвахме тя мина покрай мен (то имаше и много хора),но нищо-нито "чао"... нищо
Сега се чувствам много объркан-от една стран тези погледи,които няма да забравя никога....иначе на нея и стана кеф,когато ги спрях и се запознах с тях(с нея)
По едно време после се чудох дали да и искам номера,но се отказах,нещо се разколебах и не я попитах за него.
Кажете сега ,моля ви, какво смятате и какво да правя оттук нататък.