- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- KoI dA iZbErA?!?
Zna4i az sam na 15 godini i ot 4 meseca mn si haresvam edno mom4e.znam 44e i toi me haresva,no mn bezrazli4no se otnaq kam mene i kam vsi4ko stanalo m/y nas(nqkolko pati sme izlizali...)No prez posledniq mesec se poqvi edno mom4e koeto ena 19-20god i nego sa6to mn si go haresaah.samo 4e nz dali se ebava sas vsi4ko koeto mi kazva,ili naistina go misli
a drugoto mom4e e na 16 i sa mn dobri priqteli
sega nz kakvo da pravq 4estno kazano ne sam sigurna v dumite na nito ediin ot dvamata.za tova iskam ada mi pomognete pi6e vsqkakvi mneniq.molq vi.blagodarq vse pak 4e pro4etohte i moito...
![]()
"В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"
ezi - tura
az taka si prava testovete v daskalo.. mnou ba4ka![]()
I am in your fridge stealing your foodz!!
Добре де,закво веднага трябва да праиш избор и да прибързваш?!Пообщувай и с двамата,опитай се да навлезеш във вътрешния им свят.Щото така в компания всеки си дрънка глупости,гледа да прай повече смях,да привлече внимание...Поопознай ги поще малко и тогава избери този,който ти допада повече![]()
Може би този който е на 16 по не би те наранил,колкото този на 19-20,защото по-големия има повече опит и знае как да омая някоя като теб!Така,че се опитай да влезеш под кожата на по-малкия и той много ще те цени!!!УСПЕХ!!!!!!!
Хехе "Кого да избера"?А е тия момчета през кастинг ли минават ... ко правят...![]()
Fuck yeah!Първоначално написано от SmiLe_BaBy{P}
леко се почувствах като мръвка братче![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Ако наистина са много добри приятели, ще е най-добре да не тръгваш нито с единия, нито с другия, за да не развалиш приятелството между тях и да ги скараш.
Замисли се.![]()
Успех.![]()
riskuvai!!! tva mislq az.. taka bih napravila...
'm gonna live forever, or die trying !!
Наистина най-добре е да изчакаш малко, да видиш как ще се развият нещата и постепенно ще усетиш кой те кефи повече.Но имай си едно на ум,че по голямите мислят по малко по различен начин.. в смисъл по зрели са,но всичко си зависи от човека де.Може пък този дет е на 19-20 да е по несериозен и да иска само секс.Най-добре изчакай да мине малко време,за да се убедиш в намеренията и на двамата:)
Edno golqmo MERSI na vsi4ki.Ot tuk natataka naistina 6te po4na da gi poopoznavam))kakto vie mi kazahte.trqbva da iz4akam.otnovo mersi
))
"В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"
i da gi opoznae6,i da ne gi opoznae6,koito i da izbere6 drugiq sy6to 6te e tam.po-dobre zareji taq rabota.meditirai malko,otpusni se i iz4isti syznanieto si.ottyrvi se ot 4uvstvata,koito izpitva6 kym tqh dvamata.6te se po4uvstva6 po-uverena i po-silna.i prodyljavai na pred.kysmet!!!tova s meditaciqta ne e zadyljitelno![]()
Opitvam se da ne mislq no tvoqta celuvka dqvolski mi lipsva. Obicham te tova boli obicham
te vsi4ko e sylzi no znai che poslednata sylza shte kapne ot tvoite ochi zashtoto bez da
znaesh obichash me i ti !!!
кОпуваш си едно вибратор и едно батерия и си готова бе маце![]()
Значи разхождам си се аз днес в кварталния супермаркет и минавам покрай щанда за млечни продукти. Я, кашкавал! Посягам към него и го мушвам в кошницата при останалите покупки да им прави компания. Продължавам по-нататък и какво да видя? Гледам Балкански кашкавал, ама е 10.50 лева килото мама му стара! Онзи е по-евтин, ама вкусът му е друг и не е толкова хубав. Кой да избера?Първоначално написано от [LP
![]()
Та така в общи линии...![]()
Macka, tqrbva da mine malko vreme.Izlizai s tqh po otdelno, bez da demonstrira6 nikakuv interes kum nikogo ot dvamata.Prosto gi opoznai.Tova 6te svur6i rabota.I sled tova deistvai.