.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: KoI dA iZbErA?!?

Фен
    Град
    ahtopol

KoI dA iZbErA?!?

Zna4i az sam na 15 godini i ot 4 meseca mn si haresvam edno mom4e.znam 44e i toi me haresva,no mn bezrazli4no se otnaq kam mene i kam vsi4ko stanalo m/y nas(nqkolko pati sme izlizali...) No prez posledniq mesec se poqvi edno mom4e koeto ena 19-20god i nego sa6to mn si go haresaah.samo 4e nz dali se ebava sas vsi4ko koeto mi kazva,ili naistina go misli a drugoto mom4e e na 16 i sa mn dobri priqteli sega nz kakvo da pravq 4estno kazano ne sam sigurna v dumite na nito ediin ot dvamata.za tova iskam ada mi pomognete pi6e vsqkakvi mneniq.molq vi.blagodarq vse pak 4e pro4etohte i moito...
    "В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Poslu6ai syrceto si

0biChkam SlyNcEt0 :}

Голям фен
    еми какво можеш да направиш, според мен трябва да изчакаш малко и да видиш кой е по-сериозен от двамата. А ако и двамата не са сериозни просто .... намери си друг, по- добър, който ще е сигурен в чувствата си.

ezi - tura

az taka si prava testovete v daskalo.. mnou ba4ka
    I am in your fridge stealing your foodz!!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Добре де,закво веднага трябва да праиш избор и да прибързваш?!Пообщувай и с двамата,опитай се да навлезеш във вътрешния им свят.Щото така в компания всеки си дрънка глупости,гледа да прай повече смях,да привлече внимание...Поопознай ги поще малко и тогава избери този,който ти допада повече

Супер фен
    Може би този който е на 16 по не би те наранил,колкото този на 19-20,защото по-големия има повече опит и знае как да омая някоя като теб!Така,че се опитай да влезеш под кожата на по-малкия и той много ще те цени!!!УСПЕХ!!!!!!!

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Цитирай Първоначално написано от n0mak
    ezi - tura

az taka si prava testovete v daskalo.. mnou ba4ka
    hah a edna priqtelka si igrae na on4e bon4e sas testovete :P

macka poslu6ai syrceto si

0biChkam SlyNcEt0 :}

Повече от фен
    Хехе "Кого да избера"?А е тия момчета през кастинг ли минават ... ко правят...

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SmiLe_BaBy{P}
    Хехе "Кого да избера"?А е тия момчета през кастинг ли минават ... ко правят...
    Fuck yeah!

леко се почувствах като мръвка братче
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Ако наистина са много добри приятели, ще е най-добре да не тръгваш нито с единия, нито с другия, за да не развалиш приятелството между тях и да ги скараш.
    Замисли се.
    Успех.

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Тръгни с трети

riskuvai!!! tva mislq az.. taka bih napravila...
    'm gonna live forever, or die trying !!

Голям фен
    Наистина най-добре е да изчакаш малко, да видиш как ще се развият нещата и постепенно ще усетиш кой те кефи повече.Но имай си едно на ум,че по голямите мислят по малко по различен начин.. в смисъл по зрели са,но всичко си зависи от човека де.Може пък този дет е на 19-20 да е по несериозен и да иска само секс.Най-добре изчакай да мине малко време,за да се убедиш в намеренията и на двамата:)

Фен
    Град
    ahtopol
    Edno golqmo MERSI na vsi4ki.Ot tuk natataka naistina 6te po4na da gi poopoznavam))kakto vie mi kazahte.trqbva da iz4akam.otnovo mersi))
    "В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"

Град
    In youre smile
    i da gi opoznae6,i da ne gi opoznae6,koito i da izbere6 drugiq sy6to 6te e tam.po-dobre zareji taq rabota.meditirai malko,otpusni se i iz4isti syznanieto si.ottyrvi se ot 4uvstvata,koito izpitva6 kym tqh dvamata.6te se po4uvstva6 po-uverena i po-silna.i prodyljavai na pred.kysmet!!!tova s meditaciqta ne e zadyljitelno
    Opitvam se da ne mislq no tvoqta celuvka dqvolski mi lipsva. Obicham te tova boli obicham
    te vsi4ko e sylzi no znai che poslednata sylza shte kapne ot tvoite ochi zashtoto bez da
    znaesh obichash me i ti !!!

Бонт Джеимс Бонт
    Guest

пфхах

кОпуваш си едно вибратор и едно батерия и си готова бе маце

Фен
    Град
    Онзи виртуален затвор за човешкото съзнание, наречен Матрицата

Re: KoI dA iZbErA?!?

Цитирай Първоначално написано от [LP
    ```]Zna4i az sam na 15 godini i ot 4 meseca mn si haresvam edno mom4e. Бла-бла-бла...
    Значи разхождам си се аз днес в кварталния супермаркет и минавам покрай щанда за млечни продукти. Я, кашкавал! Посягам към него и го мушвам в кошницата при останалите покупки да им прави компания. Продължавам по-нататък и какво да видя? Гледам Балкански кашкавал, ама е 10.50 лева килото мама му стара! Онзи е по-евтин, ама вкусът му е друг и не е толкова хубав. Кой да избера?

Та така в общи линии...

Macka, tqrbva da mine malko vreme.Izlizai s tqh po otdelno, bez da demonstrira6 nikakuv interes kum nikogo ot dvamata.Prosto gi opoznai.Tova 6te svur6i rabota.I sled tova deistvai.
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си