- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момичетата...
Колко от вас момичета до навършване на възраст 16 години не сте мастурбирали?![]()
nema taKiva .. za6to, ti ne si li ???
Ами да, и ми е интересно има ли други момичета, които посещават този форум и също са били така....![]()
аз лично на 16 почнах по-редомничко да го правя,а преди това се беше случвало само 3-4 пъти....
AZ sum na 16 i do sega ne sum masturbirala a nqmam i namerenie da go praq ! za6toto ako mi se iska ima koi da me zadovoli !![]()
404
Az sushto ! =D>pipi`e`golqma Пуснато на: 13.04.8 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Ani_girl написа:
AZ sum na 16 i do sega ne sum masturbirala a nqmam i namerenie da go praq ! za6toto ako mi se iska ima koi da me zadovoli !
И аз щях да напиша същото
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Кой се опитвате за излъжете, няма такова понятие "никога не съм мастурбирала". Не може да си на 16 да правиш секс и да не си мастурбирала никога.
2т. забрана за ползване на профил
XAXAXAAXXAAXAXAXXAXAAXXAXAXAAXXXXXAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAXXAAXAXAXAXAXXAAXXAXAXA
muxAxaaxaxaxAXaaAxaXAa
Abe vie koi lujete be ??????
Na 16 i nikoga ne ste se samozadovolqvali ????? aaaaa ????![]()
![]()
xaaxxaxaxaax
Lele male vie se izkarahte nekoi Victoria Silvstedt , Pamela Anderson, Carmen Electra.....xaxaxaax kogato iskate vi zadovolqvat ....
NQMA TAKOVA MOMICHE KOETO NE SE E SAMOZADOVOLQVALO I DA E NA 16 god !!!!!!!!!!!!!
Със сигурност почнах преди 16...
Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!
Смятам,че щом някой каже че не е, значи не е, немога да ви разбера,а вие от къде сте сигурни че сме мастурбирали?!?Първоначално написано от LoRinSeR
То си е индивидуално и всеки сам решава - да или не!
Tova e vrodeno na 4oveka
Neshto ne poznato i vinagi vi se iska da opitate....se edno da nqma mom4e koeto da e masturbiralo.....NEMA TAKUVA FILMI.....
Kato ti e nepoznato iskash da opitvash da vidish kvo ima tam....i kvo she stane.....!!!!!
spokoino be!Nqma lo6o!E,az sym na 15 de,ama ni6to
[img] http://djreversive.com/I_LOVE_HARD_TECHNO.jpg [img]
И аз не съм нито веднъж,колкото и странно да ви се струва и да си мислите,че лъжа на 16 съм и нито веднъж не сум.Дори не искам и да опитвам струва ми се некво смешно и тъпо...кат опра до там да няма кой да ме задоволява МОЖЕ И да пробвам(но е малко вероятно)Първоначално написано от sexy_macka
Abe momi4e tova si e vrodeno na 4oveka be interesa kum nepoznatoto....kat si na 16 trqq da u4ish psihologia....tam pishe za tezi neshta....
Choveka vinagi ima interes kum nepoznatoto kolkoto i da se opitvash ne mojesh da zabludish po tozi na4in se pone vednuj v jivota si trqq da si opitvala tova neshto to e nevuzmojno neizbejno e....
Da i az bqh taka ...Първоначално написано от Glezlata
![]()
Vij kak horata si priznavat![]()
99% от хората мастурбират...
а 1% лъжат
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Syglasen !
Не. Останалият 1% нямат ръце.Първоначално написано от penywise
axxaxaaxxaxaxaax dam i taka moje da se kaje.....
abe glupsoti zakfo0 mi e da mastrubiram kato ima koi da me zadovoli samo v kraen sluchai bih gi naprafila na men sashto mi se struva tapo a i zakfo0 mi eda laja nqmam faida taka che .....![]()
Aма и самочувствие...още сте момиченца, обаче "ако искам секс, има кой да ме чука".