- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- сатанизъм...
"Сатанизмът и дяволопоклонничеството са две различни неща. Дяволопоклонничеството е обърнато християнство и съществува заради християнството. "
IMENNO
А бе народе сатанизма това е атеизъм! През средновековието Римокатолическата църква нарекла всички , които не вярвали в науката и били заплаха за нея поклоници на сатаната. Но сатанизъм и дяволопоклоничестжо са две различни неща! Сатанизъм = Атеизъм
abe sme6nici ateizma i satanizma si nqmat ni6to ob6to nali uj ste teenageri a ne bebeta haha
ateizam e da ne vqrva6 v absoliutno ni6to duhovno a ne samo v bog
a satanizma e da preklanq6 pred dqvola i pred ada i pred vsi4ko ne4isto na tozi svqt![]()
хаХАХАхах..Първоначално написано от penywise
Много си прав,пич.
Тъкмо тва щях да кажа.
(:
Затова аз вярвам само в твърдия курС на Партията!
![]()
i za men e taiПървоначално написано от machoka
![]()
![]()
![]()
![]()
Зле сте. Щом чуете думата сатанизъм и веднага го свързвате с Дявола. Не ми се обеснява. Просто не можете да разберете тези хора, а те са доста над вас в духовно, често пъти и в интелектуално отношение. Сатанизмът НЕ е това което си представят повечето от вас-облечени отгоре до долу в черно хора, носещи обърнати кръстове, колещи котки по гробищата и не знам още какви неща. Не искам да засега никой...
Вярата в твърдия курс на Партията побеждава всички средновековни,остарели суеверия!![]()
Аз пък не искам обяснения от човек,който пише "обЕснява".Не ми се обеснява.![]()
Сатанизма е християнската представа за предхристиянските вярвания(т.нар. езичество,политеизъм и се квото се сетите).Нищо повече или по-малко.
И са некви заблудени последователи на оня ла вей или там както се викаше се правят на интересни.Говорят , че сатанизмът е предхристиянска религия щото "езичниците" вярвали в Сатаната - там евреите нали имат Сатана(ма те са юдеисти беее),а па другите религий имали бог на подземния свят и той бил сатаната(глупости).Спомням си даже че някъде някакъв сатанист беше сравнил Сатаната с гръцкия бог Пан ахахаха
Просто християнско изкривяване на истината
сатанистите не са нищо повече от юдеиохристияни - това единствените религий които споменават сатаната
Религията е опиум за народа! Да живее комунистическата идея! Ура,ура,ура!!!
Долу фалшивите идоли на човечеството! Религията е зло!
С култовете западните имериалисти ви държат в робство! Осъзнайте се!
spri da se pravish na oligofren ..ploskite ti shegi sa jalkiПървоначално написано от quench
А не е ли така?! Докажи!
![]()
Не смей да обиждаш светлото учение на великите учители Маркс, Енгелс и ЛенинПървоначално написано от Шишарка
Всички капиталистически свине ще съжаляват някой ден, когато честните и трудещи се хора дойдат на власт
![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
аз съм аполитична и не се интересувам от ленин ,сталин и другари освен като исторически личности
За тва ти казвам - ходи в Китай, там ще се кефиш
Мне, не ме кефи Китай (предаде идеятаПървоначално написано от Шишарка
), предпочитам Северна Корея и Куба
![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Експлойтед,не се бой. Ако се докажеш и за теб може да се намери място при новия и по-справедлив ред!
:P
Всички тези неща съществуват,сатанизъм атеизъм и т.н. защото Господ Бог ни е дал едно нещо което се нарича свобода да бъдем такива каквито сме ,но е запазил в душите ни по един съдия наречен -Съвест.Неграмотността идва от незнанието ,а незнанието идва от нечене на Библията.По-горе от коментара може да стане ясно че си атеист и оправдаваш Сатанизма.Бас ловя че на Коледа празнуваш,какво и ти не знаеш.А на Великден лицемерно отиваш на църква.Засегна темата ,че в християнството може да убиеш и да отидеш след това да кажеш 20 пъти ''Аве Мария" и да станеш праведен.Но тук те питам праведен в очите на КОЙ?Бог прощава ако се разкаеш найстина от сърце.Той е наш всемогъщ родител с безкрайно търпение и много любов.Нима твойте родители не биха простили твойте грехове?Любовта и красотата във вярата в Бог е спасение за вечен живот.Казваш че трябва да мизерстваш и така нататък,но кое е по-важно материалното или духовното.Бог е казал с всеки един недоимък и с всяко направено добро трупаш богатство горе на небето.Много по-ценно е това от тлъстата банкова сметка и охолния живот,защото тях не можеш да вкараш в гроба,но както е казал Исус "По-скоро камила ще мине през иглено ухо,отколкото богат да влезе в Божието царство.Евангелие от Марка 10:17-27"Сатанизма е отричането на Бога!Сатанистите са част от плана на Сатаната да завладее света.!!!!
BOb Marley
Яяя темичка![]()
Виждам,че ти е първи пост и затова преди някой да се е появил и да е изпаднал в истерия,ще те посъветвам и помоля да гледш датите,когато са пуснати темите и да не вадиш стари теми на първа страница![]()
А ти, вече като ограмотен/а, какво толкова научи от библията си? Я кажи? С какво си повече от тези, които не я четат, и не виждат грам смисъл в нея? Привилегирован ли си? В рая ли ще отидеш?Първоначално написано от eimyli
направо клИУча
то ква дискусия може да стане за тия простотии![]()