- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- liubovta edno golqmo 6tastie li e ili edna golqma tyga
Благодарение на хилядите теми за любовта и какво е тя просто се губи цялата красота!Ебати тва да кажеш,че обичаш някой не значи нищоНе ви ли омръзна темата любов?! Толкова го омаловажихме това чувство,че чак ме е срам,че съм част от т.нар. "тинейджъри"
Любовта е нещо индивидуално...всяка една нова любов,която изпитваш ще е различна от предходната. И това е така,защото човекът е друг,защото си пораснал/а (психически) и разбираш нещата по по-различен начин!Любовта за всеки един от нас е индивидуална...и мисля,че това чувство е твърде лично
Ако наистина обичаш някого,то няма да имаш нужда да го повтаряш постоянно,просто защото всяко едно действие издава какво е отношението ти към някой....и ако обичаш истински няма да допуснеш връзката ви да стане ад!!!Тогава вече за любов не можем да говорим (поне едната страна със сигурност е охладняла).
Така сме извъртяли нещата,че то излиза все едно момиче на 11,момиче на 15 и момиче на 18 изпитват едни и същи чувстваТова е ненормално за мене!!!! Защото,както вече казах,в различните възрасти мисленето и желанията са тоооооооооооооооооолкова различни
![]()
С една дума: Защо направихме така,че любовта да е равна на физическото привличане?! Тя не е ли нещо по-висше и нещо лично,което е между двама души...и което да не е необходимо да се разтръбява на всички,за да покажем колко сме щастливи?! Само аз ли мисля,че прекаляваме с темите: "Какво е за вас любовта?" ( и другите подобни)?! И само аз ли мисля,че тя е строго индивидуално и необяснимо чувство?!![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше